Bergama devlet hastanesinde doğum yapanlar

yigitt35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
78
60
38
Şuan izmir bergama da özele gidiyorum ama bu hastanenin ameliyathanesi doğumhanesi yok soma da ki büyük hastanede var. Doğum zamanı nasıl olucak neler bekliyor bilmiyorum ya suyum gelir de somaya yetişemezsem. Acaba devlet hastanesinde mi devam etsem diye düşünüyorum. İzmir bergama devlet hastanesinde doğum yapan yada bir yakını doğum yapmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi. Hijyen nasıl yoğum bakım üniteleri yeterlerimi doktorları nasıl. Burada yaşamıyorduk hastaneye de hiç gitmedim o yüzden hiç bir fikrim yok burada henüz çevrem olmadığı için kimseden fikir alamıyorum.

Postuma cevap gelmemişti benim gibi ihtiyacı olan biri olursa diye deneyimlerimi paylaşmak istedim.Son 3 hafta kontrollerimde bergama devlet hastanesine gittim 40+1 de normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım. Daha önce neden muayneye gelmemişim dedirtti dr.hüseyin bey çok iyi ve ilgiliydi her sorumu cevapladı. Doğuma giren ebeler ve mesai arkadaşları çok ilgiliydi insanı incitmeyen hor görmeyen aksine destekleyen insanlardı. Onlar olmasa normal doğum yapamazdım. Hijyen konusuna gelince malesef tuvaletler pisti kullanılan yatak örtüleri gayet temiz görünüyor ve güzel kokuyordu. Benim deneyimlerim bu yönde oldu çok memnun kaldım önemli olan iyi insanlara denk gelebilmekmiş çok şükür ki beni güzel insanlarla karşılaştırdı sizleri de allahım iyi insanlara denk getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…