Doğuma Hazırlık beşik için yardım edermisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
kızlar son 34+5 haftalık hamileyim opuyorumnanaktanaz bir zaman kaldı çoğu eşyamız hazır sayılır en gerekli olan eşya olan beşikte birtürlü karar veremiyorum park yatak mı yoksa mobilyami tavsiye edersiiniz yer sorunum oldugu için park yatak düşünüyorum amahihoyyyt bebeğim:ecrin_bebek: rahat edermi :uhm:

canım odanın yerıne gore bısey sec ıstersen ben sahsen park yatagı hıc dusunmedım bizde oda sayısı fazla odasını yaptık bıse yanıma beşik sepet aldım ama en fazla 6 aya kadar yatabılır.. ama park yatakta baya yatar...opuyorumnanaktan

kızlar son 34+5 haftalık hamileyim opuyorumnanaktanaz bir zaman kaldı çoğu eşyamız hazır sayılır en gerekli olan eşya olan beşikte birtürlü karar veremiyorum park yatak mı yoksa mobilyami tavsiye edersiiniz yer sorunum oldugu için park yatak düşünüyorum amahihoyyyt bebeğim:ecrin_bebek: rahat edermi :uhm:

canım benimde yer sorunum olduğu için oda yapmayı şimdilik erteledim. 5-6 ay sonra oda yapıcam . şimdilik park yatak aldım. kurdum oldukçada rahat görünüyor merak etme.eğer yakın zamanda yani 1-2 senede hemen oda yapmayı bebek odası almayı düşünüyorsan park yatağın uygun fiyatlı olanlarından al. daha sonra salonda balkonda vs kullanırsın. ama eğer 3-4 sene oda açmam dersen orta halli veya iyisinden bir park yatak al. uzun süre kullanırsın . oldukça kullanılşı oluyor çünkü. yerin dar ise 60*120 olanlardan al. kapılarını ölç önce. eğer müsait ise 80*110 lar daha güzel . ona göre içine de güzel bi yatak alırsın. süper olur. ben öyle yaptım. tavsiye ederim yani. hayırlı doğumlar. hihoyyyt

Son düzenleme:
park yatak açıkcası pek hoşuma gitmio,dağınık gibi duruyo ve oyuncak gibi gelio bana...ama tabii siz bilirsinz tabiki...

IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

bunlardan birini seçebilirsin. üstelik oldukça da hafifler. içinin yatagını da yine ikea dan temin edebilirsin. bebegini saglıkla kucagına alman dilegiyle..

benimde yer sorunum olduğu için park yatak aldım
ama yerim olsaydı mobilya alırdım hem daha şık hemde bebek daha rahat ediyor içinde
park yatakta çok rahatsız değil ama büyüdükçe sanki kızım rahat yatamıyormuş gibi geldi bana

ben de park yatakları pek sevmiyorum yanlış anlamayın ama şekli şemali acayip geliyor bana
ben büyüyen mobilya karyolalardan aldım genç odası bile oluyor hem de odaya gerek kalmadı böyle bi beşik alınca altında üç çekmecesi yanında komidini var hatta sallanan beşik kısmı çıkarıldığında arkasından masa bile çıkıyor:) bi tek gardrop ile sandalye eksik kalıyor genç odası için bana daha makul geldi
bir de karft dondy die bir şey var sallanan mama sandalyesi 3 yaşa kadar kullanılabiliyor beşik olabiliyor üstelik otomatik olarak sallanıyor uzaktan kumandalı filan boyu büyüyor tekerlekli ben ondan da alıcam yatak odasına koyacağım sonra da nerde oturuyosam bebeği oraya taşıycam az büyüynce de mama sandalyesi yapacağım
ben bebek odası almadım gerek görmedim zaten bebek odası adıu üstünde okula başlayınca da başka ihtiyaçları olacak o zaman gene alınacak sürekli masraf yapmaya gerek görmedim hem de yerim yetersiz
herkesin fikri ve yeri başka tabii b unlar benim düşüncelerimm

bende park yatakları pek sevmiyorum hoş görünmüyo gözüm bide nebilim naylonumsu gibi geliyo bana sanki yatak dilde oyun alanı gibi sadece .bence mobilya beşik al arkadaşım .

X