• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş taş yüzük yamuldu

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba hanımlar, beş taşlı yüzüğüm yamuldu. Ben günlük takıyordum, hiç çıkarmadığım için farketmemişim. Parmağımda eğilmiş. Bir de 5 taşı değil de kenarlarında çok çok minik taşlar var. O minik taşlardan da 2 tanesi düşmüş. Daha alalı da çok olmadı. Acaba aldığım yere götürsem düzeltirler mi sizce? Veya ne yapabilirim. Bu arada pırlanta değil. Altın ama rengi bronz gibi

Pirlanta degilse ugrastiginiza degmez. Aldiginiz yer yapar ama ucret karsiliginda

Kuyumcu düzeltir. Benim alyansım taşlı ve eğer düşerse gelin ücretsiz yapıyoruz ama düşmez demişlerdi. Düşmedi de hiç şimdiye kadar. Aldığınız yere götürün bence.

Merhaba hanımlar, beş taşlı yüzüğüm yamuldu. Ben günlük takıyordum, hiç çıkarmadığım için farketmemişim. Parmağımda eğilmiş. Bir de 5 taşı değil de kenarlarında çok çok minik taşlar var. O minik taşlardan da 2 tanesi düşmüş. Daha alalı da çok olmadı. Acaba aldığım yere götürsem düzeltirler mi sizce? Veya ne yapabilirim. Bu arada pırlanta değil. Altın ama rengi bronz gibi
Tabi ki düzeltirler; çok bir masraf tutacağına da sanmam. Nasıl yamulmuş ki? O da ilginç

Aldigin kuyumcuda bakimi ücretsiz diye biliyorum. Benim de kelepcem yamulmus tasi düsmüstü ücretsiz yaptirdim ben yüzügü bilemem tabi.
Aldiginiz yere götürün bence

22 ayar yüzüklerde taş düşebiliyor daha daha yumuşak olduğu icin.bu yüzden taşları yaptırsanız bile taşlar yeniden düşebilir.

Pırlanta değilse uğraşma boşver. Pırlanta değilse tek taş beş taş olayını anlayamıyorum zatende neyse

Back
X