kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum ben de. ona göre misafir yemek takımımı ordan alıcam :)
bende bekliyorumm hiç kullanan tanıdığım yok o yüzden kararsız kaldımm
bende aldım bernardonun yemek takımını coook beğenerek aldım kızlarr incecik porseleni var bi harika tavsiye ediyorum aşağıdaki model benimkiEki Görüntüle 756337 Eki Görüntüle 756338
Bu model benimde hoşuma gitmişti tüm modelleri çok güzel , porseleni incecik derken nasıl yanii
bende aldım bernardonun yemek takımını coook beğenerek aldım kızlarr incecik porseleni var bi harika tavsiye ediyorum aşağıdaki model benimkiEki Görüntüle 756337 Eki Görüntüle 756338
yani kalın porselen genelde ii olmaz ince olanı makbul die biliyorumdaha hiç kullanmadım çeyizime kaldırdım bende ama bernardoda su avantaj var takımın parcası kırılsa bile tek olarak alabiliyosun takımın bozulmuyo
İyi günlerde kullan canım bu takıma hafta sonu baktım bayıldım gerçekten çok güzel bona chına olarak geçiyor kampanyasıda güzeldi
Bende tam hafta sonu almak uzereyken ınternetten bakayım dedım kı parça garantisi yasayan birsürü ınsanı okuyunca nedense bırden sogudum arkadaşlar çeyız ıcın aldıysanız cıkarıp parçaları kontrol edın lutdfen.Ve parça garantısı gecerlı deyıp sattıkları urunlerın parçalarını 4 aydır bekleyenler ve kırıldıktan sonra bu takım parça garantısınde degıl dıye cevap alanlar olmus bende kararsız kaldım
Sağolun kızlarr
Bende çok beğeniyorum va inşallah bernardo dan almayı düşünüyorum ama sadece yemek ve kahvaltı takımını,
Tencere için Korkmaz ı tercih edicem , ama bernardo da çok güzel sosluklar falan var ufak tefek şeyleri de ordan alabilirm ,
Garantisi var yazıyo sitesinde ama :26: Kırık parça garantisi olması lazım öyle olmaz ki ama gerçi ben kullanmaya başlayana kadar garanti süresi de biter ama olsunn
Özellilkle şunu çok beğeniyorum ama biraz pahalı o kadar para verip sonra modası geçerse ne bileyimm :44:Eki Görüntüle 757375
Bir de şu da çok hoşş , yakından daha güzel duruyolarrEki Görüntüle 757376
evet ama sende söylesen ben kullanmaya hemen başlamıcam diye ,çeyiz için alıyorum desen evlendiğin zaman garanti belgesini kaşeltsen ben öyle yapmayı düşünüyorum ..
ben o ilk gösterdiğin takımı 5 seneden beri beğeniyorum canım..
çok sade şık takım ben hiç vazgeçmedim .bu gidişle de onu alacağım..
bende yemek takımlarını kahvaltı takımlarını bernardo dan alacağım.. birde butterfly pasta takımını:)
Neredeyse her şeyini Bernardo' dan almış biri olarak ; günlük şu renkli saplı çatal bıçak takımlarını kesinlikle önermiyorum. 1 ay içinde paslanmaya başladığını üzülerek söylüyorum. Özellikle o çatalların iç kısımları. Misafir çatal bıçak takımı ise sapa sağlam ve çok kaliteli.
Aynı şekilde günlük, o göstermiş olduğunuz pahalı misafir yemek takımları, Bıçak seti, seramik tencere takımı, çelik tencere takımı, kahve fincanları vs vs. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca yemek takımları günlük olsun misafirlikler olsun çok sağlam.
Yinede bir süre sonra hangi takımı almış olursak olalım sıkılabilceğimizi göz önüne almanızı tavsiye ederim. Yemek takımlarına o kadar parayı dökmenin bence bir anlamı yok. Bernardo' nun çeyiz setleri oluyor mesela. Onları da bir araştırmanızı tavsiye ederim. Çok uygun oluyor.
Bende 1. resimdekini çok beğeniyorum gelip giderken hep ona bakıyorum kullanan kişiler de yorum yazabilirler mi birde birçok yerde eksik parça yada kırılan parça oluyor alırken dikkat edin yazılarını okudum çok kararsızım
Kızlar bende bernardoyu çok seviyorum ama misafir yemek takımı gereksiz pahalı gerçekten..
yemek takımına 1.000 tl nin üstünde vermek gerçekten maktıksız..
1.000 tl üzeri olduğu için bakmadım bile
maksimum 5 sene sonra insan sıkılıyo aynı tabaklardan.. yazık verilen paraya.. (kütahya porselen 750 tl olanlardan aldım çokta memnunum..)
ama günlükleri 12 kişilikte 400-500 çok ciciler..
bardak takımı vs de alınabilir..
dediğiniz gibi çelikte hisar, jumbo pahalı gelirse korkmaz tavsiye ederim.
çkb takımıda aynı şekilde nehirde olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?