- 8 Nisan 2024
- 62
- 35
-
- Konu Sahibi Imerafera-
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım söyledikleriniziYılların kıracısı ve yer sıkıntıısı yasayan bıro olarak tavsıye verdımbırde her bebek farklı evrede kımı anneye bagımlı gıbı ayrı oda hemn olmuyor uzun vadelı bırsey alın bnce.
Beşiğin sallanması için çok geniş bir alan gerekmiyor.Çok teşekkür ederim böyle bişeyi duymak rahatlattısallayamazsın ahşap da diyorlar ama belki çok erken konuşuyorum zaten sallayarak uyutmak istemiyorum yok ayağına alırsın beşik köşe de kalır boşuna alırsın ditoelrlar e malum park beşikle ahşap arasında fiyat farkına çok
Çok haklısınız tabi ki bi de bu var. Yatak odam da çocuk odam da geniş sallama açısından yer sıkıntım da yok hepinizin tavsiyelerini dinleyip araştırıp karar vereceğimBeşiğin sallanması için çok geniş bir alan gerekmiyor.
Sallama konusunda da çok önyargılı olma. Bebek bu, doğunca inşallah şahit olacaksin, minicik halleriyle onlar bizi yönetiyor. Nasıl rahat ederse bebek mecbur ona yoneliyoruz
Sağlıcakla kucaginiza alın.Çok haklısınız tabi ki bi de bu var. Yatak odam da çocuk odam da geniş sallama açısından yer sıkıntım da yok hepinizin tavsiyelerini dinleyip araştırıp karar vereceğim
Ben ahşap beşik aldım. Tek sevmediğim kısmı tekerlekli olması ve sallanması. Sabit olandan alsaymışım daha iyiymiş. Park yatak kullanmadığım için bilmiyorum ama herkes park yatak öneriyorArkadaşlar ilk bebeğim için oda hazırlığı yapıyorum yetişkinken yatacağı bi karyolası var beşik almam gerekiyor 3-4 yaşına kadar idare edebilecek birşey. Anne yanı alıp boş yere her yeri beşikle doldurmak da istemiyorum. Tabi ki çoğunuz gibi bende ahşap beşik beğendim ama etrafımda ki insanlar onun çok kullanışsız olduğunu park beşik almam gerektiğini söylüyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Ahşap beşikten şikayet bu kadar çok mu gerçekten yani madem öyle niye bu kadar çok ahşap beşik satılıyor
Hayır ahşap beşik on numara. Güvenli bir kere. Kademesi var. Ben ilk 3 ay en üst kademede kendi yatağımıza bitişik kullandım. Sonra 2. Kademeye indirdik bizim odada ama yatağa bitiştirmedik. Şuan 12 aylık. En alt kademede kendi odasında güvenle yatıyor. Park beşik bana güvenli ve konforlu gelmiyor ama arkadaşım 3 çocuğunu park beşikte büyüttü. Yani anneye bağlı bir durumKimse ses etmese bende bi tane anne yanı alıp sonra bi yaşına kayrolaya geçiririm diye düşünüyorum ama büyük beşiksiz olmaz deniyor. Bu sefer pişman mı olurum diyorum iki beşik alsam 6 ay birinde yatacak sonra kaldır kenara gitsin olacak daha bunun ana kucağı var puseti var her yer bebek eşyası mı dolacak diyorum. Park yatak alanları da hoş karşılıyorum tamam mutlaka rahattır ama ahşap beşik bu kadar mı kötü
Şöyle söyleyim kızım 10aylık emekledi emeklemeye başladı günden beri yataktan kendi çıkıp sabah uyanınca yanımıza geldi. Ben çok rahat ettim tabi tercih sizinAl işte ailem bana dört yaşına kadar çıkaramazsın yanından beşikten diyor yani dört olmasında 2 yaş hadi illa ki o zaman kendi yatağında yatabilir
İnşallah tez zamanda kalırsınız rabbim gönlünüze göre versin hiç birimizin garantisi yok Allah korusun yavrularımızıSağlıcakla kucaginiza alın.
Bende düşük yasamasam ocak annesi olacaktim.
Yeniden hamile kalırım inşallah. Tup.bebek tedavisi görüyorum 2. Çocuk için
Bende tam tersi tekerlekli diye işime gelir diyordumBen ahşap beşik aldım. Tek sevmediğim kısmı tekerlekli olması ve sallanması. Sabit olandan alsaymışım daha iyiymiş. Park yatak kullanmadığım için bilmiyorum ama herkes park yatak öneriyor
Böyle düşünen biri olmasına da çok sevindim çok teşekkür edermmmHayır ahşap beşik on numara. Güvenli bir kere. Kademesi var. Ben ilk 3 ay en üst kademede kendi yatağımıza bitişik kullandım. Sonra 2. Kademeye indirdik bizim odada ama yatağa bitiştirmedik. Şuan 12 aylık. En alt kademede kendi odasında güvenle yatıyor. Park beşik bana güvenli ve konforlu gelmiyor ama arkadaşım 3 çocuğunu park beşikte büyüttü. Yani anneye bağlı bir durum
Aldığınız büyük yatağı en az 2 yıl kullanamayacak zaten. Çok Seyehat etmiyorsanız ahşap beşik iyidir.
İlk bebeğinizmiş, en çok neyi beğeniyorsanız alın ve kullanmazsanız bile hiç pişman olmayın. Sonuçta denemeden bilemezsiniz. Fiyat olarak ahşap beşikler park beşikten uygun artık.
Bebek büyüdükçe yatakta hareket edince beşik de hareket ediyor çok. Bebekler rahat edemiyor. Bebek dönünce sallanıyor. Veya yatağından inmek isterse tekerlerk olduğu için hemen hareket ediyor ileri geri. Çok güvenli olmuyor.Bende tam tersi tekerlekli diye işime gelir diyordum
Anladım doğru o açıdan bakmamıştımBebek büyüdükçe yatakta hareket edince beşik de hareket ediyor çok. Bebekler rahat edemiyor. Bebek dönünce sallanıyor. Veya yatağından inmek isterse tekerlerk olduğu için hemen hareket ediyor ileri geri. Çok güvenli olmuyor.
Sabit tahta beşik almadığım için çok pişman oldum açıkçası. Beşiğin sallama kısmı da bebeği uyutan hoş bir sallanma değil. Normal beşik gibi sallanmıyor yani. Ama tabi karar sizin. Park yataklar bana çok derin ve boğucu geldiği için tercih etmemiştimAnladım doğru o açıdan bakmamıştım
Benimkinin de yatağı var o yüzden anne yanı küçük bir şey alacağım canım, park beşik çok büyük oluyor ve hareket ettirmen zor oluyor anne yanı olanları her yere taşırsın e zaten yatağı da var diyorsunArkadaşlar ilk bebeğim için oda hazırlığı yapıyorum yetişkinken yatacağı bi karyolası var beşik almam gerekiyor 3-4 yaşına kadar idare edebilecek birşey. Anne yanı alıp boş yere her yeri beşikle doldurmak da istemiyorum. Tabi ki çoğunuz gibi bende ahşap beşik beğendim ama etrafımda ki insanlar onun çok kullanışsız olduğunu park beşik almam gerektiğini söylüyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Ahşap beşikten şikayet bu kadar çok mu gerçekten yani madem öyle niye bu kadar çok ahşap beşik satılıyor
Galiba bende bu yüzden park beşiği istemiyorum kendimi hayal ediyorum içinde ruhum daralıyor bebek de yapamaz diyorumSabit tahta beşik almadığım için çok pişman oldum açıkçası. Beşiğin sallama kısmı da bebeği uyutan hoş bir sallanma değil. Normal beşik gibi sallanmıyor yani. Ama tabi karar sizin. Park yataklar bana çok derin ve boğucu geldiği için tercih etmemiştim
Evt oda doğruBenimkinin de yatağı var o yüzden anne yanı küçük bir şey alacağım canım, park beşik çok büyük oluyor ve hareket ettirmen zor oluyor anne yanı olanları her yere taşırsın e zaten yatağı da var diyorsun
Öyle canım yatağın olmasa 3-4 yaşına kadar kullanabileceği park yatak önerirdim belki ama ne uğraşacaksın aman küçüklerden al tek elinle taşırsın her yere gözünün önünde dururEvt oda doğru
I Imerafera- bizim yatakta sallanmayı sabitlemek için bir aparat var. Tekerlekler de de sabitleyici var. Ahşap yatak almaya karar verirseniz listenize ekleyin mutlaka.Bebek büyüdükçe yatakta hareket edince beşik de hareket ediyor çok. Bebekler rahat edemiyor. Bebek dönünce sallanıyor. Veya yatağından inmek isterse tekerlerk olduğu için hemen hareket ediyor ileri geri. Çok güvenli olmuyor.