• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beren Saat: Kanal yöneticileri ve oyuncunun tacizine uğradım, bu ülkede kadın her geçen gün daha değ

Kusura bakmayın ama çok saygısız insanlarsiniz bir iki yorum tamam da ne bu dayatma alay etme ikna çabası ya

Konu benim sanırım mantıksız olduğunu açık açık yazmama rağmen hala böyle şeyler yazıyorsun
Kullanıcı adlarına bakmadan yorumları okuyorum. Bilmiyorum ne yazdığınızı. Yazdıklarım sadece bu konu için değil, zaman zaman karşılaştığım,üzüldüğüm yeri gelmişken dile getirdiğim bir yorumum.

Bana bir şey gostermene gerek yok bugün dünyada anne oğluna oral yaptırıyor eşli çağlarda sapıklık bu kadar gelismemistir yoktur demiyorum ko gelismemistir diyorum

Bak ben buna kızıyorum seninle bir konu hakkında tartışıyorum sen bana bilmediğin bir konu hakkında 'olmamıstır' diye savunma yapıyorsun.Olmuş işte,pompei,nuh olayı ..Hanedan kanı karışmasın diye kardeşlerinnevlendirilip soyun sürdürülmesi.Bin tane örnek var böyle.

Bak ben buna kızıyorum seninle bir konu hakkında tartışıyorum sen bana bilmediğin bir konu hakkında 'olmamıstır' diye savunma yapıyorsun.Olmuş işte,pompei,nuh olayı ..Hanedan kanı karışmasın diye kardeşlerinnevlendirilip soyun sürdürülmesi.Bin tane örnek var böyle.
Benim uc tabirim ile seninki aynı değil
ben Pompei olayını uc olarak tanimlamiyorum olmamıştır dediğim oral olayı da buna dair bi haber bir kanıt olmamasi

alaymı. sadece örnek veriyoruz meryem. senin söylediğin şeye karşı. alay nerden çıktı
Alay değil seninki sendeki usteleme ve ikna çabası
örnek veriyorum ben ne alaka diyorsun yasak gerekli diyorum sen mi karar vercen diyorsun bu mu yani tartışma üslubu alay eden de bir başkası

Benim uc tabirim ile seninki aynı değil
ben Pompei olayını uc olarak tanimlamiyorum olmamıştır dediğim oral olayı da buna dair bi habpompeskanıt olmamasi

Ya meryem gerçekten de..neyse tamam eminim bilmem kaç 1000 yıldır şu milenyum çagı öncesinde hiçbir insan annesine oral seks yapmamıştır.Her şey film ve diziler yüzünden.
Bu arada pompei senin için uç değilse ve fatmagülün suçu nenin senaryosu senin için rahatsız ediciyse kendi içinde büyük bir çelişki yaşıyorsun.
Seninle daha fazla tartışmayacağım,çünkü bir sonuca varamayacagız,konuyu kirletmeye gerek yok.

Kadi
Ya meryem gerçekten de..neyse tamam eminim bilmem kaç 1000 yıldır şu milenyum çagı öncesinde hiçbir insan annesine oral seks yapmamıştır.Her şey film ve diziler yüzünden.
Bu arada pompei senin için uç değilse ve fatmagülün suçu nenin senaryosu senin için rahatsız ediciyse kendi içinde büyük bir çelişki yaşıyorsun.
Seninle daha fazla tartışmayacağım,çünkü bir sonuca varamayacagız,konuyu kirletmeye gerek yok.
erkek erkeğe ilişki ile tecavüz aynı mı Rıza yok bir kere diğerinde
çelisme falan yok
kedi kılığında cinsellik yaşayan kadın var mıydı eskide veya duyulsa inanır midi insanlar ne kadar göz onundeydi bunlar

Kadi

çelisme falan yok
kedi kılığında cinsellik yaşayan kadın var mıydı eskide veya duyulsa inanır midi insanlar ne kadar göz onundeydi bunlar

Eskiden hiç tecavüz yoktu çünkü.

ama sapıklık yoktu dersen bu sapıklık işte. eskidende vardı şimdide var. pompeide en uç örneklerden biridir
Sapıklık yok demedim bu kadar yaygın değildi her zaman vardı ama bu boyutlarda olduğu kadar hiç olmadı bunun tek sebebi bu olayların böyle ortalıkta yasanmasi değil ama sebeplerden Biri bu

Kadi

çelisme falan yok
meryem yapma lütfen. tecavüz şimdimi var. köle kadınlara tecavüz eden kaç romalı asker vardı tarihte. yada afrikalı zenci kölelere tecavüz eden beyaz adamlar. neyse ya,bu yüzden ban yemek istemiyorum. bu son mesajım sana.

Sapıklık yok demedim bu kadar yaygın değildi her zaman vardı ama bu boyutlarda olduğu kadar hiç olmadı bunun tek sebebi bu olayların böyle ortalıkta yasanmasi değil ama sebeplerden Biri bu
Yooo inan ki bu boyutlarda vardı meryem. Ama o zamanlar sosyal medya yoktu, güvenlik güçleri bu kadar etkili değildi, DNA analizleri vs gibi ileri adli tıp teknikleri yoktu. Kadınlar bu kadar özgür değildi, tacize tecavüze uğradıklarında susuyorlardı.
Eskiden kol kırılırmış yen içinde kalırmış, şimdi kolu kırılan yer güncellemesi yapıyor ''Acil Servis'' diye, bir de üstüne Facebook'a alçılı kolunun fotoğraflarını atıyor boy boy.

Kızlar köyde yaşayan anneanne, babaanneniz falan varsa bir sorun bakın size ne hikayeler anlatır. O köylerde dönen rezillikler var yaaa. Annem bu yaz köye gitti. Bana anlattığı bizim köyün erkekleri bahçelerinde, damlarındaki saksılarda bonzai yetiştiriyormuş. Burası muhafazakar bir İç Anadolu kasabası bakın. Mini etekli kızlar, gece hayatı falan yok. Dışı sizi, içi görenleri yakar.

Bir kadin olarak tepelere cikmak icin bisileri gozden cikarmak lazim beren hanim, bunu en iyi sen bilirsin

Hele ki burasi turkiye ise. Cebini iyi doldurdun..

Ozgecan kim bilir o anda neler yasamistir
Bu tarz suclar icin idam geri gelmeli!! Boyle pislikler icerde beslenmemeli!
Olum bunlar icin kurtulus olabilir ama bundan sonrakiler icin caydirici bisi olur.
En pis yerler adana, mersin taraflari
Oralarda her sey olur. Allah ailesine sabir versin.

Pislik herifleri icerde beslendiniz yillarca!!

Back