Beroşumuzun İlk Yaşgünü Kutlu Olsun !!!

Doğum günü fotosu gelenin elinde kalıre,sanırım füs ve esmerim görecek ilk,görüşiciz de biz kaydirigubbakcemile2

allah ömür boyu güldürsün,sağlıklı sığhatli uzun ömrü olsun,sevdicekleriyle birlikte tabii.
nice mutlu senelere beraycık a.s. :1hug:

dilaremm beroşumuz yaşına mı girdi maşallahhhhhhhh eh girmezsen topiğe-sanki ben çok girebiliyomda malum sebeptenn-bizde böyle gecikmeli kutlarızzz canım beroşumm ömrün uzun bahtın açık her günün bir öncekinden güzel geçsinn mutluluk yarin olsun Rabbim seni ve seni sevenleri birbirinizden ayırmasın inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
doğum günün kutlu olsun oğluşumun ablasııııı

ooy kurban olurum ,iyiki doğmuşun beroşum maş.alkisalkisalkis
cnm arkadaşım ,allah ömrünüz boyunca sağlık ve mutluluk dolu doğum günlerini birlikte geçirmenizi nasip etsin:Saruboceq:,sıkım sıkım sarar,çok öperim analı kıslıŞeniz

ah canım benim...şimdi gördüm.biraz geçikmelide olsa da ıYı Kı DOĞDUN BEROŞŞ..
teyzesi onun küçümen suratını kocaman kocaman öper...

Teşekkür ederim canım.Senin oğlunun da doğum gününü buradan kutlayacağız inşallah,inan çok çabuk geçiyor günler.

ŞenizŞenizŞeniz

Biz de çok teşekkür ederiz analı kızlı Boşnak güzeli teyzesine,Hep beraber inşallah dağlar kızım ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…