• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bernardo çelik çeyiz seti hakkında bilgisi olan varmı?

tencerede güzelliğe bakmıyorum canım kalitesi olsun yeter. sardunyam bu arada geçen fotografını gördüm, gelinlik nasıl yakışmış öyle.

tabiki canım kalitesi önemli..
beğenmene sevindim bilgecim rabim sanada mutlulukla beyaz gelinliğini nasip eder inşşş :16:
düşünüyonuzmu bakim bu sıralar evliliği ?

canım ben geçen bernardoya gittim bu tencere setinin de olduğu çeyiz paketini alcaktım yemek takımı çatal bıçak takımı filan çok hoşuma gitti ama bu çelik sete içim ısınmadı pek ağır değil ince gibi çeliği zaten satan da çok ahım şahım bişi değil dedi ben eğer ordan alsaydım fark verip daha sağlam tencereleriyle değiştircektim yinde de senin kararın tabi boyutları ideal iş görür.

nazend sana kesınlıkle katılıorum.bende bu ceyız setındekı tencerelere baktım banada cok hafif geldı celik tencerede biraz ağırlık önemli..mesela Carmine Çelik Tencere Seti | Bernardo su tencere setınede baktım bu onla kıyaslayınca ınanılmaz farkı ortaya cıkıo.fiyatı bana pahalı geldı bende almadım ama diğer setede 279 lıra değmez.içinde olan kahwe fıncan takımı we caydanlıgı senı yanıltmasın ztn hepsını ayrı hesaplayıp o fiyatı cıkarmıslar

canım ben geçen bernardoya gittim bu tencere setinin de olduğu çeyiz paketini alcaktım yemek takımı çatal bıçak takımı filan çok hoşuma gitti ama bu çelik sete içim ısınmadı pek ağır değil ince gibi çeliği zaten satan da çok ahım şahım bişi değil dedi ben eğer ordan alsaydım fark verip daha sağlam tencereleriyle değiştircektim yinde de senin kararın tabi boyutları ideal iş görür.

çelik dediğinin bi ağırlığı olur canım ya. teşekkürler bilgi verdiğin için, resimlerde nasıl kaliteli görünüyor bide. resme aldanmamak lazım demek

Back
X