Babası kılıklı aynen valladelikafaduldeniyiki doğmuş kuzuuuuu
(allahtan babana çekmişin heheheh)
Çoook teşekkür ederim İrnacım opuyorumnanaktanallah ömür boyu güldürsün,sağlıklı sığhatli uzun ömrü olsun,sevdicekleriyle birlikte tabii.
nice mutlu senelere beraycık a.s.:1hug:
O pastayı da seni de patilerini de yirim ben kedim benim cokacimcoookah canım benim...şimdi gördüm.biraz geçikmelide olsa da İYİ Kİ DOĞDUN BEROŞŞ..
teyzesi onun küçümen suratını kocaman kocaman öper...
Teşekkür ederim canım.Senin oğlunun da doğum gününü buradan kutlayacağız inşallah,inan çok çabuk geçiyor günler.dilaremm beroşumuz yaşına mı girdi maşallahhhhhhhh eh girmezsen topiğe-sanki ben çok girebiliyomda malum sebeptenn-bizde böyle gecikmeli kutlarızzz canım beroşumm ömrün uzun bahtın açık her günün bir öncekinden güzel geçsinn mutluluk yarin olsun Rabbim seni ve seni sevenleri birbirinizden ayırmasın inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
doğum günün kutlu olsun oğluşumun ablasııııı
Biz de çok teşekkür ederiz analı kızlı Boşnak güzeli teyzesine,Hep beraber inşallah dağlar kızım ŞenizŞenizŞenizooy kurban olurum ,iyiki doğmuşun beroşum maş.alkisalkisalkis
cnm arkadaşım ,allah ömrünüz boyunca sağlık ve mutluluk dolu doğum günlerini birlikte geçirmenizi nasip etsin:Saruboceq:,sıkım sıkım sarar,çok öperim analı kıslıŞeniz
Teşekkür ederim canım,inşallah sen de tuananla beraber nice nice mutlu yıllar geçirirsinkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:IYIKI DOGMUS:ecrin_bebek:
NICE YILLARA INSALLAH
Çooook teşekkür ediyorum canım benim ŞenizHayırlı uzun ömürler dilerim...
Nice senelere.. :)
Teşekkür ederim canım.O ne güzel sofra öyle opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?