yumurta kabuğu peelingi ...son andada olsa istedigim gibi olmasada yuruyuse gittim hemde yagmurda iliklerime islanarak
ohhhhhhh rahatladim suan yuzume yumurta kabugu pilingi yapip banyomu yapacam
biliyorum basladim gerisi gelecek
ben degisimli pilingler yapiyorum yariyor benceyumurta kabuğu peelingi ...
ay o nasıl oluyorr
işe yarıyor mu ...:)
canim dövme gibi birsey yani goz hep eyelinerli dudakta pembis pembis duruyorBeriliim ne kadar güzel bir topic olmuş içten sıcak tam da senin gibi supersin kuzum takipteyim :) su kalıcı makyaj nasıl bisiyy merak ettim çok :)
hmm süper bişymiş silmek derdi de yok selin bunu sevdi :)canim dövme gibi birsey yani goz hep eyelinerli dudakta pembis pembis duruyor
canm peeling olarak ne kullanıyorsa özel bir karışımı bide bide yüz fırçası nedir ne için kullanıyorsunuz bebisimbugun evi dip kose temiizledim
duzenimiz yeniden kuruldu tatile git gel sasmisti yani
yemek yaptim
sporuma gittim geldim en mutlu oldugum yer suan orasi
bugun butun ogleden sonra kendimi simarttim
spor sonrasi dusa girdigimde saclarimin terden kurudugunu hissettim ve zeytinyagi surdum iki saat bekledi
bu arada ayaklarima pedikur yaptim topuktaki olu deriyi jiletledim-normal bir jilet degil ayak icin ozel birsey-
sonra ayakl tirnaklarimi torpuledim , kestim vs.......
bacaklarima vucuduma piling uyguladim
sonrasinda nemlendirdim
yuzumu pilingledim bu arada yeni aldigim yuz fircamida denedim ve superrrrrrrrrrrrrrmis
sonrasi rutin krem serum
Merhaba, bacaklarda ki kıl dönmeleri için ne periyot da, ne kadar süre ile kullanılıyor?ben degisimli pilingler yapiyorum yariyor bence
haslanmis yumurtanin kabugunu un gibi yapiyorum icine yogurt bir iki damla limon ekleyip macun kivamina getirip yuzumu ovaliyorum
sonuc pirilti
aslinda bacaklardaki kil donmesinede guzel oluyor ama bayagi bir yumurta kabugu lazim
Ben haftada bır yapıyorumMerhaba, bacaklarda ki kıl dönmeleri için ne periyot da, ne kadar süre ile kullanılıyor?