- 8 Nisan 2024
- 62
- 35
-
- Konu Sahibi Imerafera-
Aralık sonu inş teşekkür ederimİnşallah sağ salım kucağınıza alırsınız sızde. Hangı ay dogum nasıpse
Eminim park yatak daha kullanışlıdır ama ben ahşap beşik kullandım, ikincide de aynı şekilde onu kullanıyorum. Bir zararını görmedim.Arkadaşlar ilk bebeğim için oda hazırlığı yapıyorum yetişkinken yatacağı bi karyolası var beşik almam gerekiyor 3-4 yaşına kadar idare edebilecek birşey. Anne yanı alıp boş yere her yeri beşikle doldurmak da istemiyorum. Tabi ki çoğunuz gibi bende ahşap beşik beğendim ama etrafımda ki insanlar onun çok kullanışsız olduğunu park beşik almam gerektiğini söylüyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Ahşap beşikten şikayet bu kadar çok mu gerçekten yani madem öyle niye bu kadar çok ahşap beşik satılıyor
Eminim park yatak daha kullanışlıdır ama ben ahşap beşik kullandım, ikincide de aynı şekilde onu kullanıyorum. Bir zararını görmedim.
Bana da çok dendi, ben bi ahşap beşik alayım, olmazsa o ucubeden de alırım dedim. Sonra gerek duymadım.Ya bana çeyiz aşamasında da yapma dedikleri gerçeği yapıp alma dedikleri gerçeği aldım zerre pişman değilimşimdi de aynı hataya düşmek istemiyorum ama tecrübeleri de kulak arkası edemiyorum ama benim gibi olanlar varmış çok sevindim
Bnmkı asırı hareketlı yastık ta kullnmıyoruz. Uyurken 4 aylıktan ıtıbaren yuzukoyın donup uyuyor ve kenarlara yapısıyor. Fıle kenar olması ıcımı cok rahat ettırdı. Tam guvenlı yatak dedıklerınden. Bı ıncelemnızde fayda var.Anladım bende tam korumalılardı var ama diyecektim
Bana da çok dendi, ben bi ahşap beşik alayım, olmazsa o ucubeden de alırım dedim. Sonra gerek duymadım.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok sağolun tabi çıkmadan bilemiyoruz nası bi bebek olacakBnmkı asırı hareketlı yastık ta kullnmıyoruz. Uyurken 4 aylıktan ıtıbaren yuzukoyın donup uyuyor ve kenarlara yapısıyor. Fıle kenar olması ıcımı cok rahat ettırdı. Tam guvenlı yatak dedıklerınden. Bı ıncelemnızde fayda var.
Nefessız kalma olayı bızdd olabilirdi cunkı normal bebek gıbı yatmıyor malesef. Uatunu bıle ortemıyoruz.
Bu arda Osman gonulal dınleyın bolbol. Ilk bebekse faydası cok olur
Aralık dogumlu lar sakın oluyo ya. Bnmkı oyleydı. Bu agustos aalan bebegı. Aman yarabbım dıyırum. Hıc durmuyoAralık sonu inş teşekkür ederim
Ay inş ya aslan burcu büyüttük bi ailecek içimizden geçtiAralık dogumlu lar sakın oluyo ya. Bnmkı oyleydı. Bu agustos aalan bebegı. Aman yarabbım dıyırum. Hıc durmuyo
Konuyla alakasız ama aralık doğumlular çok dağınık gezmeye çok düşkün diyorlar bu doğru muAralık dogumlu lar sakın oluyo ya. Bnmkı oyleydı. Bu agustos aalan bebegı. Aman yarabbım dıyırum. Hıc durmuyo
Her modelı ınceleyın. Bakın. Bırde yer acısı onemlı buyuyınce koyabılcek deponuz var mı yada satıcak msınız. Bunlarda onemlı. Yer acısı konfordan bıle bazen once gelıyor. Malum artık evler hap kadarTavsiyelerinizi dikkate alacağım çok sağolun tabi çıkmadan bilemiyoruz nası bi bebek olacak
Benımde gecıyor. Yay cok ıyıdı. Aslan masllh dıyım 40lıykem bıle uyumadı. Kıme sorsam aynıAy inş ya aslan burcu büyüttük bi ailecek içimizden geçti
Malum kiracıyız bu evde var ama bu ev olmazsa sıkıntı e ilk bebek ikinci için de saklarım belki diye düşünüyorum. Evt zaman var tavsiyelerinize göre bi daha gözden geçireceğim beşikleriHer modelı ınceleyın. Bakın. Bırde yer acısı onemlı buyuyınce koyabılcek deponuz var mı yada satıcak msınız. Bunlarda onemlı. Yer acısı konfordan bıle bazen once gelıyor. Malum artık evler hap kadar
100 de 100.7 yasında suan yesın ıcsın gezsın. Cok sevıyorKonuyla alakasız ama aralık doğumlular çok dağınık gezmeye çok düşkün diyorlar bu doğru mu
Yani maşallahh enerjileri çok iyi oluyor ama anne babayı çok yoruyorBenımde gecıyor. Yay cok ıyıdı. Aslan masllh dıyım 40lıykem bıle uyumadı. Kıme sorsam aynı
Bnm bu aldıgım kıracı ıcın 1 e bır. Jatla bazaya koy. Oyun parkları yıkanmaz normlade cıkmıyor kılıfları bu tam tersi sok yıka takMalum kiracıyız bu evde var ama bu ev olmazsa sıkıntı e ilk bebek ikinci için de saklarım belki diye düşünüyorum. Evt zaman var tavsiyelerinize göre bi daha gözden geçireceğim beşikleri
Eşim de aşırı düzen seven bi insan gezmeyi bizde seviyoruz allahtan bize uyum sağlayacak ona sevindim artık dağınıklığa bi çözüm bulacak100 de 100.7 yasında suan yesın ıcsın gezsın. Cok sevıyorama cok rahat. Tam sosyal sıkılmassın hıc
Aaa iyimiş tamamdır ilginecem mutlakaBnm bu aldıgım kıracı ıcın 1 e bır. Jatla bazaya koy. Oyun parkları yıkanmaz normlade cıkmıyor kılıfları bu tam tersi sok yıka tak