BEŞİK SEÇİMİ KONUSUNDA ACİL YARDIM :(

Imerafera-

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
62
35
Arkadaşlar ilk bebeğim için oda hazırlığı yapıyorum yetişkinken yatacağı bi karyolası var beşik almam gerekiyor 3-4 yaşına kadar idare edebilecek birşey. Anne yanı alıp boş yere her yeri beşikle doldurmak da istemiyorum. Tabi ki çoğunuz gibi bende ahşap beşik beğendim ama etrafımda ki insanlar onun çok kullanışsız olduğunu park beşik almam gerektiğini söylüyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Ahşap beşikten şikayet bu kadar çok mu gerçekten yani madem öyle niye bu kadar çok ahşap beşik satılıyor 😔

Yani maşallahh enerjileri çok iyi oluyor ama anne babayı çok yoruyor 😁 erkekse düz duvara tırmanma ihtiyacı hissediyor yerler dar gelşyor
Hepsı erkek benım kapı duvar tırmanmak ıcın bırebır
Eşim de aşırı düzen seven bi insan gezmeyi bizde seviyoruz allahtan bize uyum sağlayacak ona sevindim artık dağınıklığa bi çözüm bulacak 🤣🤣
Cok seviyor. Evde 1 saat otursun markete gıdelım pazara gıdelım ılla bı yere gıdelım dıyo
Aaa iyimiş tamamdır ilginecem mutlaka
Özelliklerını inceleyin hangısı hosunuxa gıderse. Hem konfor hem yer onemlı kıracı olunca ve en önemlisi saglık. Guvenlı uyku

Hepsı erkek benım kapı duvar tırmanmak ıcın bırebır

Cok seviyor. Evde 1 saat otursun markete gıdelım pazara gıdelım ılla bı yere gıdelım dıyo

Özelliklerını inceleyin hangısı hosunuxa gıderse. Hem konfor hem yer onemlı kıracı olunca ve en önemlisi saglık. Guvenlı uyku
Allah yardımcınız olsun büyüdüklerinde de gerçekten bi aslan gibi arkanızda olurlar güzel günler görsünler 😍

Kimse ses etmese bende bi tane anne yanı alıp sonra bi yaşına kayrolaya geçiririm diye düşünüyorum ama büyük beşiksiz olmaz deniyor. Bu sefer pişman mı olurum diyorum iki beşik alsam 6 ay birinde yatacak sonra kaldır kenara gitsin olacak daha bunun ana kucağı var puseti var her yer bebek eşyası mı dolacak diyorum. Park yatak alanları da hoş karşılıyorum tamam mutlaka rahattır ama ahşap beşik bu kadar mı kötü 😔
Beşik çok gereksiz 6ay park yatakta yattı sonrasında montesori yatak yaptırdık odasına 2 senedirde orada yatıyor uyanınca yanımıza geliyor. Park yatağıda anneme bıraktım orada kalınca onda yatıyor.

Beşik çok gereksiz 6ay park yatakta yattı sonrasında montesori yatak yaptırdık odasına 2 senedirde orada yatıyor uyanınca yanımıza geliyor. Park yatağıda anneme bıraktım orada kalınca onda yatıyor.
Al işte ailem bana dört yaşına kadar çıkaramazsın yanından beşikten diyor yani dört olmasında 2 yaş hadi illa ki o zaman kendi yatağında yatabilir

Ben ahşap beşik aldım 2 yaşında Montessori yatağa geçtik yetişkin boyutunda. Neden kullanışlı değil diyorlar bilmiyorum ama ben ikeadan hafif ve küçük bir model almıştım çok rahat kullandım.
İşte ahşap olduğu için kafasını vurur sallaması zor olur taşıması zor olur gibi sebepler 🤷🏻‍♀️

emzirmeye al bırak belim çok ağrıdı ben de yanımda uyuttum hiçbirini kullanmadım. Yerim müsait olsaydı kesinlikle anne yanı beşik alırdım.
Bizim yatakta bu yeni yükseklerden çoğu beşik altta kalıyor bide o sıkıntımız var 🥹ben tamamen estetiğe bakıyorum diye biraz sitem ediyorlar bebeğin rahatını düşün diyorlar

İşte ahşap olduğu için kafasını vurur sallaması zor olur taşıması zor olur gibi sebepler 🤷🏻‍♀️

He evet sallanan hiçbir şey yoktu bizim evde annem de neden sallanan bir şey almadın diyordu ne bileyim ben o kadar düşünmedim gelişine aldım. 😅
Park yatak da almıştım ama onu annemin evine kurdum. Taşımayayım diye.
Tabi ki ahşap beşik daha konforluydu bence içine de kaliteli bir yatak almıştım.
Bir de yanlarına da koruma yaptırıyorsun çarpmıyor 😬
Ama taşıyacaksan tatile vs giderken götürürüm iki tane şey almayayım diyorsan park yatak yeter.

Screenshot_20240530_105355_trendyol.com.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20240530_105415_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20240530_105415_trendyol.com.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 18
X