• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bernanın salonu

ilk mobilya mağazası sandım hiç hoş değil kasıntı mekanlardan hoşlanmıyorum evde çiçek olmalı rahat koltuklar renkli aksesuarlar olmalı bomboş bir mekan burası

oturma odası için açılmış konusunda da, yeni ev aldık taşınacağım demiş ,belki salona eşyaları filan yeni geldi ama henüz taşınmadı o da olabilir ..

burası benim evim değil eylülcüm ,doçent bir bayan arkadaşımın :40:iç mimara yaptırdığı bir ev.teras üst kat stüdyo daire.ben samsunda tatildeydim.foruma fazla girip çıkamıyorum.vaktim olmuyor çok giremiyorum.benim yeni evimi zaten burada paylaşacağım.

Bence bu bir sitenin örnek dairesi.yoksa bukadar boş yaşanmamış bir salon olmaz.o kadar soğuk ki hiç ama hiç beğenmedim açıkçası.
örnek daire değil.satın alınmış ve ilk etapta iç mimar eline verilmiş bir stüdyo daire.daireyi eleştirmeden önce kimin hangi amaçla o evde yaşadığını sormak lazım.ayrıca o ev iç mimar tesliminden sonra görüntülendi.elbette aksesuarlar ve halılar gelecek daireyi alan arkadaş yalnız yaşıyor evlenmemiş ve çocuğu yok o yüzden sanırım hata bende açıklamalıydım:(

arkadaşın bir salonu varmış fikir almak istemiş başka bir konusunda burası bence arkadaşın salonu değil çünkü konuları arasında bir salonu var salon dekorasyonu bölümünde görebilirsiniz
peki burası neresi hayalindeki salonmu anlamadım:44::44:
sağol hayatım elbette benim salonum değil hayalimdeki salon hiç değil ben modern iç mimari seviyorum evimi de modern ve sade döşeceğim yeni evimide paylaşacağım inşallah bu sadece arkadaşımın eviydi fikir olur diye paylaştım

ay ben buna benzer bir ev biliyorum, arkadaşımda :60:

neyse ki berranın evi konu sahibinin evi değilmiş :1:

tarzımla yakından uzaktan uyuşmuyor. aslında 5.fotoğraftaki dış kapı, ve beyaz eşyalar tarzıma uygun :34:

sağol hayatım elbette benim salonum değil hayalimdeki salon hiç değil ben modern iç mimari seviyorum evimi de modern ve sade döşeceğim yeni evimide paylaşacağım inşallah bu sadece arkadaşımın eviydi fikir olur diye paylaştım

allah gönlüne göre inşallah en güzellerini verir
bu arada senin salonunda güzel bence

örnek daire değil.satın alınmış ve ilk etapta iç mimar eline verilmiş bir stüdyo daire.daireyi eleştirmeden önce kimin hangi amaçla o evde yaşadığını sormak lazım.ayrıca o ev iç mimar tesliminden sonra görüntülendi.elbette aksesuarlar ve halılar gelecek daireyi alan arkadaş yalnız yaşıyor evlenmemiş ve çocuğu yok o yüzden sanırım hata bende açıklamalıydım:(

Arkadaşım önümüze bernanın salonu diye birkaçtane resim geliyor ve burda paylaşılınca yorumları gözede almak gerekiyor.öyle boş o kadar soğuk ve yaşanılmamışlık varki tamamen bu bir örnek dairedir diye düşündüm.ama kimin hangi amaçla ne sebeple o evde yaşaması gerektiğini sorgulamak bizim işimiz değil sadece bakar yorum yapar geçeriz o kadar.o zaman açıklamayı yapmak sana düşerdi veya tam yerleşmemiş bir daire demen gerekirdiki ona göre yorum yapılsın.kimsenin evi saray yavrusu değil burda ahkam kesmek değil amacım sadece yorum yapmak okadar.üzüldüysen kusura bakma yorumum için.

bu odayı evi daha önce reımlerde yada bıyerde görmüstüm. bernanın salonu adı altında paylasılmıs.ne kadar doğru bılemıyorum dogrusu begenmemıstım zaten. mobılya magacası gıbı zigon ünitenın önünde bellı sadece ölesıne cekılmıs bı resım oldugu...

bu odayı evi daha önce reımlerde yada bıyerde görmüstüm. bernanın salonu adı altında paylasılmıs.ne kadar doğru bılemıyorum dogrusu begenmemıstım zaten. mobılya magacası gıbı zigon ünitenın önünde bellı sadece ölesıne cekılmıs bı resım oldugu...
fevri bir yaklasim. Neyi dusunmek istiyorsan dusun. Ben aciklamami yaptim, okusaydin anlardin. No comment about this subject anymore!!!!!

salon salomaj tarzda klasik ağır döşeme olmamış daha canlı cıvıl cıvıl bir tarz seçilmeliydi soğuk ve çok basit görünüyor çirkin çalışma masasınıda anlamadım hiç

aslında bu ev halılar ve şık perdelerle bu soğuk havadan kurtulur ,konu sahibi mimarın teslim ettiği hali diyor zaten ,bir kaç renkli kırlent ,biraz tablo aksesuar ile güzel olur bence ,eşyalar çok şık çünkü ,sadece o vitrin gibi şeyi ve çalışma masasını sevmedim ama kadın doçentmiş e haliyle çalışacak çok işi olmalı ,belki masasını o odada istedi olabilir yani ..anlayışla karşılamak lazım ..

buda evden bi kac kare daha, oda benden olsun :34:

Daireyi dizayn eden ic mimar hanimin adi Berna Arica,
ve sahibi Kenan adinda bi sahis, dolap üzerinde ki K harfli desendende belli...
7.jpg

8.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

siz nerden buldunuz diğer resimleri ,konu sahibinin arkadaşının evi olduğunu sanmıştık ,değilmiymiş yani şimdi şaşırdım ben :26:

Back
X