beşik konusunda yardım

mikelanjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
178
1
arkadaşlar otamatik sallanan beşik öne arkayamı yoksa yanamı sallanıyor birde memnunmusunuz sizin sallamanızı istemeden bebeğiniz içinde durdumu işe yarıyormu yani bilgilendirirseniz sevinirim yoksa normal beşikmi alalım a.s.

arkadaşlar otamatik sallanan beşik öne arkayamı yoksa yanamı sallanıyor birde memnunmusunuz sizin sallamanızı istemeden bebeğiniz içinde durdumu işe yarıyormu yani bilgilendirirseniz sevinirim yoksa normal beşikmi alalım a.s.
mrb bizde aldık sallanan beşiklerden öne arkaya sallanıyor 4 kademeli sallanma hızı var ve yine 5 kademeli pozisyon ayarı var yani bebeğini tamamen yatırabilirsin veya arka kısmını yükselterek yarı oturur tam oturur sekılde kullanabılırsın, zaman ayarı var 20 dakıka 40 dakıka ve 60 dakıka olarak ayarlayabılırsın zamanı dolduktan sonra kendısı duruyo, müzikli kısık ve yuksek ses ayarı var ve uzaktan kumandası var ayrıca sarj ederek ortalama 2 saat kadar elektrıksız ortamlarda kullanabılırsın,, kızım ilk 5 ay sadece onda yattı su an 7 ayını doldurdu ve yıne uyumakta zorlandıgı zamanlarda koyuyorum ve 10-15 dakıka ıcınde uyuyor, ayrıca mama sandalyesi olarakta kullanıyoruz,, kullanma kılavuzunda bebeğiniz 15Kg. olana kadar salınım özelliğinden ve koltuğuna sığabildiği müddetçe de diğer özelliklerinden yararlanabilirsiniz yazıyor bende bayaa düşünmüştüm almadan önce bebek odası almıştık zaten birde buna gerek varmı diye ama bayaa bi işime yaradı diyebilirim,, umarım yardımcı olur

ama böyle beir şey alırsan bebeğini sallamaya alıştırmış olacaksın.
bana sorarsan da ilerisini düşünerek hiç böyle bir şey alma derim.
çok zorlanırsan fisher prince ın salıncaklarından alırsın..

ben de hem anakucagi hem besik hem de ilerde mama sandalyesi
olabilen kraft dondy aldim muzikli tekerlekli. Ben de sallanmaya alissin
istemiyorum bakalim ama alissa da onda sallanir diye dusunuyorum.....

X