- 8 Nisan 2024
- 62
- 35
-
- Konu Sahibi Imerafera-
Karyolası var çok teşekkür ederimBen park yatak kullandım, Kraft in biraz daha büyük modelleri oluyor, gittiğimiz yerlere de yanımızda taşıdık. Kesinlikle park yatak biraz büyüyünce güzel bir yatak alırsınız
Hepsı erkek benım kapı duvar tırmanmak ıcın bırebırYani maşallahh enerjileri çok iyi oluyor ama anne babayı çok yoruyorerkekse düz duvara tırmanma ihtiyacı hissediyor yerler dar gelşyor
Cok seviyor. Evde 1 saat otursun markete gıdelım pazara gıdelım ılla bı yere gıdelım dıyoEşim de aşırı düzen seven bi insan gezmeyi bizde seviyoruz allahtan bize uyum sağlayacak ona sevindim artık dağınıklığa bi çözüm bulacak
Özelliklerını inceleyin hangısı hosunuxa gıderse. Hem konfor hem yer onemlı kıracı olunca ve en önemlisi saglık. Guvenlı uykuAaa iyimiş tamamdır ilginecem mutlaka
Allah yardımcınız olsun büyüdüklerinde de gerçekten bi aslan gibi arkanızda olurlar güzel günler görsünlerHepsı erkek benım kapı duvar tırmanmak ıcın bırebır
Cok seviyor. Evde 1 saat otursun markete gıdelım pazara gıdelım ılla bı yere gıdelım dıyo
Özelliklerını inceleyin hangısı hosunuxa gıderse. Hem konfor hem yer onemlı kıracı olunca ve en önemlisi saglık. Guvenlı uyku
Beşik çok gereksiz 6ay park yatakta yattı sonrasında montesori yatak yaptırdık odasına 2 senedirde orada yatıyor uyanınca yanımıza geliyor. Park yatağıda anneme bıraktım orada kalınca onda yatıyor.Kimse ses etmese bende bi tane anne yanı alıp sonra bi yaşına kayrolaya geçiririm diye düşünüyorum ama büyük beşiksiz olmaz deniyor. Bu sefer pişman mı olurum diyorum iki beşik alsam 6 ay birinde yatacak sonra kaldır kenara gitsin olacak daha bunun ana kucağı var puseti var her yer bebek eşyası mı dolacak diyorum. Park yatak alanları da hoş karşılıyorum tamam mutlaka rahattır ama ahşap beşik bu kadar mı kötü
Al işte ailem bana dört yaşına kadar çıkaramazsın yanından beşikten diyor yani dört olmasında 2 yaş hadi illa ki o zaman kendi yatağında yatabilirBeşik çok gereksiz 6ay park yatakta yattı sonrasında montesori yatak yaptırdık odasına 2 senedirde orada yatıyor uyanınca yanımıza geliyor. Park yatağıda anneme bıraktım orada kalınca onda yatıyor.
İşte ahşap olduğu için kafasını vurur sallaması zor olur taşıması zor olur gibi sebeplerBen ahşap beşik aldım 2 yaşında Montessori yatağa geçtik yetişkin boyutunda. Neden kullanışlı değil diyorlar bilmiyorum ama ben ikeadan hafif ve küçük bir model almıştım çok rahat kullandım.
Bizim yatakta bu yeni yükseklerden çoğu beşik altta kalıyor bide o sıkıntımız varemzirmeye al bırak belim çok ağrıdı ben de yanımda uyuttum hiçbirini kullanmadım. Yerim müsait olsaydı kesinlikle anne yanı beşik alırdım.
İşte ahşap olduğu için kafasını vurur sallaması zor olur taşıması zor olur gibi sebepler
Anladım teşekkür ederim dikkate alacağımPark besik ne kdr estetik durmasada. Cocuk hareket ettiginde kafasini carpma ihtimali oluyor park besik bu konuda cok rahat fileli aklin rahat ediyor. Ama ilk 3 ay sallanan bir anne yani ekstra alinabilir
Bu model suan kullndıgım.
Ben elele markasının madre modelini aldım yanında yatağı da hediye geldi her şey bi çantaya sığabiliyor ben de başta senin gibi ahşap beşikten yanaydım görüntüsü daha hoş diye ama zaten yatağı varmış amaç anne yanı ise bence park beşik derimAnladım teşekkür ederim dikkate alacağım
Hmm çok sevimliBu model suan kullndıgım.
Anladım oda doğruBen elele markasının madre modelini aldım yanında yatağı da hediye geldi her şey bi çantaya sığabiliyor ben de başta senin gibi ahşap beşikten yanaydım görüntüsü daha hoş diye ama zaten yatağı varmış amaç anne yanı ise bence park beşik derim
Yılların kıracısı ve yer sıkıntıısı yasayan bıro olarak tavsıye verdımHmm çok sevimli