Mune, borsa kuruldugundan 2005 ortalarina kadar borsadaydim. Sirkecide, kucucuk bir salonda tek tek hisselerin anons edilerek satildigi gunleri bilirim, sokak tezgahlarindan Cukurova Elektrik almisligim vardir, elimizde senetler, altin almis gibi evimizde sakladigimiz gunlerden bahsediyorum ben.. borsa yillarca surundu, spekulatorlerin, kurtlarin sofrasi idi. Kazanan da oldu, kaybeden de, ama cogunluk kaybetti tabi o gunlerde.. 2000 den sonra hem icerde, hem de disarda baslayan ekonomik ve siyasi ruzgarin etkisi ile borsa cikisa gecti, hafif gerilemelerle bugunlere kadar geldi. Oyle ki 2003 ten 2005 ortalarina kadar benim elimdekiler de uc katina cikti, bayram seneleri gibiydi yillarin dususu ve bekleyisinden sonra.. Bugun o kadar yuksek ki fiyatlar, bir dusus baslarsa ben bunun dibini goremiyorum acikcasi. Istersen 20 sene bekle duzelsin diye sonra.. Arada sivrilen hisseler gene olacaktir, ama onlar da spekulatorlere para kazandiracaktir, eskisi gibi.. Bir de at hirsizlarina tabi, tuyolari herkesten once haberalma yetileri varsa.. Durgun piyasada veya ayi piyasasinda at hirsizi olmaktan baska secenek kalmaz, onu da herkes beceremez zaten..