Saç Rengi ve Saç Boyama Beren Saat

aa o videodaki beren saat mi inanmıyorum çok şaşırdım
bence de güzel kadın ama o kadar saç, makyaj, kıyafet bana da yapılsa ben de o kdr güzel olurum
hehe

bende bunu anlamam yok okadr makyaj bende olsa bnde güzel olurum falan hayır malzeme yoksa bi haltda olmaz kadın kadını nie çekemez bigün liseli kızlar ben otobüsteyim arkadışı dio süper gzl benim için dier kız da dio okadar makyaj olsa snde gzl olursun ki alakası yok bi insanın agzı burnu gözleri yüz hatları ii diilse güzel falan olmazzzzzzzz snir oluorum şu sözlere güzele güzel diin hakkını verin

ben oyunculuğunu beğenmiyorum hani yapmacık geliyor hareketleri mimikleri..şimdi diceksiniz sen iyisen çık oyna..bildiğim varda konuşuyorum oki..ama güzel kız hakkını yemeyelim.buujuu ya katılıyorum..

dizideyken gece uyumak için makyajını siliyor ya
göz makyajı ve ruj olmadan bir HıÇ resmen
doğal hali güzel olsa güzel deriz zaten :delphin:
dişleri de ayrık hehe

aaaa reklamdaki hali bi tuafmıs:1shok:oyunculugunu hiç begenmiyorum ama cok masum,hos bir yüzü var şimdi dogruya dogru...

konu sahibi berenin sac rengini sormus gelen cevaplar yurumesı oyunculugu
dogal guzelmı degılmı ne alaka yanı arkadaslar
soru soran arkadasımda ben bılmıyorum rengın adını ama kuaföre gosterebilirsin kesın cevap icin

Son düzenleme:
Canım yaa çok doğal duruyo saç rengi
Bencede kuaföre sor sen en iyisiyerimseniben

kızlar amma dedikoducusunuz ha..
beren bu yazdıklarımızı görse belki biraz yürümeyi öğrenmeye özenir ne dersiniz...

Ben kesin bu rengi biliyorum.Çünlü sizin gibi hoşuma gittiği için kuaföre sormuştum.Diğer boyaları bilmiyorum ama bitkisel boya TıERRA da 4.1 tonudur.Sıradan bir kahve tonu.Ben sürekli kuaförde saçımı TıERRA ile boyattığım için onu öğrenmiştim.

kıslar ya bugun isledim yeni bölümünü bi sahne vardıı baya yakından çekiyodu yemin ederim acaip bi beyazı varmışş bide beyazlar upsuzunnn hiç boya deil kıslarr hatta halamla bakakaldıkkkk bizim beyazlar 1 cm çıkınca dipten hemen boyuyorus o nsl boyayamış şaşrdk..

heyaa valla boşuna dert ediyomuşuz onu gördüm resmen saçlarımıza işkence veriyorus..
ama beyazlarımı görünceeee moralim bozuluyooo her ay boyuyom valla:)

Back