inanamıyorum. şu ekmek almaya giden çocuğadamı pislik attı bu vicdansızlar. taş atmış ha.Hiç inanmadığım hep uyanacak dediğim Berkin'i kaybettik. 16 yaşında bir çocuk neden ölümü hakeder, ne yapar da hakeder. Suriye'deki çocuklara ağlayan vatandaşımız neden ülke bir provakatörden daha kurtuldu, iyi oldu kimseyi durup dururken öldürmezler diyebilir. Sabah bir haber programında atıldı bu tweetler sunucu şaşkınlıkla okudu. Bu nasıl bir vicdandır, gözü kararmışlıktır. Taş attı, karşılık verdi vs. diyelim ölmeyi mi haketti bedeli bu mu olacaktı sadece ekmek almaya gidiyordu. Ateş düştüğü yeri yakar! dua edin bir gün sizin çocuğunuz olmasın bunları söylediğiniz kişi. Evladınıza bakın ve bir an için olmadığını düşünün katillerinin serbestçe dolaştığını, kimsenin hesap sormamasını, yanınızda olunmamasını, üstünün örtüldüğünü düşünün yine de aynı sözleri diyebilir misiniz dedirtir misiniz başkasına. Nur içinde yar Berkin yolun ışık mekanın cennet olsun. Ahın yerde kalmayacak er ya da geç..
bu belkilerden kaosa karışıp taş attıyamı getiriyorsun aus,anlamadım ne demek istiyorsun.Berkinin çocuk olduğunu unutuyor birileri galiba ...
Küçük bir çocuk ekmek almaya çıkıyor , sokaklar toz duman , hareket var , Berkin korkak bir çocuğa benzemiyor , haylaz gülüşü .
Belki o da ekmek alma molasında karışıveriyor sokaktaki kaosa / sadece kocaman bir belki...
Berkin daha çocuk !
Ona ne işi vardı orada diyenlere söylenecek söz yok .
bu belkilerden kaosa karışıp taş attıyamı getiriyorsun aus,anlamadım ne demek istiyorsun.
Polis destanı yazdı" diyen Başbakan, 269 gün sonra aileyi arayan Cumhurbaşkanı... | Unutursak kalbimiz kurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?