• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo çatal bıçak takımını yemek takımı ile değiştirsem mi ?

oooYaGMuRooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
397
3
116
Merhaba arkadaşlar:26::26:

aslında olur olmaz konu açmak istemiyorum ama günlerdir düşünüyorum işin içinden çıkamadım..

baştan başlarsam ben çatal bıçak takımı olarak ya hisar ya da jumbo düşünüyodum hep.. bernardodan istediğim yemek takımını alınca yanında çatal bıçak takımı da alırsam 800 tl hediye çeki vereceklerini söylediler.. yemek takımına sadece 400 tl veriyorlardı.. neyse ben hemen sazan gibi atladım :) çatal bıçak takımını da aldım.. ama gel gelelim sonra pişman oldum..

çünkü kalitesine güvenemiyorum.. aranızda kullananlar ya da alan var mı?

aslında 50 yıl garanti veriyorlar ama yine de misafir çatal bıçak takımımın daha köklü bir marka olmasına takmış bulunmaktayım.. ürünleri zaten teslim almadım.. çatal bıçak takımını istemediğimi söyledim.. ama neymiş efendim bir kere kampanyadan yararlanmışım.. artık dönüşü olmazmış..

ne ki bu teslim almadımki sonuçta ürünlerini :47:

neyse işte yarın yine gidicem son bir kez daha direticem ben sadece yemek takımını istiyorum diye ama kabul etmezlerse ne yapabilirim ?

isterseniz çatal bıçak takımı yerine bir yemek takımı daha alın diyorlar ama bu seferde üstüne fark isterler.. ne yapıcam bilemiyorum :44:

aldığım takım ..

$dj smooth.JPG

Son düzenleme:
Eğer günlük yemek takımını almadıysan 300-400 liraya yemek takımları var orda, bakabilirsin ya aldığını günlük olarak kullanabilirsin. Geri almadıkları için başka bir çözüm yolu düşünemedim. :26:

Eğer günlük yemek takımını almadıysan 300-400 liraya yemek takımları var orda, bakabilirsin ya aldığını günlük olarak kullanabilirsin. Geri almadıkları için başka bir çözüm yolu düşünemedim. :26:

300-400 lük takımlar olmuyomuş.. 400 tl hediye çeki için 1200 den fazla eden bir yemek takımı almam gerekliymiş.. arada 500 tl den fazla var yani çatal bıçakla :53:

Canımm inanki çatal bıçakların çok güzel..
Bende mesela ÇKB takımımı Emsan'dan aldım, diğer yemek takımlarıyla beraber alınca uyguna geldi.. Şuan bende beğenmiorm keşke sade bişi alsaydım diorum..

Hatta çeyiz topiğimden de bakabilirsin modeline falan:)

Jumbo ile de Bernardo'nun modellerni hep benzetrm zaten, bana kalırsa hiç değiştirme ve kullan bunları.:61:

Canımm inanki çatal bıçakların çok güzel..
Bende mesela ÇKB takımımı Emsan'dan aldım, diğer yemek takımlarıyla beraber alınca uyguna geldi.. Şuan bende beğenmiorm keşke sade bişi alsaydım diorum..

Hatta çeyiz topiğimden de bakabilirsin modeline falan:)

Jumbo ile de Bernardo'nun modellerni hep benzetrm zaten, bana kalırsa hiç değiştirme ve kullan bunları.:61:

modelini bende beğendim zaten canım ama kalitesi nasıldır acaba onu bilemiyorum..

modelini bende beğendim zaten canım ama kalitesi nasıldır acaba onu bilemiyorum..

canım kuzenime evlenirken almıştık çeyiz diye bernardodan böyle sade bir model.Geçen yemege gitmiştik onlara benimki taşlı maşlı pişmanlardayım tabi dökülecek diye o ben çok memnunum kararma olur filan diye düşünmüştüm alırken ama hiç bir sorunla karşılaşmadım dedi.Sadece mat bir model olmadığından parmak izi sorunu olabiliyormuş ama oda parlak tüm takımlarda oluyor sanırım zaten.Umarım için rahatlar biraz.Buna benzer bir model korkmazda vardı annem almıştı kullanıyor hala çokta memnun tabi sen bilirsin içine sinmesi çok önemli

Kalitee konusunda da sıkıntı yaşamıcağnı düşünüorm canım, yine de sen bilirsin. Eğer araştırmalarn sonucu değiştirme kanısına vardıysan değiştir o zaman:)
Ama bence kalitesi de modeli de kusursuz:)

bernardo çok kalitli bir marka evet jumbo kadar değil ama en az hisar kadar vardır bence
bende evlenırken emsan almıştım ondan korktum ama çok severek kullanıyorum çokta kaliteli. her gidişimde uğrayacağım bir marka bernardo çok şık ve kaliteli buluyorum 50 yıl garantide az bi süre değil iddalı bir zaman zarfı yinede sen bilirsin :)

canım kuzenime evlenirken almıştık çeyiz diye bernardodan böyle sade bir model.Geçen yemege gitmiştik onlara benimki taşlı maşlı pişmanlardayım tabi dökülecek diye o ben çok memnunum kararma olur filan diye düşünmüştüm alırken ama hiç bir sorunla karşılaşmadım dedi.Sadece mat bir model olmadığından parmak izi sorunu olabiliyormuş ama oda parlak tüm takımlarda oluyor sanırım zaten.Umarım için rahatlar biraz.Buna benzer bir model korkmazda vardı annem almıştı kullanıyor hala çokta memnun tabi sen bilirsin içine sinmesi çok önemli

seninki hisar'ın diamondline serisi mi tatlım ? neden pişmansın, kullanımı mı zor?

Kalitee konusunda da sıkıntı yaşamıcağnı düşünüorm canım, yine de sen bilirsin. Eğer araştırmalarn sonucu değiştirme kanısına vardıysan değiştir o zaman:)
Ama bence kalitesi de modeli de kusursuz:)

araştırmadayım işte size burda danışıyorum ona göre vericem kararımı çok sağol :7:

bernardo çok kalitli bir marka evet jumbo kadar değil ama en az hisar kadar vardır bence
bende evlenırken emsan almıştım ondan korktum ama çok severek kullanıyorum çokta kaliteli. her gidişimde uğrayacağım bir marka bernardo çok şık ve kaliteli buluyorum 50 yıl garantide az bi süre değil iddalı bir zaman zarfı yinede sen bilirsin :)

evet çatal bıçaklarına güveniyorlarki veriyolar bu kadar yıl garanti, zaten nette de çatal bıçakalrıyla ilgili şikayet yok..genellikle diğer ürünleri var..

seninki hisar'ın diamondline serisi mi tatlım ? neden pişmansın, kullanımı mı zor?

araştırmadayım işte size burda danışıyorum ona göre vericem kararımı çok sağol :7:

evet çatal bıçaklarına güveniyorlarki veriyolar bu kadar yıl garanti, zaten nette de çatal bıçakalrıyla ilgili şikayet yok..genellikle diğer ürünleri var..

yok canım ar yıldızın benimki.Çok beğenerek aldım ama taşları dökülürmüş sonradan şikayet bölümüne baktım çok dayanıklı fakat taşları dökülüyor demiş herkes malum makineye giriyor.50 yıl benimkininde garantisi gerçi adam birşey olursa getir değiştirelim parça değişimi yapıyoruz dedi ama tabi nede olsa çeyize aldık ya bende bir tedirginlik oluştu.pişman oldum sanırım:43:

Son düzenleme:
ben hisardan aldım ama ablam için bernardodan almıştık karşılaştırdığımda bernardoyu daha çok beğeniyorum :) ikimizde kullanmadık ama şikayetvar sitesinde hisardan da şikayet ediyolar ..
Bir de hediye çeki konusunda ilk defa fiyat limitini senden duyuyorum . Bende 300 tl çek kazanmıştım ve günlük yemek takımımı almıştım 1200 tl limiti koymamışlardı .. başka bir mağazaya daha sor istersen .

yok canım ar yıldızın benimki.Çok beğenerek aldım ama taşları dökülürmüş sonradan şikayet bölümüne baktım çok dayanıklı fakat taşları dökülüyor demiş herkes malum makineye giriyor.50 yıl benimkininde garantisi gerçi adam birşey olursa getir değiştirelim parça değişimi yapıyoruz dedi ama tabi nede olsa çeyize aldık ya bende bir tedirginlik oluştu.pişman oldum sanırım:43:

aryıldız da baktım şimdi de fiyatları da baya uçukmuş taşlı olanlarının.. bence o kadar paraya taşları neden düşüyorki acaba ? makineye atılabilir dediler mi sana..

eğer korkuyorsan bende o sorunları yaşarım diye belki sende değişebilirsin modelini..

aslında bende hisar ın taşlılarını seviyorum ama ya düşerse korkusu da var :50:

ben hisardan aldım ama ablam için bernardodan almıştık karşılaştırdığımda bernardoyu daha çok beğeniyorum :) ikimizde kullanmadık ama şikayetvar sitesinde hisardan da şikayet ediyolar ..
Bir de hediye çeki konusunda ilk defa fiyat limitini senden duyuyorum . Bende 300 tl çek kazanmıştım ve günlük yemek takımımı almıştım 1200 tl limiti koymamışlardı .. başka bir mağazaya daha sor istersen .

pahalı yemek takımlarına 400 tl veriyorlar, hem yemek takımı hem çatal bıçak alırsan bu 800 tl oluyor..

normalde çatal bıçakların hediye çeki yok..

sağol yorumun için :7:

aryıldız da baktım şimdi de fiyatları da baya uçukmuş taşlı olanlarının.. bence o kadar paraya taşları neden düşüyorki acaba ? makineye atılabilir dediler mi sana..

eğer korkuyorsan bende o sorunları yaşarım diye belki sende değişebilirsin modelini..

aslında bende hisar ın taşlılarını seviyorum ama ya düşerse korkusu da var :50:

evet canım yıkanabiliyormuş zaten hemen düşmez zamanla dediler.Sitedeki şikayetleri görünce tekrar gittim aldıgım yere. Kampanyada almıştım o yüzden değiştiremedim ama bir sorun olursa sorunlu parçaları değiştiririz dediler.taşı tekrar yapıştırtmak istemediğimi söyledim düşünce, onlarda mesela çatalın düştüyse yeni bir çatal alabilirsiniz eskisini getirip ar yıldız bu konuda sorun çıkarmıyor dediler öyle kaldı işte hayır okadarda beğenmiştim ki bakalım artık ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik

sana bir tavsiye bu kadar kafana takma bence bende jumbodan alıcaktım sonra dedim kendi kendime şuan neyi beğeniyorsan onu alırsınız amaaaannnn gönüller bir olsun da detaylara takılma bence bırak kendine stres yapma karaca hakkında onca olumsuz şey duydum annem yıllardır tencere ve çay setini kullanır hala bir leke bile olmadı çeliğinde ayrıca aryıldızda öyle taşlı modeller makinada yıkanmıyor sanırım bana öyle demişlerdi aldığın modelde çokkkk güzel ben günlül yemek takımımı bernardodan beğendim ama fiyatı biraz uçuk gibi migrosta kütahya porselenin vardı 6 kişilik 64 liraya onu alıcam bakmak hem çok şık ayrıca tavsiye ediyim dedim

sana bir tavsiye bu kadar kafana takma bence bende jumbodan alıcaktım sonra dedim kendi kendime şuan neyi beğeniyorsan onu alırsınız amaaaannnn gönüller bir olsun da detaylara takılma bence bırak kendine stres yapma karaca hakkında onca olumsuz şey duydum annem yıllardır tencere ve çay setini kullanır hala bir leke bile olmadı çeliğinde ayrıca aryıldızda öyle taşlı modeller makinada yıkanmıyor sanırım bana öyle demişlerdi aldığın modelde çokkkk güzel ben günlül yemek takımımı bernardodan beğendim ama fiyatı biraz uçuk gibi migrosta kütahya porselenin vardı 6 kişilik 64 liraya onu alıcam bakmak hem çok şık ayrıca tavsiye ediyim dedim

sağol :)

ben takıyorum işte böle kafama..

güle güle kullan sende, kütahya iyidir :34:

bencede taşlı modeller atılmaz gibi geliyo bana bulaşık makinesine.. yinede ar yıldız müşteri hizmetlerine bir sormak lazım :28:

Son düzenleme:
:53:
sağol :)

ben takıyorum işte böle kafama..

güle güle kullan sende, kütahya iyidir :34:

bencede taşlı modeller atılmaz gibi geliyo bana bulaşık makinesine.. yinede ar yıldız müşteri hizmetlerine bir sormak lazım :28:

makinede yıkayabilirsin dediler bana alırken ama bilemedim korktumda şimdi ozaman neden aldım ki ben bunu hep elimde mi yıkayacağım:53::53:

ne demek almıolar cnm yaaa sen alıp da kullanmısmıssın kii yenilmiş yok içilmiş yokk kime neyi tuttturlarsa kabule etmeye çalışıolar biraz dişini göster gerekirse mağazayı başlarına yıkk insalıktan anlamayana sen daha beterini yapıcaksn..gerekrse mahkemeye başvurmktan çekinmem tüketici hakem heyetine bi dilekçeme bakar de bak nasıl peşinde pervane oluolar ben bi çok işimi bu yolla çözdm bernardo ne kii..
çkb takımına gelnce çok güzel bi model ama bende yernde olsam aynen senin gibi düşünürdm satmaya geldiklerinde istediğnizde ne kdr süre geçerse geçsn kullanmazsanız değişimini yaparz yok efendm üstüne ekleyip yeni modeli bile alabilirsiniz diolar..ürünü aldın iadesi olmaz die bişi olamazzz..ben olsam hepsini iade etmekle tehtid ederm ki hakkın zaten! ne kdr zarara uğrıcanı ve itibarının zedeleniceni düşünsn önce..sakın ha söylediklerine sessiz kalma sen ne istiosan o dur olay bitmiştir yani!

benim misafir çatal kaşık takımım jumbo,günlük kullandığım bernardo.ikisinden de memnunum açıkçası.Elbette kalite farkı olacaktır,ama şuan ben farkını göremedim.Gayet de kaliteli bernardonun ürünleri.Bence hiç takma kafana,gayet karlı bir iş yapmışsın:)

Back