Neden oyle dedinizBeren sen bi sus ya
neden meryemBeren sen bi sus ya
neden meryem
Saçma gelebilir evet çok da alakası yok ama rol aldığı dizi yüzünden kizginim bunaNeden oyle dediniz
Niçin öyle dediniz.Beren sen bi sus ya
Kafan. İyi mi meryem..Saçma gelebilir evet çok da alakası yok ama rol aldığı dizi yüzünden kizginim buna
Bir de yazsinda bir kac kısım bence hatalı olmuş
(güzel kız olmak vs)
Bir şey daha var ama onu söylemek istemiyorum
oyuncular her rolu oynamak durumunda. jodie foster böyle bir rolle en iyi kadın oyuncu oscarını aldı.Saçma gelebilir evet çok da alakası yok ama rol aldığı dizi yüzünden kizginim buna
(güzel kız olmak vs)
Dedim ya mantıksız saçma ama kızıyorum sinir oluyorumoyuncular her rolu oynamak durumunda. jodie foster böyle bir rolle en iyi kadın oyuncu oscarını aldı.
Saygılı olurr musunKafan. İyi mi meryem..
Bence yazdigi her sey dogru. Guzel kiz olmaya neden takildiginizi anlamadim. Kendisi cok guzel bir kadin ve cektigi sikintilari anlatmis. Her kadinin basina gelen seyler bunlar. Yasadigi aci seyleri anlatmis. Oyuncu kendisi, yaptigi rol karakterini belirlemez.Saçma gelebilir evet çok da alakası yok ama rol aldığı dizi yüzünden kizginim buna
(güzel kız olmak vs)
yanlışsın ama.. tecavüz konulu rolde oynadı diye sen sus olmuyor. aslında bu tarz filmler bu olayın iğrençliğinide gösteriyor bizeDedim ya mantıksız saçma ama kızıyorum sinir oluyorum
Karakteri ile bagdastirip öyle demedim ki zatenBence yazdigi her sey dogru. Guzel kiz olmaya neden takildiginizi anlamadim. Kendisi cok guzel bir kadin ve cektigi sikintilari anlatmis. Her kadinin basina gelen seyler bunlar. Yasadigi aci seyleri anlatmis. Oyuncu kendisi, yaptigi rol karakterini belirlemez.
güzel kız ama. kendini b iliyor:)Karakteri ile bagdastirip öyle demedim ki zaten
Ayrıca güzel değil de demedim ama güzel diye vurgu yapması komik olmuş kadın olmak yetiyor sadece.
Güzellik konusunda yanlış anlaşıldımbu arada güzel kız
yanlışsın ama.. tecavüz konulu rolde oynadı diye sen sus olmuyor. aslında bu tarz filmler bu olayın iğrençliğinide gösteriyor bize
Kendi için değil ülke açısından bakınca kadın olmak yetiyor demek istiyorumgüzel kız ama. kendini b iliyor:)
bak buna bakarsak hiçbir film çekilmdez. kocası aldatmış,çekmeyelim erkeklere kötü örnek oluyor,Güzellik konusunda yanlış anlaşıldım
bi önceki mesajda açıkladım
ne olursa olsun adamlar İlhamını bi şekilde az da olsa zerre kadar da olsa o diziden aldı bunun suçlusu o değil ama ben tepkiliyim
aptal olan bütün dizilere
Niye. küfür. Mü ettim. Sana. ahahahah: ))Saygılı olurr musun
Hayır en azından uc örnekler olmasınbak buna bakarsak hiçbir film çekilmdez. kocası aldatmış,çekmeyelim erkeklere kötü örnek oluyor,
adam birini öldürüyor polisiye film ,kötü örnek yaparlar çekmeyelim,
inan sapık olan için o film önemli değil. o dizi olmasa o adam bunu yapacaktı.
Ne diyorsun sen ya dış görünüş ile benim yazdıklarım ne alakabi insanı dış gorunusyle yargılayacak enson insan bile değilimNiye. küfür. Mü ettim. Sana. ahahahah: ))
Bir insanı. öyle. dış. görünüşüyle. Yargılayamassın cicim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?