• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Bereket’ getireceği inancıyla bir sırtlanın, cinsel organını yemesine izin verdi

valla aklıma başka bır pozısyon gelmedı
ayak parmakları da hasarlıymıs
sırt ustu uzansa hayvan dırekt oraya saldırmaz
bence ılk baş ayaktaydı, baktı hayvan fena saldırıyor yere düştü zulu

hedefe özellıkle odaklanması için kolaylık sağlanmıs bence :27: yoksa kol mol hak getıre
yer bıtırırmıs

Sirtlanlar les yiyerek beslenir. Hayvan kendine en cazip gelen kokularin geldigi yerlerine yonelmistir herhalde..:27:
Yazik olmus cocuga..

konuyu okuyunca ilk etapta üzüldüm
ama yorumları okuyunca da çok güldüm
alemsiniz kızlar ya :27:

bi karikatür vardı o geldi aklıma, neden sırtlanlar hayvanların aleminin pislikleriymiş gibi yansıtılıyo belgesellerde diye:27::27:

Tecavüzün kadın istismarının hat safhada olduğu afrikada umarım yaygınlaşan bir davranış olur

ne beyinsiz insanlar var. bereketmiş töbe yarabbi.. insan bile isteye canını nasıl acıtır
beyin yok ki işte, çükü de gitmiş zaten. erkekten çok herşeye benzemiş şimdi

Allah akıl fikir versinn..... Amin..... El fatihaa..... :31:

Bu nee yaaa insan sormaz mı madem bereket getiriyor büyücü efendi sen neden yapmadın diye.

Sırtlanda biliyor nereyi yiyeceğini. Bereker gelse ne fayda en kıymetli hazine gittikten sonra. Sırtlan nereden bildi sadece orasını yemesi gerektiğini onu anlamadım ben bir ayak parmaklarını yemiş aperatif olarak kullandı galiba kuru kuru gitmedi ayyy neler knuşuyoruz yahuu :52::9::9::9:

zulu nun bizden yemediği laf kalmadı iki günde, iyi ki türkçe bilmiyo:1::1:

Back