Bernardo çatal bıçak takımını yemek takımı ile değiştirsem mi ?

:18: ben korktum senden :)

bencede çok saçma sonuçta alıp eve götürmedim bile.. bugün genel müdürlüğü aradım.. bu hafta baya bi sıkıştırıcam.. mağazayada gittim, mağaza müd. bölge müdüründen haber bekliyorum dedi..cuma haber vericekmiş.. bakalım çift taraflı sıkıştırmadayım..

çok ta kötü olmak istemiyorum.. çünkü yemek takımımı düzgün teslim almak istiyorum çok beğenerek aldım onu.. haftasonuna belli olacak bakalım..

teşekkür ederim canım memnun olman çok güzel..

güle güle kullan

cnm çok hoşssun ya ben korktm senden demişssin bide:)) aslında beni tanıyanlar burda buluştuklarımıza sorsan hiç öle çazgır bi tip deilmdir ama böle damarıma basarlarsa da o ortamı dar ediorm ister istemezz:)) umarm istediğin gibi sonuçlanır..ama istediğin olana kdr da elinden geleni ardına koyma sonuçta hakkın o senin

bende sinirlendin mi tepem atar ama çeyiz alışverişi işte herşey güzellikle olsun istiyorum

ama dediğin gibi birçok yer satana kadar politikasını hala benimsiyorlar malesef..

baktın hiç olmadı tüm aldıklarını iptal edersin .. Başka bi bernardo mağazasından alırsın yemek takımını olmaz mı ???

canım bende bernardodan yemek takımı ve çatal bıçak takımı almayı düşünüyorum hatta çkb takımların benim beğendiğim model

peki yemek takımın hangi model söylersen çok sevirim

baktın hiç olmadı tüm aldıklarını iptal edersin .. Başka bi bernardo mağazasından alırsın yemek takımını olmaz mı ???

cuma gününü beklicem bakalım.. internet sitesine de mesaj attım..

canım bende bernardodan yemek takımı ve çatal bıçak takımı almayı düşünüyorum hatta çkb takımların benim beğendiğim model

peki yemek takımın hangi model söylersen çok sevirim

yemek takımım bu tatlım

ayy yemek takımın da beğendiğim modellerden paraya kıydın aldın demek =)
bana rakam çok yüksek geldi açıkcası sanırım onu alamamm
sen güle güle kullan canımm

ayy yemek takımın da beğendiğim modellerden paraya kıydın aldın demek =)
bana rakam çok yüksek geldi açıkcası sanırım onu alamamm
sen güle güle kullan canımm

sağol tatlım bende çok bekledim fiyatının inmesi için ama inmedi

sende beğendiğin yemek takımını alırsın inşallah..

arkadaşlar en sonunda dişimi gösterdim

bugün güya mağaza müdürü arayıp haber vericekti ondan ses çıkmadı.. neyse geçen gün genel müdürlüğü aramıştım ya bugün geri döndüler..

bir tane müşteri temsilcisi kız aynen şöyle diyor :

"eee bizi geçen gün bir alışverişinizle ilgili aramışsınız ama malesef bölge müdürümüz olumsuz yanıt aldınız.. ürünleri iade edemiyosunuz ! "

"yok yaa dedim ben (tabi içimden ) müdürünüzle konuşucam o zaman dedim, eğer teslim bile almadığım ürünlerin iadesini almıyosunuz sizi şikayet edicem dedim "

o zaman kız biz sizi biraz sonra tekrar arıyalım dedi, neyse biraz sonra aradılar, heralde daha yetkili biri o da başlattı aynı şekilde anlatmaya,yok kampanyaymış da bilmem ne .. bu sefer ben bi başladım carr carrr 2 saat durumu tekrar anlattım, beni mağdur ediyosunuz demek üstelik ilk alışverişim falan (ama doğru)..

sadede gelirsek .. en sonunda tamam dediler, ürünü iade edebilirsiniz

canım çekleri geri aldılar değilmi kullandıysan geri alıyorlar
birde bu yemek takımını kaç liraya aldın şu anda 2500 lira da artmıs mı dıye dusunuyorum

ben herseyımı bernardo dan aldım.. 5. yılım ve herseyı severek kullanıyorum. bı sıkıntı olmadı hıc hamd olsun. tasarımları cok guzel kalıtesı de hıc yabana atılacak gıbı degıl bence. duduklu tenceremı de ordan almıstım, adamlar ucretsız degıstırdı lastıgını. hızmetın arkasında da duruyorlar yani. hem dıyelımkı takımından bı parca kırıldı tek tek alabılıyorsun o parcadan, takımını tamamlıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…