• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo kahvalti takimi - hangsii?

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Eki Görüntüle 247544

SBF-GEO

275,00 TL

36 Parça
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Fincanı Tabağı
6 Adet Küçük Kayık
6 Adet Yumurtalık
1 adet Şekerlik ve Kapağı
1 adet Peçetelik
1 Adet Tuzluk
1 Adet Biberlik
Çaydanlık Takımı

Eki Görüntüle 247545

SBF-CLOVER

169,00 TL

36 Parça
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Fincanı Tabağı
6 Adet Küçük Kayık
6 Adet Yumurtalık
1 adet Şekerlik ve Kapağı
1 adet Peçetelik
1 Adet Tuzluk
1 Adet Biberlik
Çaydanlık Takım

bende Bernardo'nun pembeli olan kahvaltı takımı var.

Bence bu ikisi arasında kaldıysan kırmızılı olan diyorum.

bende birşey merak ettim bu kahvaltı takımlarının çaydanlıkları gerçekten iş görüyor mu? benim takımımda çaydanlık yok fakat bir ablam hediye olarak ayrı böyle bir çaydanlık getirdi,sanki süsmüş,oyuncakmış gibi geldi de bana:17::24:

bence yeşil canım :34:
mutfak eşyaları genelde rengarenk oluyo, bunun yanına ek bir şey aldığında uyumun bozulmaz
ama kırmızı takımda uyum için seçeneklerin az olabilir

bende birşey merak ettim bu kahvaltı takımlarının çaydanlıkları gerçekten iş görüyor mu? benim takımımda çaydanlık yok fakat bir ablam hediye olarak ayrı böyle bir çaydanlık getirdi,sanki süsmüş,oyuncakmış gibi geldi de bana:17::24:

goruyor canım.. bizde var ailecek kullanıyoruz.. ama cok dikkatli kullanmak gerek alt kısmının ici kararabiliyor
ustude porselen kırılabiliyor catlayabiliyor

3 tane eskittik biz.. ama goruntusunu cok sevdigimiz icin vazgecemiyoruz arada normal caydanlıklarıda kullanıyoruz tabi

buarada ikiside benim tarzım degil ben pembe-beyaz takımları seviyorum
ikisi arasından yesili seceilirdim ama belki

başka markalarada bak derim bernardoya takılıp kalma okadar güzel desenli kahvaltı setleri varki

Arkadaşım aklını karıştırmak istemem ama bence bir de Falez'in bir kahvaltı seti var ona bak derim.Fiyatı 250 civarıydı sanırım ama ben resmen aşık oldum takıma.Mor,beyaz ve gümüş kullanılmış takımda öyle şık ve asil bir duruşu var ki.Ayrıca bu takımda var mı bilmiyorum ama onda kapaklı kahvaltı tabakları bile vardı sanırım 55 parçaydı yalan olmasın.Resmini bulabilirsem hemen ekliycem sana.

Back
X