berilin kokosluklari

berilceee

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26.938
41.406
Aslinda yilbasi gunu acacaktim bu topigi.... aslinda topikten ziyade benim bakim gunlugum gibi bir yer istiyorum.neler yapiyorum neler yapacagim vs.........hersey kayitlara gecsinki bazen usenirsem yazdim deyip utanip yapayim.
Bu sene icin kendimce radikal kararlarim var.Her ne kadar bakimli kadin gorunsemde bu koca bir yalan cünkü herseye hazirdan konuyorum.Mesela kalici makyajim var yillardir her 6 ayda yeniledigim artik yapmayacagim yaaaaaaa kendi eyelinerimi kendim cekecem.cilt bakimimi kendim yapacam.Aslinda evde ikiz genc kizlarim var onlara rol model olmak adina biraz degisime ihtiyacim var.Artik evde pijamali beril istemiyorum eski tisortleri atamayip evde giyen kadinada tahammül edemiyorum.Tek beril olsun evde disarda hos biraz emek verip caba gosterip zaman ayirip kokos olan bir kadin istiyorum.
gun be gun buraya spor yaptigimi yazmak istiyorum en buyuk eksikligim....
ruhumu ferahlatip baska dunyalara yolculuk ettiren kitaparimdan bahsedeyim hergun 3-5 sayfada olsa okumaliyim.3 yil ara verdim bu kitaplarla dostluguma.
Bu yil yeni kararlar aldim yil sonu bu topige istedigim gibi bir yili tamamlayim yazayim.
Aslinda yazmak istedigim cok sey var ama zamanla sayfalari doldurayim ben....

yarin sabah yuruyuse gitmek istiyorum
evimde olmadigim icin bir kacgun sikintili olacak ama yarin baslamaliyim
sonra dusumu alip makyajimi yapip hadi ben hazirim yeni gun demek istiyorum

sacimi boyamak istiyorum birde bu benim ilk denemem olacak evde sac boyama konusunda...

bugun planladigim hic birseyi yapamadim zamanim olmadi aslinda oysa yagan yagmur bile beni engellemeyecekti

son andada olsa istedigim gibi olmasada yuruyuse gittim hemde yagmurda iliklerime islanarak
ohhhhhhh rahatladim suan yuzume yumurta kabugu pilingi yapip banyomu yapacam
biliyorum basladim gerisi gelecek

son andada olsa istedigim gibi olmasada yuruyuse gittim hemde yagmurda iliklerime islanarak
ohhhhhhh rahatladim suan yuzume yumurta kabugu pilingi yapip banyomu yapacam
biliyorum basladim gerisi gelecek
yumurta kabuğu peelingi ...
ay o nasıl oluyorr
işe yarıyor mu ...:)

yumurta kabuğu peelingi ...
ay o nasıl oluyorr
işe yarıyor mu ...:)
ben degisimli pilingler yapiyorum yariyor bence
haslanmis yumurtanin kabugunu un gibi yapiyorum icine yogurt bir iki damla limon ekleyip macun kivamina getirip yuzumu ovaliyorum
sonuc pirilti
aslinda bacaklardaki kil donmesinede guzel oluyor ama bayagi bir yumurta kabugu lazim

yarin buyuk gun evime duzenime ve en onemlisi kendime ayiracagim zamanlara donuyorum
en cokta spor salonu icin heyecanlaniyorum

Bugün hazırlık evımde olacagım aksama

sonunda evimdeyim
yarinki yapacaklarim
evimi temizlemem lazim
valizler acilacak yerlestirilecek
utulenecekler utulenecek
alis veris yapilacak mutfak icin
SPOR salonuna gidilecek
bunlar evim icin

ruhum icin bir kitaba baslanacak ve hergun azda olsa okunacak

kendim icinse

suan bilemiyorum ama bakalim yarin neler ister cildimmmm

eve gelmemle temizlige girismem bir oldu ama hala yerlestim denemez
insallah yarin her sey biterde gunluk duzenime donerim
gerci bugunun bombasi spora basladim gerisi teferruat suan

yarin allah nasip ederse
evi temizleyip spora gidecegim
aslinda fazlada isim kalmadi sayilir ya neyse
ayrica yarin eczaneye gitmem lazim vitamin d ve omega3 almam lazim

Beriliim ne kadar güzel bir topic olmuş içten sıcak tam da senin gibi supersin kuzum takipteyim :) su kalıcı makyaj nasıl bisiyy merak ettim çok :)

Beriliim ne kadar güzel bir topic olmuş içten sıcak tam da senin gibi supersin kuzum takipteyim :) su kalıcı makyaj nasıl bisiyy merak ettim çok :)
canim dövme gibi birsey yani goz hep eyelinerli dudakta pembis pembis duruyor

bugun evi dip kose temiizledim
duzenimiz yeniden kuruldu tatile git gel sasmisti yani
yemek yaptim
sporuma gittim geldim en mutlu oldugum yer suan orasi
bugun butun ogleden sonra kendimi simarttim
spor sonrasi dusa girdigimde saclarimin terden kurudugunu hissettim ve zeytinyagi surdum iki saat bekledi
bu arada ayaklarima pedikur yaptim topuktaki olu deriyi jiletledim-normal bir jilet degil ayak icin ozel birsey-
sonra ayakl tirnaklarimi torpuledim , kestim vs.......
bacaklarima vucuduma piling uyguladim
sonrasinda nemlendirdim
yuzumu pilingledim bu arada yeni aldigim yuz fircamida denedim ve superrrrrrrrrrrrrrmis
sonrasi rutin krem serum

canm peeling olarak ne kullanıyorsa özel bir karışımı bide bide yüz fırçası nedir ne için kullanıyorsunuz bebisim

Merhaba, bacaklarda ki kıl dönmeleri için ne periyot da, ne kadar süre ile kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…