o zaman bu milleti eğitecekler. yanii olay fim dizi değil millet.Hayır en azından uc örnekler olmasın
Zaten dizide olanları gerçek gibi algılayıp,,kkarakterlerin cenazesine gitmis bi milletimiz var
Ya evet aslında bunu anlatmak istiyorum ben de sadece bazı mantık hatalarım varberen Saat'i ben de pek sevmem ama şimdi bu yazdıkları üzerine yine saçma sapan haberlerle şok şok şok bereni kim elledi. Kim cinsel organını gösterdi diye o iğrenç haberlerini yine yapacaklar.
Oynadığı diziye gelince normal bir toplum olsaydık bu dizi- kitaptır aslı- belki tecavüzleri öneyecekti. Çünkü anlatılan hikayenin özü hiçbir şekilde tecavüzü övmüyor, özendirmiyor.
Ama dizi yayınlandığı dönemi hatırlıyorum öyle bir lanse ediliyordu ki 'bu akşam fatmagüle tecavüz edecekler, herkes ekran başına', insanlar çekirdeklerini çaylarını alıp ekran başında tecavüz sahnesini beklediler. ya da dizi devam ederken şişme Fatmagül bebekleri çıkmıştı.
Sonunu güzel bagladin :) Fatmagül un sucu yok aama ne bileyim bir şekilde olaya malzeme oldu o dao zaman bu milleti eğitecekler. yanii olay fim dizi değil millet.
gerçekle gerçek olmayanı algoılayamıyorlarsa, fatmagülün suççu ne:)
Yukarıda yazdıklarından o anlam cıkıyor. Aldığı dizideki roller dedin yaa. Alaka ben kuramadım çünkü o bir rol...Ne diyorsun sen ya dış görünüş ile benim yazdıklarım ne alakabi insanı dış gorunusyle yargılayacak enson insan bile değilim
(her türlü görüntüye bürünmüş biri olarak )
kısaca berenle alakalı değil olay. suçlayacaksak tv kanalını bunu reklam yapmasını,yazılanları,haber yapanları suçlamalıyız.Sonunu güzel bagladin :) Fatmagül un sucu yok aama ne bileyim bir şekilde olaya malzeme oldu o da
eski zamanBir diziyle mi tecavüzcü olmuş erkekler anlamıyorum.
Sanki önceden yoktu, Türk filmlerinde az mı işlendi bu konu? Neden Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi hedef haline geliyor?
Ki o dizide bilinçlendirme de yapıldı. Son bölümünde Fatmagül'ün tecavüzcülerini, onlara yataklık yapanları hapse tıktırmasını kimse hatırlamıyor niyeyse... Varsa yoksa 5 dakikalık tecavüz sahnesi.... O dizide bi kızın mücadelesi anlatıldı. İsteyen istediğini anlasın.
Beren Saat güzel söylemiş, hele böyle samimice kendi hayatından örnekler vermesi... Keşke hiç birimiz bu tür şeyler yaşamasak da paylaşmasak.
o zaman csi dizilerini hiç izlememişsinizNiye bir tek bizim polisiye dizilerimizde falan tecavüz konu ediliyor? Kaç tane yabancı polisiye dizi izledim. Bir kez tecavüzden bahsettiklerini görmedim. Sanki konu kalmamış gibi tecavüz niye yani? Adam Fatmagül'ü izlemiş 3 gün sonrasına aynı hareketi reel hayatta yapmış. Tabi normal bir insan olsa dizide gördüğünden etkilenmez fakat bu adamda zerre kadar beyin olmadığı için dizide gördüğü neyse uygulamış. Bu yüzden tecavüz konulu dizi film yayınlamayacaksın kardeşim. Zekasızın biri yanlış anlayıp pantolonunun içindekini sabit tutamıyor.
eski zaman
bakınız
kınalı yapıncak.
hülya koçyiğit ediz hun
CSI ilgimi çekmiyor nedense. Mentalist falan izledim. Hani sırf bu adamların tecavüzünü tetikleyen şey bu diziler değil ama en azından katkıda bulunuyor diyebilirim. Ayrıca zannetmiyorum ki CSI'da tecavüz görüp tecavüz eden yoktur herhalde. Hele bir de tecavüzünden 3 gün önce hepimiz CSI izliyoruz gibi facebookta gönderide bulunmamıştır herhalde. İşte bizim memleketimizde bulunan böyle domuzlar olayı bu şekilde anlıyorlar yapacak bir şey yok bu zihniyete. Hepsini bir yere toplayıp yakmak gerekiyor sanırım. Veya kimse demiyordur ki hadi bu akşam CSI: Miami'deki tecavüz sahnesini izleyelim.o zaman csi dizilerini hiç izlememişsiniz
hah bak aklımda ediz kalmış. engindi değilmi:)oky edit yapcam konu dışı ediz değil
engin çağlar
(çok yakışıklıdır çok beğenirim ) :)
evet daha çok partneri o olduğundan akılda öyle kalıyorhah bak aklımda ediz kalmış. engindi değilmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?