Berbat bir estetik ameliyatı oldum

pnarylmaz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
5
3
1
26
25.11.2024 tarihinde özel Etiler hastanesinde Dr. Turab ismayilov isimli doktora meme dikleştirme+ protez ameliyatı oldum Bir plastik cerrah olduğunu düşünmüyorum. Hayatımda gördüğüm en kötü memeyi yaptı ve 1,5 aydır yaralarım hala kapanmadı. Üstüne kontrol bile etmeyip beni başka bir doktora (eşiymiş) yönlendirip ilgilenmedi, Gerekli yerlere müracaat edeceğim. Fotoğraf ekleyeceğim bakın ve görün ne harika bir çalışma

25.11.2024 tarihinde özel Etiler hastanesinde Dr. Turab ismayilov isimli doktora meme dikleştirme+ protez ameliyatı oldum Bir plastik cerrah olduğunu düşünmüyorum. Hayatımda gördüğüm en kötü memeyi yaptı ve 1,5 aydır yaralarım hala kapanmadı. Üstüne kontrol bile etmeyip beni başka bir doktora (eşiymiş) yönlendirip ilgilenmedi, Gerekli yerlere müracaat edeceğim. Fotoğraf ekleyeceğim bakın ve görün ne harika bir çalışma
Şokkkk oldum … hem de bi sağlıkçı olarak şok oldum.. iç dikişler dahil görünür duruma gelmiş . Her açıdan revizyon isteyen bir durum. Açılan bölge genel olarak meme ameliyatlarında sık sık açılan bölge fakat bu durum çok farklı… çok çok geçmiş olsun bir an önce sağlığınız açısından revizyon için bir dr bulmanız ve hakkınızı aramanızı çok isterim acil şifalar diliyorum

Ha bu arada erken müdahale edilseydi rif pansuman vs gibi açılma geç de olsa kapanırdı… ancak şekil olarak bozukluğa revizyon şart

Ha bu arada erken müdahale edilseydi rif pansuman vs gibi açılma geç de olsa kapanırdı… ancak şekil olarak bozukluğa revizyon şart
1,5 aydır beni sürekli kremler ve yara örtüleri ile oyalıyorlar. Ben de revizyona gerek olduğunu düşünüyorum. Ama malum doktor bu yaranın kendi kendine kapanacağını ve müdahaleye gerek olmadığını söylüyor. Artık gerçekten psikolojimden oldum.

1,5 aydır beni sürekli kremler ve yara örtüleri ile oyalıyorlar. Ben de revizyona gerek olduğunu düşünüyorum. Ama malum doktor bu yaranın kendi kendine kapanacağını ve müdahaleye gerek olmadığını söylüyor. Artık gerçekten psikolojimden oldum.
Yara çok geç de olsa kapanır Rif pansuman + Balaban pomad karışımı ile ama şekil malum… bir de yara kapansa dahi izi derin olur :( çok üzüldüm gerçekten tuylerim urperdi

çok geçmiş olsun, ben bu doktoru şikayetlerinden görmüştüm, google'da kötü yorumlar dolu sayfasında.

Benim de başka doktorda benzer açıldı,en son silikon hava almaya başladı diye revizyon oldum. başka sorunlar olduğu için de tekrar revizyon olucam başkasına.

bu açıklığa rif ile pansuman iyi gelebilir onun da fazlası zarar ama şekil bozukluğu geçmez. çok yıpratıcı maddi manevi biliyorum ama umarım ilk fırsatta başkasına revizyon olursunuz. böyle her gün moraliniz iyice bozulur :(

Allah iyiliğinizi versin inşallah ,çabucak toparlanın
Bende ameliyatlıyım ama fotoğraflara bakamadım bile , sizin fiziksel ve ruhsal durumunuzu tahmin bile edemiyorum ☹️

Cok gecmis olsun arkadasim ya cok uzuldum.. ben bu tarz seylerden korktugum icin operasyon gecirmeden once izmirdeki butun dr lari sirayla gezdim. Tabi basima ne gelicek yine de bilemezdim ama en kotu durumda bunu da tahmin etmezdim. Acaba diyorum bazi markalar sonradan yerine yerlesiyor ya oturmasi zaman aliyor. Burda konular acilmisti halterci gogsu gb oldu silikonlarim yukarda vs diye. Sekil bozuklugu acaba bundan kaynaklaniyor ve sonrasinda duzelicek olabilir mi. Biri 3 ayda normal sekil aldigini falan yazmisti. O dikis acikligi konusunda fikrim yok benim hoc acilmadi dikislerim fakat kesinlikle daha gec kalmadan baska bir dr a gorunmek sart. Genelde dr lar 6 ay dolmadan revizyona almiyor fakat bu acilan yer ile ilgili mudahale sart gb geliyor bana. Cok gecmis olsun umarim iyi bir dr bulup dogru tedaviyle istedigin gb olur goguslerin 😔

Geçmiş olsun Dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Başka doktorla görüştüm daha doğrusu ameliyatı asıl olmam gereken doktorla, bende araştırıp oldum aslında ameliyatı ama bazen bazı şeyler şans sanırım. Revizyon için altı ay geçmesi gerektiğini söyledi. Şu an yaraları pansuman ile kapatmaya bakacağım. Şekli bozukluğuna gelince evet yatınca garip bir şekli var ama birkaç ay içinde yerleşiyormuş silikon eğer yaralar kapanır ve silikon yerine oturursa tekrar revizyon olmaya cesaretim yok açıkçası, psikolojimi de kaldırır mı yeni bir ameliyatı bilmiyorum. Meme dikleştirme protez + liposuction yaptırdım. Onu da bir faydasını görmedim gerçi ama çok zorlu bir ameliyat benim için 7,5 saat ameliyatta kaldım o yüzden cesaretim yok

Çok kötü geçmiş olsun daha fazla beklemeyin ve bence devletin bi estetik cerrahına gidin gerekirse en azindan müdahale edilir ben karın germemi devlette oldum çok ilgililer
Ben de genellikle devlet veya üniversite hastanelerini tercih ediyorum. Özel hastanelere göre daha iyi oluyor.

Ya zaten bu arkadaşın artık daha bekleme gibi bir şansı yok neyi bekliyor gidip müdahale ettirmeli durumu baya kötü
Aynen bakarken bı tuhaf oldum. Sanırım ameliyatı olduğu doktorun kendisiyle ilgilenmesini bekliyorada durum içler acısı. Harekete geçmeli

Geçmiş olsun Dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Başka doktorla görüştüm daha doğrusu ameliyatı asıl olmam gereken doktorla, bende araştırıp oldum aslında ameliyatı ama bazen bazı şeyler şans sanırım. Revizyon için altı ay geçmesi gerektiğini söyledi. Şu an yaraları pansuman ile kapatmaya bakacağım. Şekli bozukluğuna gelince evet yatınca garip bir şekli var ama birkaç ay içinde yerleşiyormuş silikon eğer yaralar kapanır ve silikon yerine oturursa tekrar revizyon olmaya cesaretim yok açıkçası, psikolojimi de kaldırır mı yeni bir ameliyatı bilmiyorum. Meme dikleştirme protez + liposuction yaptırdım. Onu da bir faydasını görmedim gerçi ama çok zorlu bir ameliyat benim için 7,5 saat ameliyatta kaldım o yüzden cesaretim yok
Evet suan sekli ck garip gorunuyor ama benzer bir fotograf burda gormustum birkac ay once eski bir konuydu. Goguslerimin sekli dikdörtgen gb bir basligi vardi. Sonrasinda da duzeldigini protezlerin oturdugunu bildirmisti konu sahibi. Oyuzden sizinle ilgili sekilin duzelicegine dair umudum var benim. 3 ay icinde belli olur zaten. Acik olan dikisten iceriye bir giris olmazsa o kisim kapanirsa hemen iz kremine baslarsiniz. Medikal bant baya ise yariyor ben 6 ay surebsince hem jel hem bant kulandim izlerim hc belli degil suanda. Tabiki once kapanmasi gerek. Orda bir iltihaplanma olup olmadigini surekli kontrol edin. Oyle bir durumda da antibiyotik mutlaka verir dr unuz. Siz elinizden geleni yapin sikinti devam ederse revizyon olursunuz yapicak bisey yok. Arkadasim da benzer bir surecten gecti, onun sorunlari farkliydi. Revizyon dusuncesinin ne kadar zor oldugunu bikiyorum sizi cok iyi anliyorum. Belki de gerek kalmaz icinizi suanda karartmayin cunku henuz cok yeni. Yeterki sekli duzelip su acik olan dikis duzgun bir sekilde kapansin. Okudugunuz yorumlarla da caninizi sikmayin lutfen. Duzelip duzelmicegini bilmiyoruz. Kimse bilemez.

Öncelikle teşekkür ederim. Daha iyiyim, yaralarım tamamen kapandı, izlerim zamanla geçecek şuan için tek sorunum yatınca oluşan şekil bozukluğu
6 ay içinde oturmaz ise revizyon ameliyatı düşünüyorum.
Artık kimseye güvenilmeyecek bir hale gelmiş ülkemiz ne yazık ki Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın…

Back
X