• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Bereket’ getireceği inancıyla bir sırtlanın, cinsel organını yemesine izin verdi

soyunup çalılıklarda beklemıs hayvanı öyle yazıyor
hayvan saldıracağı yeri iyi bilmiş o zaman, soyunup çalılıklara gittiyse bu pek bereket işine benzemiyor
acaba farklı fanteziler peşinde koşarken mi bu aşağılık saldırıya maruz kaldı?:27:
benim de aklıma gelmedi değil hani:23:

ayrıca sakal mı bu bereket getirsin koptuğu yerden iki üç tane çıksın, ayy komedi gibi:9:

salak malak ama valla cesarete hayran kaldım
deli cesaretı olsa gerek.

böyle saf tıplerden uzak durmak gerek
cehalet korkunc bır tehlıke

hayvan saldıracağı yeri iyi bilmiş o zaman, soyunup çalılıklara gittiyse bu pek bereket işine benzemiyor

benim de aklıma gelmedi değil hani:23:

ayrıca sakal mı bu bereket getirsin koptuğu yerden iki üç tane çıksın, ayy komedi gibi:9:
bereket için yapmadı mı yanı :27:

özellikle uzatmış nedir ya ay hayal ettikçe gülüyorum sör :9:
valla aklıma başka bır pozısyon gelmedı
ayak parmakları da hasarlıymıs
sırt ustu uzansa hayvan dırekt oraya saldırmaz
bence ılk baş ayaktaydı, baktı hayvan fena saldırıyor yere düştü zulu

hedefe özellıkle odaklanması için kolaylık sağlanmıs bence :27: yoksa kol mol hak getıre
yer bıtırırmıs

valla aklıma başka bır pozısyon gelmedı
ayak parmakları da hasarlıymıs
sırt ustu uzansa hayvan dırekt oraya saldırmaz
bence ılk baş ayaktaydı, baktı hayvan fena saldırıyor yere düştü zulu

hedefe özellıkle odaklanması için kolaylık sağlanmıs bence :27: yoksa kol mol hak getıre
yer bıtırırmıs

ay suna kankanmıs gıbı zulu deyıp durma yeter çok güldüm :60:

aklıma reha muhtarın sunusları gelıyor ya senle kurduğum bağlantıya bak :60:

Nereyi yemesi gerektiğini bildiği gibi durmasi gerektiği yeri de bilmiş hayvancagiz. Adamı komple yiyeydi tobee

al sana bereket. şeysiz kalda gör gününü :ssz:
ormanda arama kurtarma ekibi kursalardı bari belki bi ihtimal bulurda dikerlerdi :51:

Nereyi yemesi gerektiğini bildiği gibi durmasi gerektiği yeri de bilmiş hayvancagiz. Adamı komple yiyeydi tobee
hayvanın özelıkle orayı yemesı ve hafıf de ayak parmaklara dokunması da enteresan.
bence hayvan bunun amacını bılıyordu
ondan hakkı olandan fazlasını yemedı :60:

Back