• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El beşik arıyorum acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi sdoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sdoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
168
3
68
Ankara
Ankaradayım elden teslim alabileceğim küçük mekanlarda kullanılabilecek beşik arıyorum ilgilenen arkadaşlar acil mesajlarınızı bekliyorum doğuma çok kalmadı çünkü sıfır almak istemiyorum :s

Bende kraft dondy beşik var satıyorum garantisi devam ediyor sıfırdan farksiz sifiri 550 tl ben 350 tl ye veriyorum istanbul içi elden teslim uzaktan kumandali 5 kademe sırt ayarı 5 kademe yükseklik ayarı 16 farklı müzik uzaktan kumandali tekerlekli tekerlekler sabitlene bilir 4 farklı sallama hızı vardır 6 aydan sonra
1413369217927.webp
mama sandalyesi olarakta kullanabilirsiniz

Ankaradayım elden teslim alabileceğim küçük mekanlarda kullanılabilecek beşik arıyorum ilgilenen arkadaşlar acil mesajlarınızı bekliyorum doğuma çok kalmadı çünkü sıfır almak istemiyorum :s

Canım bende saraylı bambu beşik var cibinlik uyku seti dahil 220 tl olur. Ankara yenimahalledeyim

Resim temsilidir. Aynısı istersen akşam fotolarını da yollayabilirim.

Eklentiler

• Ahşap Beşik.webp
    Ahşap Beşik.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 106
Bende kraft dondy beşik var satıyorum garantisi devam ediyor sıfırdan farksiz sifiri 550 tl ben 350 tl ye veriyorum istanbul içi elden teslim uzaktan kumandali 5 kademe sırt ayarı 5 kademe yükseklik ayarı 16 farklı müzik uzaktan kumandali tekerlekli tekerlekler sabitlene bilir 4 farklı sallama hızı vardır 6 aydan sonra Eki Görüntüle 1270002 mama sandalyesi olarakta kullanabilirsiniz

teşekkür ederim ama hem istanbuldasınız hemde tam itiyacımı karşılamıyor, zaten mama sandalyesine ihtiyacımız yok ikinci bebeğimiz olduğu için bir çok malzememiz var yinede çoko teşekkür ederim

Canım bende saraylı bambu beşik var cibinlik uyku seti dahil 220 tl olur. Ankara yenimahalledeyim
Beşik hala duruyormu elinizde?
Beşik hala duruyorsa mail adresime fotolarını gönderebilir misiniz? Ya da bi şekilde iletişime geçerseniz sevinirim
Bizim ihtiyacımız var acil!!
Fiyatı ebatı kargosu sökülüp takılması paketi hususlarını da yazarsanız sevinirim.
Ben İnegölde yaşıyorum...
MAİL: fatihgalp@hotmail.com

Merhaba Ankaradayım.elimde sallanabilen yatak ve titreşimli, muzikli ve ışıklı oyuncagı dahil park yatak var kucuk boy.100tl
20141027_110358.webp
20141027_110408.webp

Eklentiler

• 20141027_110428.webp
    20141027_110428.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 70
Hayırlı olsun allahım analı babalı buyutsun

Urun guzelmis te bizim hanim su ahsaplardan istiyo. Onlarda 400 tl. Bakalim ahsap denk gelirse alcaz yoksa pusetlerde idare edecez. Tesekkurler

Back