BERNARDO,TUPPERWARE,PAŞABAHÇE,VİTA VERDE,ARÇELİK VE DAHASI ÇEYİZ ÜRÜNLERİ

evanesta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
1.114
99
73
36
IMG_0860.jpg
IMG_0862.jpg
IMG_0863.jpg
IMG_0867.jpg
IMG_0868.jpg
IMG_0869.jpg
IMG_0870.jpg
IMG_0871.jpg
IMG_0873.jpg
IMG_0875.jpg
IMG_0875.jpg
2,5 aylık evliyim kullanmadığım bir çok şey var uygun fiyata satmak istiyorum arçelik lal serisi kırmızı hiç kullanılmamış kettle,bernardo güllü çay seti,oyalı tülbentler,havlular,patikler vs

Son düzenleme:
2,5 aylık evliyim kullanmadığım bir çok şey var uygun fiyata satmak istiyorum arçelik lal serisi kırmızı hiç kullanılmamış kettle,bernardo güllü çay seti,oyalı tülbentler,havlular,özel yapımnevresim takımı,patikler vs
IMG_0856.jpg
IMG_0857.jpg
IMG_0858.jpg
IMG_0859.jpg

İzlemedeyim canım. Bu kahve mak. Ve fincan tk. Fiyatı nedir? Fiyatları birlikte yazarsan daha iyi olr

:) canım ben bursada oturuyorum kahve makinası değil kettle onun fiyatı 60tl çay takımının ki de 70 tl orjinal fiyatlarına bakabilirsin

mor nevresim takımı 60 tl biz dantelini hazır götürdüğümüz için 150 tl yaptırmıştık dantelsizde 200 tl satıyorlar çarşıda

2,5 aylık evliyim kullanmadığım bir çok şey var uygun fiyata satmak istiyorum arçelik lal serisi kırmızı hiç kullanılmamış kettle,bernardo güllü çay seti,oyalı tülbentler,havlular,özel yapımnevresim takımı,patikler vs
günaydın bayanlar hadi buyrun bakalım

cnm oncelikle evliligin hayirli olsun. mor nevresim takimi kac parca yorgan kilifinin carsafin falan da resmini atabilir msn detayli bakmak isterim bir de baska nevresim takimi da var mi onun altindaki resim de mi nevresim takimi

canım çok teşekkür ederim nevresimler ayrıldı şu an öyle gözüküyor yrn kargoya vericem ama kalırsa tekrar konuşalım başka ihtiyaç varsa onlara bakalım daha buraya koyamadığım şeylerde var

evet hamınlar kutulu kullanılmamış mutfak ürünleri çeyizler burada

Back