bernardo alüminyum döküm tencere

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
kızlar bernardonun alüminyum döküm tencere setini ve korkmazın strada diye bi çelik seti var ikisini almak istiyorum.

bernardo Cookmate Cubic Tencere Seti | Bernardo

buda korkmaz KORKMAZ elik tencere seti A-1639 STRADA 8 para

şimdi bunları beğendinizmi bunu öğrenmek istiyorum bide annem alma şimdi para biriktir evleneceğin zaman alırsın diyor sölemesi ayıp daha adayımı bulamadım evde yer yok filan diye şimdi alma diyor annem sizce ne yapmalıyım

Annen dogru soylemis altin alip biriktirmeni tavsiye ederim.Birde batil bir inanc ama ben ceyizin kismet kapattigina inaniyorum.Evlenirken ne degisik seyler cikar emin ol.

bence kesinlikle alma para biriktir. yenileri çıkınca kursağında kalır valla bu arada ben aliminyum döküm alacaktım vazgeçtim. demir döküm alacam ve lava marka alacam tencereyi. hepsiburada.com'da indirim var şu aralar...

Annen haklı kesinlikle altın biriktir, sonradan çok güzel şeyler çıkıyor ve insan beğenmiyor, paran olduktan sonra bir günde çeyiz düzülür. Birde döküm tencere kullananlar ağırlığından dolayı memnun değiller arkadaşım aldı kullanamıyor geçenlerdede iki bayan esse de yanımda konuşuyorlardı çok ağır kullanamıyorum kaldırdım kenara diye onun yerine seramik düşünebilirsin.

anneler hep haklıdır. bazen istemesekte, altın biriktirmeni tavsite ederim. eşinin damak zevkine göre ve sağlıklı yemekler yapacağın zaman en uygun ürünü bulacaksındır.

arkadaşlar merhaba ;
1 ay önce SÜREL Döküm Tencere ve Tavalarından 1'er adet aldım , kesinlikle döküm ürünler sağlıktır , bulaşık makinasında yıkanabiliyor ayrıca yağlama falan yapmanızada gerek kalmıyor , eşim çocuklarım ve misafirlerim yaptığım yemekleri daha çok beğenmeye başladılar :) ayrıca piyasada satılan Granit ve Seramik ürünler alüminyum üstüne renklendirilmiş teflon kaplamadır , mantıken düşünelim bunlar gerçek seramik ve granitse metal sürdüğümüz zaman çizilmemesi gerekir ve sizlere tavsiyem çizilerek alttan metal görünen ürünleri sakın kullanmayın , tecrübemi kullanarak SÜREL döküm ürünleri aldım kesinlikle tavsiye ederim , sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…