- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oturma odası için açılmış konusunda da, yeni ev aldık taşınacağım demiş ,belki salona eşyaları filan yeni geldi ama henüz taşınmadı o da olabilir ..
ilk mobilya mağazası sandım hiç hoş değil kasıntı mekanlardan hoşlanmıyorum evde çiçek olmalı rahat koltuklar renkli aksesuarlar olmalı bomboş bir mekan burası
Burası bir ev olamaz bence kiralık 1+1 daire olur ancak
örnek daire değil.satın alınmış ve ilk etapta iç mimar eline verilmiş bir stüdyo daire.daireyi eleştirmeden önce kimin hangi amaçla o evde yaşadığını sormak lazım.ayrıca o ev iç mimar tesliminden sonra görüntülendi.elbette aksesuarlar ve halılar gelecek daireyi alan arkadaş yalnız yaşıyor evlenmemiş ve çocuğu yok o yüzden sanırım hata bende açıklamalıydımBence bu bir sitenin örnek dairesi.yoksa bukadar boş yaşanmamış bir salon olmaz.o kadar soğuk ki hiç ama hiç beğenmedim açıkçası.
sağol hayatım elbette benim salonum değil hayalimdeki salon hiç değil ben modern iç mimari seviyorum evimi de modern ve sade döşeceğim yeni evimide paylaşacağım inşallah bu sadece arkadaşımın eviydi fikir olur diye paylaştımarkadaşın bir salonu varmış fikir almak istemiş başka bir konusunda burası bence arkadaşın salonu değil çünkü konuları arasında bir salonu var salon dekorasyonu bölümünde görebilirsiniz
peki burası neresi hayalindeki salonmu anlamadım:44::44:
sağol hayatım elbette benim salonum değil hayalimdeki salon hiç değil ben modern iç mimari seviyorum evimi de modern ve sade döşeceğim yeni evimide paylaşacağım inşallah bu sadece arkadaşımın eviydi fikir olur diye paylaştım
örnek daire değil.satın alınmış ve ilk etapta iç mimar eline verilmiş bir stüdyo daire.daireyi eleştirmeden önce kimin hangi amaçla o evde yaşadığını sormak lazım.ayrıca o ev iç mimar tesliminden sonra görüntülendi.elbette aksesuarlar ve halılar gelecek daireyi alan arkadaş yalnız yaşıyor evlenmemiş ve çocuğu yok o yüzden sanırım hata bende açıklamalıydım![]()
fevri bir yaklasim. Neyi dusunmek istiyorsan dusun. Ben aciklamami yaptim, okusaydin anlardin. No comment about this subject anymore!!!!!bu odayı evi daha önce reımlerde yada bıyerde görmüstüm. bernanın salonu adı altında paylasılmıs.ne kadar doğru bılemıyorum dogrusu begenmemıstım zaten. mobılya magacası gıbı zigon ünitenın önünde bellı sadece ölesıne cekılmıs bı resım oldugu...
fevri bir yaklasim. Neyi dusunmek istiyorsan dusun. Ben aciklamami yaptim, okusaydin anlardin. No comment about this subject anymore!!!!!
evet hata sende açıklayamadın ..!!! fevri değilim olması gereken cevap bu...!!