Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Berfin'in nişan elbisesi... :)

berfin kıyafetın guzel ama sen cok zarıfsın allah tamamına erdırsın mutluluklar dılerım darısı basıma ınsallah berfın ayakkabına ısmımı yaz fountaıın dıye =))

bu arada normalde dagınık topuz severım sectıgın sac modelı gayet hos havalı makyajın nası olucak

bu arada normalde dagınık topuz severım sectıgın sac modelı gayet hos havalı makyajın nası olucak

canım saç dağınık bişi olması lazımdı straptez omuzlar falan komple açık biraz kapatmak lazımdı dağıtarak böle bi model beğendim..canım makyaj şeftali tonlarında olucak gözler renkli ön plana çıkarcam bide onları okadar kolye taksammı ona karar veremedim sadece :s

çok güzel canım bu sene mod:kedi:a olan bi model seçmişsin,mutluluklar diliyorum sana,askıda duran mavi abiyede süpermiş gözüm kaldı

Çok güzelmiş cnm :)
Fotoğrafta asılı duran lacivert elbisede Surviver hakan ve gizem'in nişanlandıklarında gizzemin giydiği elbise

elbısede sac modelıde harıka cnm mtluluklar dlerm
bnm kınam ıcn aldgm kyafetın modelıne ck benzıo elbısen...
arkadakı mor kyafettede gozum kaldı :)))))))))

ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM CANIM KIYAFETİNE GELİNCE RENGİ ÇOK HOŞ VE MODEL ÇOK SEKSİ
GÜZEL SEÇİMMİŞ

MUTLULUKLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…