Amaninnn o neyyyamanın 1183 misafirrrrr
Canim sevmiyorsun diye öyle konusmamalisin bence oyuncular ne senaryo gelirse onu oynamak durumunda hepimiz ozgecan için bir olmuş durumdayizBeren sen bi sus ya
Ben sevmediğim için öyle yazmadım kiCanim sevmiyorsun diye öyle konusmamalisin bence oyuncular ne senaryo gelirse onu oynamak durumunda hepimiz ozgecan için bir olmuş durumdayiz
aynen katılıyorum, hatırlıyorum o gün tüm türkiye o diziyi izlemişti ilk bölümde tecavüzle sansasyon yapmıştı, üstelik tekrar üstüne tekrar verdiler izlemeyen kalmadı, özgecanın katillerininde bilinç altına işlendi bu sahne daha 6 gün önce izlemişler, umarım aldıkları reytinglerle , doldurdukalrı ceplerle içleri rahattır.Saçma gelebilir evet çok da alakası yok ama rol aldığı dizi yüzünden kizginim buna
Bir de yazsinda bir kac kısım bence hatalı olmuş
(güzel kız olmak vs)
Bir şey daha var ama onu söylemek istemiyorum
aynen katılıyorum, hatırlıyorum o gün tüm türkiye o diziyi izlemişti ilk bölümde tecavüzle sansasyon yapmıştı, üstelik tekrar üstüne tekrar verdiler izlemeyen kalmadı, özgecanın katillerininde bilinç altına işlendi bu sahne daha 6 gün önce izlemişler, umarım aldıkları reytinglerle , doldurdukalrı ceplerle içleri rahattır.
hay ağzına sağlık..Yok yahu bu kadar basit değil bu olayın nedenleri. Bir adam pislikse eğer böyle bir dizi izlemesine gerek yok.
Bakın yine bir yanılgıya düşüyoruz, kadınların mağdur olduğu olayda yine kadınları suçluyoruz. Biz kadınlar erkeklere fırsat vermiyoruz birbirimizi ezme konusunda.
izlemesi de gayet sorun şöyle ki zaten toplumun psikolojisi bozuk iğrenç, bide bu dizi de sahneleri uzata uzata verdiler izlettiler, eşşeğin aklına kapuz kabuğu düşürmek bi nevi, sonra da çıkıp ta taciz tecavüz neden arttı demesinler, o flimden ders çıkaranlarda vardı ama bunlar gerçek insanlardı, para için bunları yapan birini de suçlarım samimiyetsiz geliyor bana daha düne kadar bunları yapan insan ya , tek suçlu dizi değil belki de ama bir katkısı olduğunu düşünüyorum başka şeylere çekilmesin konu.Yok yahu bu kadar basit değil bu olayın nedenleri. Bir adam pislikse eğer böyle bir dizi izlemesine gerek yok.
Bakın yine bir yanılgıya düşüyoruz, kadınların mağdur olduğu olayda yine kadınları suçluyoruz. Biz kadınlar erkeklere fırsat vermiyoruz birbirimizi ezme konusunda.
izlemesi de gayet sorun şöyle ki zaten toplumun psikolojisi bozuk iğrenç, bide bu dizi de sahneleri uzata uzata verdiler izlettiler, eşşeğin aklına kapuz kabuğu düşürmek bi nevi, sonra da çıkıp ta taciz tecavüz neden arttı demesinler, o flimden ders çıkaranlarda vardı ama bunlar gerçek insanlardı, para için bunları yapan birini de suçlarım samimiyetsiz geliyor bana daha düne kadar bunları yapan insan ya , tek suçlu dizi değil belki de ama bir katkısı olduğunu düşünüyorum başka şeylere çekilmesin konu.
berenmi verdi o uzata uzata o sahneleri: o zaman git o dizi yapımcısını suçla,yada o kanalı.izlemesi de gayet sorun şöyle ki zaten toplumun psikolojisi bozuk iğrenç, bide bu dizi de sahneleri uzata uzata verdiler izlettiler, eşşeğin aklına kapuz kabuğu düşürmek bi nevi, sonra da çıkıp ta taciz tecavüz neden arttı demesinler, o flimden ders çıkaranlarda vardı ama bunlar gerçek insanlardı, para için bunları yapan birini de suçlarım samimiyetsiz geliyor bana daha düne kadar bunları yapan insan ya , tek suçlu dizi değil belki de ama bir katkısı olduğunu düşünüyorum başka şeylere çekilmesin konu.
bak bunu değil başka birşeyide izleyip paylaşırlardı. damacanayı izleyip resmine bakıp,bunu yaparlardı. bunlar sapık. 97 yaşındaki kadına tecavüz edildi bu ülkede
berenmi verdi o uzata uzata o sahneleri: o zaman git o dizi yapımcısını suçla,yada o kanalı.
o dizi bir kitaptan alınma. vedat türkalinin kitabı. kırsal kesimdeki kadının yaşadıklarını,ezilmişliğini çaresizliğini anlatıyor..
o dizidede beren oynadı. bu suç mu oldu şimdi
görmüyor musunuz özgecanın katilleri bu dizyle beslenmiş heveslenmiş, o ne derdindeydi ceplerini doldurma derdindeydi tabi hiç suçu yok, özgecanın adını bile ağzına almasın gerçekten sinirimi bozuyor.bak bunu değil başka birşeyide izleyip paylaşırlardı. damacanayı izleyip resmine bakıp,bunu yaparlardı. bunlar sapık. 97 yaşındaki kadına tecavüz edildi bu ülkede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?