Bilumum ifadelerle bezeli bu gösterişli ve içten kutlama için Çeneme teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan dilaremimiz opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan edebiyat pirimiz opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan örtmenimizin opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan dünyalar tatlısı opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan fıstıklar fıstığı opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan zilliler zilloşu opuyorumnanaktan
kızı
:asigim: biricik beroşumuzun :asigim:
:teytey: ilk yaşgünü bugün ablaları teyzeleri :teytey:
a.s.ömrü boyunca o güzel yüzü hiç solmasın a.s.
a.s.annesi babasıyla birlikte uzun, sağlıklı, mutlu, hayırlı ömrü olsun a.s.
Şeniz teyzesi o tatlış suratını mıncırır onun. yalare yutara laralahihi laralahihi... Şeniz
Mutlu yıllar beroşumaaaaaaaa :sm_cool:
İyi ki doğmuuuuuuuuş alkisalkisalkis
İyiki doğurmuşsun annesi hihoyyyt
Bilumum ifadelerle bezeli bu gösterişli ve içten kutlama için Çeneme teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile3
Sonra da darısı başına diyerek geyiğin en hasını yapmış oluyorum -tatlicadiarzu-
Kızım,canımın canı,ömrümün öbür yüzü,hayatımın anlamı,sevgimin tarifsizi,aşkımın en hararetlisi bugün bir yaşında teyzeleri.Dile kolay,bir yıl mafoldumben Çok duygulandım ben şimdi ya :gitme:
Şaşkoloz kızı sana verirsem pek güzel bir hayatı olamaz sanırım,malum kaynana dırdırıömür törpüsünün ömürlere bedel kızı, müstakbel gelinlerimin şahının doğumgünü bugün..hihoyyyt
toplaşıp mum üflemeye gidecektik ama hafta içine denk geldi olmadı..
o şaşkoloz yüzünden de güzel bir ömrü olsun inşallah..
Evet Esmerim,bi fırtlatsan bebeyi,alcem kızıma..rica ederim benim oğluma arkadaş muamelesi yapmayın.lmaz:
kerttirilmiş beşikleri olcek onların.
müstakbel kocası benim oğlum bu beray şaşkınının.delikafadulden
Evet,yeni moda artık yaşı küçük erkek çıtırlar,gençleşecek benim kızım senin oğlunla :jeyyar:ooo o büyük gelir, fazla yaş farkına karşıyız.
hem ömürle kazen dünür olamaz itiraz ediyorum..
beray benim..
Sağolsun Berayımın teyzeleri hiç onu yalnız bırakmadılar,iyi ki ne iyi,bir eli yağda,bir eli balda kızımın sayenizde opuyorumnanaktaniyiki doğdun beray iyiki doğdun beray.
senin o tombiş yanaklarından öperim. annesinin kınalı kuzusu...
büyüyünce annen gibi esprili ol tamam mı..
annen bir tanemiz bizim..sende öyle...iki kız birde yolda olan, erkek arkadaşında var....bir de biz teyzelerin.
ooooo...hadi iyisin, bak..
Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanİyiki doğdun beray nice nice yıllar dilerim sana
ömrün uzun bahtın açık şansın hep olsun işallah :Saruboceq:
Teşekkürler,inşallah hayatım Şenizİiyiki doğdun Beray....
Rabbim anne ve babana bağışlasın seni....
Mutlu yıllar..........
Bahar teyzesi Beroş da seni öper nanaktan :asigim:iyiki doğdun beray hanım,beroşumuz..opuyorumnanaktan
nice nice mutlu senelere...
Teşekkürler,öperiz kaydirigubbakcemile3nice güzel yıllar geçirsin inşallah
sağlıkla ve huzurla:)
Işıltılı güzellikle beraber arkadaş arkadaş yaşasınlar bir ömür boyu umarım Şenizanammm Beroş un doğum günüymüş nice yıllara kuzum iyi ki doğdun iyi ki cadı anan doğurdu seni kuşumŞeniz
ısırırım tombiş yanaklarından maşallah kuzuma:asigim:
Canım füsüm,sevgülüm,delü karum.beroşum ay yüzlüm doğum günün kutlu olsun
kavuşacaz az kaldı o zaman yiyip bitireceğim seni de ananı da
bu arada d.günü çocuğunun anası olacak kadın nerde?
Ev sahipliğini beğendim kız zemuszemushepiniz sağolun kızlar, bizim hatun gelip de pastayı kesene kadar size bişeyler ikram edeyim bari kaydirigubbakcemile3
Ay ben yirim bu kurabiyeleribuyrun bunlardan kaydirigubbakcemile3
Anasının kızı he he heeee sositosositoberoş köşede essmeraldanın oğlunu sıkıştırırken kameralara yakalandı...
Kuşadası mı İstanbul mu soruna cevap olarak İstanbul dedik de noldi,geldin mi,yoooook mafoldumbenberoş bikere yüzüne şapşik şapşik baksın melek olursun valla
ooy bak aklıma geldi yine sıkıştırasım geldi zilliyi Şeniz
işte beroşumun pastası hihoyyyt
Oyyyy duygulandırdın beni Heracım,senin kuzun da inşallah 100.yılını kutlar,he he biz de yanlarında olurmuşuz -tatlicadiarzu-nice yıllara beroş 100. yaşını da kutla inşallah opuyorumnanaktan
Ev sahipliğini beğendim kız zemuszemus
Ay ben yirim bu kurabiyeleri
,Beray da yer,zaten ne bulsa yiyor,tapir tahir mübarek..Yerde bulduğu kırınyıları bile affetmiyor, midesinde baş köşede oturuyor :bbo:
Anasının kızı he he heeee sositososito
Kuşadası mı İstanbul mu soruna cevap olarak İstanbul dedik de noldi,geldin mi,yoooook mafoldumben
Gel de mıncır,özledi seni,ne zamandır görmüyor otoban fatihi teyzesini :1rolleyes:
dilarem gacısı o kıza şööyle afilli bir d.günü partisi yapmazsan iki elim yakanda bak ona göre
partiyi yap resimleri ekle, son sözüm budur
iyiki doğdun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkür ederiiiizzzz :lepi:iyiki doğdun nice nice senelerrrreeeeee:)
Oyyyy çok teşekkür ederim,oğluşunun da bahtı açık,seveni çok,hayatı mutlu olsun opuyorumnanaktanMasallah
omrun uzun bahtin guzel olsun beros a.s.
De getdilarem gacısı o kıza şööyle afilli bir d.günü partisi yapmazsan iki elim yakanda bak ona göre
partiyi yap resimleri ekle, son sözüm budur
Sen de get :1rolleyes:hehehe, evet ben de istiyorum resim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?