Haberin başlığı hiç olmamış ölen eski sevgili nasıl duygulansın?Ünlü oyuncu Beren Saat, eski sevgilisinin doğum gününü kutladı.
Eki Görüntüle 1523543
Oyuncu Beren Saat, sosyal medyada yayınladığı anneler günü mesajında eski sevgilisi Efe'nin de doğum gününü kutladı. Beren Saat, şu mesajı paylaştı:
"Hayata özgüvenli adımlarla basabilen her insanın arkasında göbek bağını doğru zamanda koparabilmiş; evladına sevgiyi, özgürlüğü, disiplini ve hayal kumayı öğretebilmiş bir anne var muhakkak. Hepimizin arkasında hayatın her yönünden gelen rüzgarlara önce kendi direnip; bizi de kanatlarımız büyüdüğü anda nazikçe sırtımızdan itivermiş bir kadın var. Kadını pasifleştirmeye çalışanlar insanlığın gelişimini tehlikeye atarlar ama onlara bunu anlatabilmek ne mümkün! Yine bir kanadı kırıktı bugünün; Efe'nin doğum günü Anneler Günü'ne denk geldi. Benim hayatımda çok önemli izi olan bir anne bugüne olabilecek en tatsız yerde başladı.
Anneannem var gücüyle bize sarılırken tabi ki içinde gencecik yaşta kaybettiği dayımın özlemi vardı... Ama iyi ki bu kadınlar var, iyi ki bize örnek oldular da yaşama dirayetli başladık biz! Hayatıma eli değen tüm annelere teşekkür ederim... İyi ki, iyi ki doğdun Efecim!"
Allah rahmet eylesin ..deee. mübarek kadın bu sevgili yaşasaydı ve şu zamana kadar birlikte olsaydınız inan çoktan ayrılmış olurdunuz. insan oğlu erişmediği şey kıymetli olurmuşş..evlisin ve her sene rahmetliyi bu tarz anıp duruyorsun.. kocan olsam kıskanırım ayoll..Ünlü oyuncu Beren Saat, eski sevgilisinin doğum gününü kutladı.
Eki Görüntüle 1523543
Oyuncu Beren Saat, sosyal medyada yayınladığı anneler günü mesajında eski sevgilisi Efe'nin de doğum gününü kutladı. Beren Saat, şu mesajı paylaştı:
"Hayata özgüvenli adımlarla basabilen her insanın arkasında göbek bağını doğru zamanda koparabilmiş; evladına sevgiyi, özgürlüğü, disiplini ve hayal kumayı öğretebilmiş bir anne var muhakkak. Hepimizin arkasında hayatın her yönünden gelen rüzgarlara önce kendi direnip; bizi de kanatlarımız büyüdüğü anda nazikçe sırtımızdan itivermiş bir kadın var. Kadını pasifleştirmeye çalışanlar insanlığın gelişimini tehlikeye atarlar ama onlara bunu anlatabilmek ne mümkün! Yine bir kanadı kırıktı bugünün; Efe'nin doğum günü Anneler Günü'ne denk geldi. Benim hayatımda çok önemli izi olan bir anne bugüne olabilecek en tatsız yerde başladı.
Anneannem var gücüyle bize sarılırken tabi ki içinde gencecik yaşta kaybettiği dayımın özlemi vardı... Ama iyi ki bu kadınlar var, iyi ki bize örnek oldular da yaşama dirayetli başladık biz! Hayatıma eli değen tüm annelere teşekkür ederim... İyi ki, iyi ki doğdun Efecim!"
ayy sen de bir alemsin bu kadının çevirdiği flimleri izlemedin mi hiç ? :) kocası canlı kanlı adamlardan kıskanmıyorda rahmetliden mi kıskanıcak güldürdün beni :)Allah rahmet eylesin ..deee. mübarek kadın bu sevgili yaşasaydı ve şu zamana kadar birlikte olsaydınız inan çoktan ayrılmış olurdunuz. insan oğlu erişmediği şey kıymetli olurmuşş..evlisin ve her sene rahmetliyi bu tarz anıp duruyorsun.. kocan olsam kıskanırım ayoll..
ayy sen de bir alemsin bu kadının çevirdiği flimleri izlemedin mi hiç ? :) kocası canlı kanlı adamlardan kıskanmıyorda rahmetliden mi kıskanıcak güldürdün beni :)
Kel ölür sırma saçlı olur derler ya canım ondan, birde bunu sevgilisi teşvik etmiş oyunculuğa falan ondan minnet duyuyor hala , onun sayesinde bu yerlerde yoksa ölmeseydi felan ayrılırlardı sertap erener bile ayrıldı o kadar aşıklardı birbirlerine , kenan da anlıyordur yani :)yaa hadi roldür ,moldür filan biraz su kaldırır. ama bu rahmetli sevgilisiydi. gerçek yani ve her sene anıyor bilmemki ters geldi bana bide bu ünlüler biz ünsüzlere nazaran sahip çıkmazlar partnerlerine seviyoruz aşığız diyenlerin evlilikleri bile bitiyor 2 ..3 senede
aynen canımm evet anmak güzelde evlisin ve bu kadar dile getirmek,, ben koca olsam istemezdimm..napam bu konularda geri kafalıyım birazz..Kel ölür sırma saçlı olur derler ya canım ondan, birde bunu sevgilisi teşvik etmiş oyunculuğa falan ondan minnet duyuyor hala , onun sayesinde bu yerlerde yoksa ölmeseydi felan ayrılırlardı sertap erener bile ayrıldı o kadar aşıklardı birbirlerine , kenan da anlıyordur yani :)
Çok gereksiz...kocası da pek geniş eski aşkına satırlarca yazı yazmasına gıkı çıkmıyor maşallah
Eski sevgilisi vefat ettigi icin arayamaz.Evli bir bayana yakismiyor bence..Ister ünlü olsun ister ünsüz:)tmm arayip kutlayabilirsin ama medyaya bunu duyurmaya ne gerek var...
Evli bir bayana yakismiyor bence..Ister ünlü olsun ister ünsüz:)tmm arayip kutlayabilirsin ama medyaya bunu duyurmaya ne gerek var...