Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaradayım elden teslim alabileceğim küçük mekanlarda kullanılabilecek beşik arıyorum ilgilenen arkadaşlar acil mesajlarınızı bekliyorum doğuma çok kalmadı çünkü sıfır almak istemiyorum :s
Ankaradayım elden teslim alabileceğim küçük mekanlarda kullanılabilecek beşik arıyorum ilgilenen arkadaşlar acil mesajlarınızı bekliyorum doğuma çok kalmadı çünkü sıfır almak istemiyorum :s
Bende kraft dondy beşik var satıyorum garantisi devam ediyor sıfırdan farksiz sifiri 550 tl ben 350 tl ye veriyorum istanbul içi elden teslim uzaktan kumandali 5 kademe sırt ayarı 5 kademe yükseklik ayarı 16 farklı müzik uzaktan kumandali tekerlekli tekerlekler sabitlene bilir 4 farklı sallama hızı vardır 6 aydan sonra Eki Görüntüle 1270002 mama sandalyesi olarakta kullanabilirsiniz
Resim temsilidir. Aynısı istersen akşam fotolarını da yollayabilirim.
Beşik hala duruyormu elinizde?Canım bende saraylı bambu beşik var cibinlik uyku seti dahil 220 tl olur. Ankara yenimahalledeyim
Hayırlı olsun allahım analı babalı buyutsunAnkaradayım elden teslim alabileceğim küçük mekanlarda kullanılabilecek beşik arıyorum ilgilenen arkadaşlar acil mesajlarınızı bekliyorum doğuma çok kalmadı çünkü sıfır almak istemiyorum :s