Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Berjer seçimimde fikir verir misiniz ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bellona Mobilya - Nepal Köşe Takımı
hanımlar daha once farklı tercıhlerım vardı sizlerle de paylasmıstım fakat artık bunu almayı dusunuorum 1 yada 2 berjerle de kombinleyerek ama berjer alternetıfı cok bulamıorum sızce nasıl olur boyle ve berjerler nasıl olmalı?

ben yuvarlak berjer yaptırıyorum cok guzel ve şık duruyor normal berjerle hemen hemen aynı gibi belki 5 cm daha genıstır ama gusel duruyo

ayrıca bu forumda 2. sayfada bi topik acmıstım sizce nasıllar konu baslıgı ile berjerlerden bi kaç örnek foto koydum bakabılırsın :D

yuvarlak berjer olabilir renk olarakta bece siyah üstüne beyaz sade desenli bir kumaş olabilir

Canım ben berjer dedin mi klasik berjer anlıyorum, çok hoşuma gidiyor. Bence öyle birşey alabilirsin. Sonuçta köşe takımın puf puf bir koltuk ona uygun almak istersen hemen hemen aynısını almalısın yoksa iki tane puf koltuk tipi olur evde ki bence hoş olmaz. O yüzden klasik bir berjer alırsan ikisinin de tarzı kesin ayrı durduğu için daha mantıklı görünür. Benim fikrim tabi, bu tamamen zevk meselesi bir konu :40:

Eklentiler

• $berjer5.webp
    $berjer5.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 107
Back
X