Ankaradayım elden teslim alabileceğim küçük mekanlarda kullanılabilecek beşik arıyorum ilgilenen arkadaşlar acil mesajlarınızı bekliyorum doğuma çok kalmadı çünkü sıfır almak istemiyorum :s
Bende kraft dondy beşik var satıyorum garantisi devam ediyor sıfırdan farksiz sifiri 550 tl ben 350 tl ye veriyorum istanbul içi elden teslim uzaktan kumandali 5 kademe sırt ayarı 5 kademe yükseklik ayarı 16 farklı müzik uzaktan kumandali tekerlekli tekerlekler sabitlene bilir 4 farklı sallama hızı vardır 6 aydan sonra mama sandalyesi olarakta kullanabilirsiniz
Ankaradayım elden teslim alabileceğim küçük mekanlarda kullanılabilecek beşik arıyorum ilgilenen arkadaşlar acil mesajlarınızı bekliyorum doğuma çok kalmadı çünkü sıfır almak istemiyorum :s
Bende kraft dondy beşik var satıyorum garantisi devam ediyor sıfırdan farksiz sifiri 550 tl ben 350 tl ye veriyorum istanbul içi elden teslim uzaktan kumandali 5 kademe sırt ayarı 5 kademe yükseklik ayarı 16 farklı müzik uzaktan kumandali tekerlekli tekerlekler sabitlene bilir 4 farklı sallama hızı vardır 6 aydan sonra Eki Görüntüle 1270002
mama sandalyesi olarakta kullanabilirsiniz
teşekkür ederim ama hem istanbuldasınız hemde tam itiyacımı karşılamıyor, zaten mama sandalyesine ihtiyacımız yok ikinci bebeğimiz olduğu için bir çok malzememiz var yinede çoko teşekkür ederim
Beşik hala duruyormu elinizde?
Beşik hala duruyorsa mail adresime fotolarını gönderebilir misiniz? Ya da bi şekilde iletişime geçerseniz sevinirim
Bizim ihtiyacımız var acil!!
Fiyatı ebatı kargosu sökülüp takılması paketi hususlarını da yazarsanız sevinirim.
Ben İnegölde yaşıyorum...
MAİL: fatihgalp@hotmail.com