BEŞİK SEÇİMİ KONUSUNDA ACİL YARDIM :(

Imerafera-

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
62
35
Arkadaşlar ilk bebeğim için oda hazırlığı yapıyorum yetişkinken yatacağı bi karyolası var beşik almam gerekiyor 3-4 yaşına kadar idare edebilecek birşey. Anne yanı alıp boş yere her yeri beşikle doldurmak da istemiyorum. Tabi ki çoğunuz gibi bende ahşap beşik beğendim ama etrafımda ki insanlar onun çok kullanışsız olduğunu park beşik almam gerektiğini söylüyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Ahşap beşikten şikayet bu kadar çok mu gerçekten yani madem öyle niye bu kadar çok ahşap beşik satılıyor

Eminim park yatak daha kullanışlıdır ama ben ahşap beşik kullandım, ikincide de aynı şekilde onu kullanıyorum. Bir zararını görmedim.

Ya bana çeyiz aşamasında da yapma dedikleri herşeyi yapıp alma dedikleri herşeyi aldım zerre pişman değilim şimdi de aynı hataya düşmek istemiyorum ama tecrübeleri de kulak arkası edemiyorum ama benim gibi olanlar varmış çok sevindim

Bana da çok dendi, ben bi ahşap beşik alayım, olmazsa o ucubeden de alırım dedim. Sonra gerek duymadım.

Anladım bende tam korumalılardı var ama diyecektim
Bnmkı asırı hareketlı yastık ta kullnmıyoruz. Uyurken 4 aylıktan ıtıbaren yuzukoyın donup uyuyor ve kenarlara yapısıyor. Fıle kenar olması ıcımı cok rahat ettırdı. Tam guvenlı yatak dedıklerınden. Bı ıncelemnızde fayda var.
Nefessız kalma olayı bızdd olabilirdi cunkı normal bebek gıbı yatmıyor malesef. Uatunu bıle ortemıyoruz.
Bu arda Osman gonulal dınleyın bolbol. Ilk bebekse faydası cok olur

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok sağolun tabi çıkmadan bilemiyoruz nası bi bebek olacak

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok sağolun tabi çıkmadan bilemiyoruz nası bi bebek olacak
Her modelı ınceleyın. Bakın. Bırde yer acısı onemlı buyuyınce koyabılcek deponuz var mı yada satıcak msınız. Bunlarda onemlı. Yer acısı konfordan bıle bazen once gelıyor. Malum artık evler hap kadar

Malum kiracıyız bu evde var ama bu ev olmazsa sıkıntı e ilk bebek ikinci için de saklarım belki diye düşünüyorum. Evt zaman var tavsiyelerinize göre bi daha gözden geçireceğim beşikleri

Ben park yatak kullandım, Kraft in biraz daha büyük modelleri oluyor, gittiğimiz yerlere de yanımızda taşıdık. Kesinlikle park yatak biraz büyüyünce güzel bir yatak alırsınız

Malum kiracıyız bu evde var ama bu ev olmazsa sıkıntı e ilk bebek ikinci için de saklarım belki diye düşünüyorum. Evt zaman var tavsiyelerinize göre bi daha gözden geçireceğim beşikleri
Bnm bu aldıgım kıracı ıcın 1 e bır. Jatla bazaya koy. Oyun parkları yıkanmaz normlade cıkmıyor kılıfları bu tam tersi sok yıka tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…