BEŞİK SEÇİMİ KONUSUNDA ACİL YARDIM :(

Imerafera-

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
62
35
Arkadaşlar ilk bebeğim için oda hazırlığı yapıyorum yetişkinken yatacağı bi karyolası var beşik almam gerekiyor 3-4 yaşına kadar idare edebilecek birşey. Anne yanı alıp boş yere her yeri beşikle doldurmak da istemiyorum. Tabi ki çoğunuz gibi bende ahşap beşik beğendim ama etrafımda ki insanlar onun çok kullanışsız olduğunu park beşik almam gerektiğini söylüyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Ahşap beşikten şikayet bu kadar çok mu gerçekten yani madem öyle niye bu kadar çok ahşap beşik satılıyor 😔

Arkadaşlar ilk bebeğim için oda hazırlığı yapıyorum yetişkinken yatacağı bi karyolası var beşik almam gerekiyor 3-4 yaşına kadar idare edebilecek birşey. Anne yanı alıp boş yere her yeri beşikle doldurmak da istemiyorum. Tabi ki çoğunuz gibi bende ahşap beşik beğendim ama etrafımda ki insanlar onun çok kullanışsız olduğunu park beşik almam gerektiğini söylüyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Ahşap beşikten şikayet bu kadar çok mu gerçekten yani madem öyle niye bu kadar çok ahşap beşik satılıyor 😔
Ben ahşap beşik kullanıyorum. Babynest, döşek derken bebeğim daha küçükken yükseltip kullanmıştım. Ha şimdiki aklım olsa belki anne yanı küçük beşiklerden alırdım bir süre kullanırdım diye düşünüyorum, konfor da önemli bir şey sonuçta. Ama park beşik pek sevmiyorum ben. Bebeğim şu an 9 aylık.

Park beşiği estetik olarak bende hiç sevmiyorum yani alacağım ahşap beşikte üç kademeli ondan da düşmez diyorum ama bu kez de ondan kafasını gözünü çarpar diyorlar 🤷🏻‍♀️

Anneler ikiye bölünmüş durumda sanırım bu konuda bazı anneler yatıya giderken çok kullanışlı oluyor falan demiş ama benim öyle yatılı bi durumum yok olsa bile içinin yatağına kadar nereye taşıyacaz onu

Park yatak ✅

aynı dertten muzdaribim. herkes park yatak diyor ama ben hiç sevmiyorum. küçük bir beşik almak istiyorum. ne yapacağımı bende daha bilmiyorum :110:
Kimse ses etmese bende bi tane anne yanı alıp sonra bi yaşına kayrolaya geçiririm diye düşünüyorum ama büyük beşiksiz olmaz deniyor. Bu sefer pişman mı olurum diyorum iki beşik alsam 6 ay birinde yatacak sonra kaldır kenara gitsin olacak daha bunun ana kucağı var puseti var her yer bebek eşyası mı dolacak diyorum. Park yatak alanları da hoş karşılıyorum tamam mutlaka rahattır ama ahşap beşik bu kadar mı kötü 😔

Ahşap beşik aldım 4 yaşına kadar kullandım yatağımın yaninda Çok memnun kaldım.
Çok teşekkür ederim böyle bişeyi duymak rahatlattı😁 sallayamazsın ahşap da diyorlar ama belki çok erken konuşuyorum zaten sallayarak uyutmak istemiyorum yok ayağına alırsın beşik köşe de kalır boşuna alırsın ditoelrlar e malum park beşikle ahşap arasında fiyat farkına çok

Park beşiği estetik olarak bende hiç sevmiyorum yani alacağım ahşap beşikte üç kademeli ondan da düşmez diyorum ama bu kez de ondan kafasını gözünü çarpar diyorlar 🤷🏻‍♀️
Kiwi zoody park yatak bı bakın bnce. Şık duruyor ve cok kullanıslı. 9 aylıgız artık ayaklandı dıye kademe ınıp kullanıyoruz

Çok teşekkür ederim böyle bişeyi duymak rahatlattı😁 sallayamazsın ahşap da diyorlar ama belki çok erken konuşuyorum zaten sallayarak uyutmak istemiyorum yok ayağına alırsın beşik köşe de kalır boşuna alırsın ditoelrlar e malum park beşikle ahşap arasında fiyat farkına çok
Sallamıyım diyorduk ama en ufak sese kalkınca uyurken ıkı tıngırdatıyırum. Bırde bmm aldıgım besık kılıfı soktak seklınde cok memnunum. 6 aya kadar kiwi sleeper kullandım. Sımdı kiwi zoody e geçtim. Uygulamadanda otekını satıp baskw eksıklere harcadım

Sallamıyım diyorduk ama en ufak sese kalkınca uyurken ıkı tıngırdatıyırum. Bırde bmm aldıgım besık kılıfı soktak seklınde cok memnunum. 6 aya kadar kiwi sleeper kullandım. Sımdı kiwi zoody e geçtim. Uygulamadanda otekını satıp baskw eksıklere harcadım
Çok sağolun çok yardımcı oldunuz sağlıkla büyütün bebeğinizi de ☺️

Bakayım ona da sadece kademeli olması mı size cazip gelen çünkü benim alacağım ahşap beşik de üç kademeli
Hafıf. Temızlıgı kolay fermuarlu kısımdan kendı gırıp cıkıyor. Kım gorse begendı bırde. Şık duruyo bnce. Bırde benim bebegım hareketli kafasını vurmuyor. Doktor lar besık yanlarına yastık korumalık önermiyor nefessız kalırlar dıye. O acıdan da mümkemmel bnce

Hafıf. Temızlıgı kolay fermuarlu kısımdan kendı gırıp cıkıyor. Kım gorse begendı bırde. Şık duruyo bnce. Bırde benim bebegım hareketli kafasını vurmuyor. Doktor lar besık yanlarına yastık korumalık önermiyor nefessız kalırlar dıye. O acıdan da mümkemmel bnce
Anladım bende tam korumalılardı var ama diyecektim 😁

X