Beril 1 yaşında

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
Zorluklarla sahip olduğum ikizlerimden Ayşe Beren i 25 ekim günü kaybettim Hatice Berilimi 45 gün kuvöz tedavisinden sonra allah bana bağışladı kızım dün 1 yaşını doldurdu allah sağlık versin ve rahatsızlığımızı atlatalım tüm teyzeleri kızma dua edermisin. sevgiler

maşallah berileopuyorumnanaktan
rRabbim sağlıklı hayırlı nice yaşlar sahip etsin anneciği babacığı kocaman ailesi ve tüm sevdikleriyle birlikte..

Rabbim nice mutlu yaşlar nasip etsin canım
Sağlıkla büyüsünler inşallah

Rabbim nice mutlu yaşlar nasip etsin canım
Sağlıkla büyüsünler inşallah
inşallah allah her keze kısmet etsin anneliği çok teşekkürler
maşallah berileopuyorumnanaktan
rRabbim sağlıklı hayırlı nice yaşlar sahip etsin anneciği babacığı kocaman ailesi ve tüm sevdikleriyle birlikte..

çok teşekkür ederim alya duayada allah uzun ve sağlıklı ömür versin kocaman kız olsun hep mutlu olsun inşallah

maşallah prensesine:nazar:
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur....

allah uzun ömürler versin, sağlıkla büyüsün bebeğin.. ayrıca ismide çok güzel

allah kızına sağlıklı, uzun ömürler versin, sana bağışlasın.. kuzucuğunun bir an önce şifa bulmasını dilerim.. :Saruboceq: :nazar:

canım Allahım Hatice Berile sağlıklı uzun ömürler versin.nice senelere.

maasallah kucuk kahramana
allah saglıklı hayırlı uzun omur versın
sevdıklerınden hıc ayırmasın ınsa allah
tahmın ettıgımızden daha guclu oluyorlar
herseyın ustesınden gelecektır

kırkbinkere maşallah berile rabbim bundan sonra istediğiniz herşeyi gönlünüze göre versin
sağlıklı uzun ömürler diliyorum nice senelere inşallah

kırkbinkere maşallah berile rabbim bundan sonra istediğiniz herşeyi gönlünüze göre versin
sağlıklı uzun ömürler diliyorum nice senelere inşallah

aminnn inşalllah sizinde minik prensese allah sağlık versin beril 3 gün büyük sanırım minniklerimiz aynı zamanın çocukları sizin kızınızında yeni yaşı kutlu olsun

öncelikle iyiki dogmus kizin yeni yasi kutlu olsun ayrica allahim sifasini versin hemencecik toparlanir insallah:Saruboceq::Saruboceq:

öncelikle iyiki dogmus kizin yeni yasi kutlu olsun ayrica allahim sifasini versin hemencecik toparlanir insallah:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım alalh hepimizin yavrularına sağlık versin sizin gibi arkadaşlarımız melek anneleriniin dualarıyla inşallah sağlığına kavuşacak kızım

X