Canım fırça ve başlıklarım bunlarcanm peeling olarak ne kullanıyorsa özel bir karışımı bide bide yüz fırçası nedir ne için kullanıyorsunuz bebisim
a biliyorum bu fircayiii dur dışarı çıkınca bende aldiraym kociskomaa :) Benm siyah noktam var kuzm onlara iyi gelirmiiCanım fırça ve başlıklarım bunlar
Başlıklar günlük temızlık
Pılıng
Hassas temızlık gıbı 3 ayrı kıl yapısındaEki Görüntüle 1365971 ama bunu almadan önceEki Görüntüle 1365972 böyle bır fırçam vardı
Çok memnunum
bekliyorum beriliimSelinim yaptıgım pilınglerı yazarım
Hımm, piling başlıklı bir epilatör sanırım, iyiymiş. Ben de Bursa ipek kese kullanıyordum ince gelince kalın kese aldım. Vücut pilingini, deniz tuzuyla karıştırıp uyguluyorum bacaklarıma kese ile.Ben haftada bır yapıyorum Eki Görüntüle 1365970 böyle bır makınem var yanındakı başlıkla ölü derıyı temızlıyor hem
anladim canim hepmi agriyordu yoksa su donemmiHayatım takipçinim.benim topiği ismini yazınca bulamıyorsun.benim sayfamdan bulabilirsin canım.
yukarıdaki fırçalar yüz için değil mi canım? Tlf başımı ağrıtıyor.çok ayrıntılı okuyamıyorum.hemen çıkıyorum internetten.
bu pilingin faydasi oldumuHımm, piling başlıklı bir epilatör sanırım, iyiymiş. Ben de Bursa ipek kese kullanıyordum ince gelince kalın kese aldım. Vücut pilingini, deniz tuzuyla karıştırıp uyguluyorum bacaklarıma kese ile.
canimin ici babay suan hangi bölgeye yapmak istiyorsun soyle yazayimBana da tarifler yazacaktın yilbaşı zamanında görüştüğmüzde.unuttun.bekliyorumm
Genç kızlık lekelerimden bıktım.aloevera bitkisi kullanıyorum ama yavaş etki ediyor.ne bileyim işte, onlardan kurtulabileceğim bir şeyolabilir.göz altlarım nokta nokta kabarmaya başladı.çok kırışığım yok ama noktalar oluşmaya başladı.ha bir deepilasyondan sonra bacaklarımın alt kısmı kurudu iyice.arada bir şeyler sürüyorum tabi ama benim sorunum sürekli olamamakcanimin ici babay suan hangi bölgeye yapmak istiyorsun soyle yazayim
Anaaaa yeni fark ettim nedense bu cevabını.cok ilginçanladim canim hepmi agriyordu yoksa su donemmi
evet canim yuz icin derinlemesine temizlik ve kan dolasimi sagliyor