berilin kokosluklari

canm peeling olarak ne kullanıyorsa özel bir karışımı bide bide yüz fırçası nedir ne için kullanıyorsunuz bebisim
Canım fırça ve başlıklarım bunlar
Başlıklar günlük temızlık
Pılıng
Hassas temızlık gıbı 3 ayrı kıl yapısında ama bunu almadan önce böyle bır fırçam vardı
Çok memnunum

Hayatım takipçinim.benim topiği ismini yazınca bulamıyorsun.benim sayfamdan bulabilirsin canım.
yukarıdaki fırçalar yüz için değil mi canım? Tlf başımı ağrıtıyor.çok ayrıntılı okuyamıyorum.hemen çıkıyorum internetten.

a biliyorum bu fircayiii dur dışarı çıkınca bende aldiraym kociskomaa :) Benm siyah noktam var kuzm onlara iyi gelirmii

Selinim yaptıgım pilınglerı yazarım
bekliyorum beriliim

Bana da tarifler yazacaktın yilbaşı zamanında görüştüğmüzde.unuttun.bekliyorumm

Ben haftada bır yapıyorum Eki Görüntüle 1365970 böyle bır makınem var yanındakı başlıkla ölü derıyı temızlıyor hem
Hımm, piling başlıklı bir epilatör sanırım, iyiymiş. Ben de Bursa ipek kese kullanıyordum ince gelince kalın kese aldım. Vücut pilingini, deniz tuzuyla karıştırıp uyguluyorum bacaklarıma kese ile.

anladim canim hepmi agriyordu yoksa su donemmi
evet canim yuz icin derinlemesine temizlik ve kan dolasimi sagliyor

Hımm, piling başlıklı bir epilatör sanırım, iyiymiş. Ben de Bursa ipek kese kullanıyordum ince gelince kalın kese aldım. Vücut pilingini, deniz tuzuyla karıştırıp uyguluyorum bacaklarıma kese ile.
bu pilingin faydasi oldumu
pilingi hazirlardan mi kullaniyorsun yoksa senmi yapiyorsun
yapiyorsan tarif verirmisin

canimin ici babay suan hangi bölgeye yapmak istiyorsun soyle yazayim
Genç kızlık lekelerimden bıktım.aloevera bitkisi kullanıyorum ama yavaş etki ediyor.ne bileyim işte, onlardan kurtulabileceğim bir şeyolabilir.göz altlarım nokta nokta kabarmaya başladı.çok kırışığım yok ama noktalar oluşmaya başladı.ha bir deepilasyondan sonra bacaklarımın alt kısmı kurudu iyice.arada bir şeyler sürüyorum tabi ama benim sorunum sürekli olamamak

Benmde dizlerin asi ri kuru sanki sürekli diz ustu geziyormusum gibi napabilrim berosum bi el at daha önce bilgi almisniydm senden bu konuda tam hatirlayamiyormmm :)

anladim canim hepmi agriyordu yoksa su donemmi
evet canim yuz icin derinlemesine temizlik ve kan dolasimi sagliyor
Anaaaa yeni fark ettim nedense bu cevabını.cok ilginçDemek ki öteki cevabını okuyunca bunu fark etmemişim.kusura bakma.
baş ağrısı elimden tlfu düşürmediğim zamanlarda oluyor.sanırım gözlerim yeter diyor.onun zorlanması başımı ağrıtıyor.bugün biraz daha iyiyim.
şu yüzümün lekeleri çok üzüyor beni.sen nasıl kurtulmuştun lekelerinden

Canın burayı unuttum yüzünü soydurman Lazım
Üst derıyı ıncecık soyuyorlar
Derın lekeler yaralar azalıyor
Ama Ağrılı Pahalı bır Yöntem

Onu bir arkadaşım yaptırmıstı.hiç tavsiye etmemişti.ben bakım kürü gibi bir şeyi kastetmiştim canım.

TVde olu deriyi temizlemek için bir alet gösteriyorlar markası s li bisydi roll on seklinde ondan almayı düşünüyorum netten aama bi danışmak istedim berilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…