benle ne alaka.Sana göre yanlış ama bu zihniyet yüzünden kendini hiç mi kisitlamadin olay bu işte
Gormedigin bir şeyi hayal edemezsin
Düz mantık bakmayin olaya biz de demiyoruz ki görmeden sapık değildi görünce sapık oldu
Karşısin ama karşı olduğun şeyi yapıyorsun demeye getiriyorum konu sen değilsinbenle ne alaka.
Bu kadar çok fantazi çeşidi var mıydı ilk çağlarda ?İlk çağlarda tecavüz nasıl oluyordu acaba?
ee ne yapalım dizilerde kadınlar yüzlerinidemi göstermesin. hayal edilecekler diyeGormedigin bir şeyi hayal edemezsin
Düz mantık bakmayin olaya biz de demiyoruz ki görmeden sapık değildi görünce sapık oldu
Konu benim sanırım mantıksız olduğunu açık açık yazmama rağmen hala böyle şeyler yazıyorsun39 yaşındayım, ilkokul çağındayken Erol Taş`ın oynadığı rollerden dolayı taşlandığını duyunca çok gülmüştüm.
Hala değişen birşey yok, aradan 30 yıl geçse bile. Kitap okuyan millet olmadığımız için romandan çevrilmiş dizilere laf atıyoruz, aynı zamanda başrol oyuncularına da. Bu kadar tepki , 15 yaşındaki bir kızı ve memeleri konu alan türkülere bile verilmiyor.
Bu kadar çok fantazi çeşidi var mıydı ilk çağlarda ?
Ben öyle bir şey mi dedim kisitlamanin da bir sınırı varee ne yapalım dizilerde kadınlar yüzlerinidemi göstermesin. hayal edilecekler diye
insanoğlunun beynindeki fantazilerin çağı yok. pompei meselaBu kadar çok fantazi çeşidi var mıydı ilk çağlarda ?
o sınırı kim çizecek .senmiBen öyle bir şey mi dedim kisitlamanin da bir sınırı var
ben sanki yüzünü gösterme dedim
Bana bir şey gostermene gerek yok bugün dünyada anne oğluna oral yaptırıyor eski cağlarda sapıklık bu kadar gelismemistir yoktur demiyorum ko gelismemistir diyorumSana bir iki tane çanak çömlek resmini göstereyim,ağzın açık kalır.
Oyuncuyu oynadığı rolden dolayı suçlayan tek millet bizizdir,tuhafız valla.
Hayır Aşk-ı Memnu izleyip de 'Hemen yengeme hallenmeliyim!' ya da Fatmagül'ün Suçu Ne izleyip de 'Hemen birine tecavüz etmeliyim!' diyen insan tipleri varsa bu ne berenin ne dizi yapımcılarının suçu,diyenin manyaklığı.
Açık açık anlatmış,genç kızlara cesaret verebilir bu yazısı.
ya yeter ama oky ben mi cizicem dedim hal var hukuk var yasa var kanın var yao sınırı kim çizecek .senmi
ooo. nuh tufanı neden olduBana bir şey gostermene gerek yok bugün dünyada anne oğluna oral yaptırıyor eşli çağlarda sapıklık bu kadar gelismemistir yoktur demiyorum ko gelismemistir diyorum
escinsellik zaten çok eski bir şeyinsanoğlunun beynindeki fantazilerin çağı yok. pompei mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?