• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo rose garden?

MetuGirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
570
20
118
Antalya
Aarkadaşlar bugün bernardoya gittim annem rose garden i çok beğendi ben de beğendim aldık :) eve geldim nişanlıma gösterdim ama beğenmedi misafire uygun değil dedi :( sizce de uygun değil mi ya? daha sade bişi al diyor oysa çok beğenmiştim. Bernardo dan günlük yemek takımı jardin ve rosy de beğenmedi :( napsam değiştirsem mi ? yardım edin lütfen Eki Görüntüle 493297

güzel şık bir takım bence ama ben olsam daha sade bir şey alırdım.. en sade neyse onları beğenirim ben hep misafirlik olanlarda... günlüklerim renk renk olsun ama misafirlik olanlar daha sade , daha şık olsun isterim.. ama bu da öyle basit bir takım değil ağır yani... senin içine sinmesi önemli..

Son düzenleme:
Nişanlım da senin gibi söylüyor. Annem de bu güllü olanları günlük kullan o zaman dedi ama günlük için 1200 fazla israf yani :)

bence misafire paris antique gibi bir şey daha uygun. Zaten yemekler renkli servisler ve tabaklar da renkli olursa karışık görünür. :) Ama günlük ve misafir çay seti olsa çok hoş olurdu. country tarzı yapardın. :)

benim takımımdan...

harika bi takım bence karısık falan da değil... eğer renkli suplalar örtüler karmasık desenli bardaklar falan secersen o zaman karısık olur sadece ama bu bence duz takımlar icin de gecerli

kombin meselesi... kombinleyemezsen en sade takım bile sofrada karmasa yaratabilior

bernardo sitesinde kombinlemiş bu takımı sence karmasık mı? bence harika.... ki ben de ilk basta her misafire uyar mı diye dusunmustum ama bernardoda sofradaki halini gorunce vuruldum

rosy ve jardini de aldım.. nişanlım istememişti bastan ama hiç umursamadım valla kadın işine karısmasınlar :9::9:

bu takımı mısafır yemek takımı olarakmı aldın? ben gülleri genelde pasta takımlarında begenıorum..mısafır yemek takımı ıcın bıraz karısık gıbı..ben paris antique aldım

bence gayet çok güzel vede çık bir takım belkide çiçekleri büyük olduğu için nişanlın için sade sıradan gelmiş olabilir ama bence çok güzel hiçde sade yada sıradan deil için rahat olsun çok güzel güle güle kullan

SAğol canım nişanlım çok güllü diyor :) sade birşey al misafire uygun olsun dedi. moralim çok bozuldu inanın dünden beri uyuyamıyorum ilk çeyiz eşyamdı ve böyle bir tepki alınca üzüldüm. Annem de o rose garden e günlük kullan dedi. sonra gidin ikiniz başka bişi alın dedi. ama işte o kadar para verince insan üzülüyor. Şöyle birşey var gördüğüm kadarıyla herkes beğeniyor :)

cok haklısın ilk esyalarıdma bende cogu aldıgımdan olumsuz yorum aldım cewremden:) biri kötü deyınce artık soğuosun o esyadan ama bence bu kdr dert etme.bernardodan bunu baska bı takımla deiştirebilirsin..bence öyle yapmayı dene..misafir için bardaklarla düşününce biraz karısık gibi gelebilir gözüne..bernardodan deiştirmeyı dene bence

canım zevk meselesi sen country tarzı seviyorsun sanırım nişanlın da modern seyleri beğeniyo belli

bi sürü kız var bu topicte country tarzını seven ben de sevmiyorum çok büyük güllü çüçekil falan ama bütünlük önemli senin onu sunacağın önemli

Country tam benim tarzım. İngilterede kaldığım ev öyleydi harikaydı. Ama şunu anladım nişanlım da modern tarz :) artık orta yolu bulacağız. Ama bu takım yakından gerçekten çoook harika ama işte nişanlım için gidip başka takım da bakacağım artık çok teşekkürler kızlar bu forumu çok sevdim herkes yardımcı olmaya çalışıyor çok güzel.

Aarkadaşlar bugün bernardoya gittim annem rose garden i çok beğendi ben de beğendim aldık :) eve geldim nişanlıma gösterdim ama beğenmedi misafire uygun değil dedi :( sizce de uygun değil mi ya? daha sade bişi al diyor oysa çok beğenmiştim. Bernardo dan günlük yemek takımı jardin ve rosy de beğenmedi :( napsam değiştirsem mi ? yardım edin lütfen Eki Görüntüle 493297
beğendiysen değiştirme şekerim. sen mi kullancaksın nişanlın mı ? bu kadın işidir, biraz saygı duysun zevklerine :47:

Back
X