• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat bir estetik ameliyatı oldum

pnarylmaz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
2
0
1
26
25.11.2024 tarihinde özel Etiler hastanesinde Dr. Turab ismayilov isimli doktora meme dikleştirme+ protez ameliyatı oldum Bir plastik cerrah olduğunu düşünmüyorum. Hayatımda gördüğüm en kötü memeyi yaptı ve 1,5 aydır yaralarım hala kapanmadı. Üstüne kontrol bile etmeyip beni başka bir doktora (eşiymiş) yönlendirip ilgilenmedi, Gerekli yerlere müracaat edeceğim. Fotoğraf ekleyeceğim bakın ve görün ne harika bir çalışma

Eklentiler

• IMG_7077.jpeg
    IMG_7077.jpeg
    261,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6809.jpeg
    IMG_6809.jpeg
    337,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6808.jpeg
    IMG_6808.jpeg
    210,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_6804.jpeg
    IMG_6804.jpeg
    267,2 KB · Görüntüleme: 31
25.11.2024 tarihinde özel Etiler hastanesinde Dr. Turab ismayilov isimli doktora meme dikleştirme+ protez ameliyatı oldum Bir plastik cerrah olduğunu düşünmüyorum. Hayatımda gördüğüm en kötü memeyi yaptı ve 1,5 aydır yaralarım hala kapanmadı. Üstüne kontrol bile etmeyip beni başka bir doktora (eşiymiş) yönlendirip ilgilenmedi, Gerekli yerlere müracaat edeceğim. Fotoğraf ekleyeceğim bakın ve görün ne harika bir çalışma
Şokkkk oldum … hem de bi sağlıkçı olarak şok oldum.. iç dikişler dahil görünür duruma gelmiş . Her açıdan revizyon isteyen bir durum. Açılan bölge genel olarak meme ameliyatlarında sık sık açılan bölge fakat bu durum çok farklı… çok çok geçmiş olsun bir an önce sağlığınız açısından revizyon için bir dr bulmanız ve hakkınızı aramanızı çok isterim acil şifalar diliyorum

Ha bu arada erken müdahale edilseydi rif pansuman vs gibi açılma geç de olsa kapanırdı… ancak şekil olarak bozukluğa revizyon şart

Ha bu arada erken müdahale edilseydi rif pansuman vs gibi açılma geç de olsa kapanırdı… ancak şekil olarak bozukluğa revizyon şart
1,5 aydır beni sürekli kremler ve yara örtüleri ile oyalıyorlar. Ben de revizyona gerek olduğunu düşünüyorum. Ama malum doktor bu yaranın kendi kendine kapanacağını ve müdahaleye gerek olmadığını söylüyor. Artık gerçekten psikolojimden oldum.

1,5 aydır beni sürekli kremler ve yara örtüleri ile oyalıyorlar. Ben de revizyona gerek olduğunu düşünüyorum. Ama malum doktor bu yaranın kendi kendine kapanacağını ve müdahaleye gerek olmadığını söylüyor. Artık gerçekten psikolojimden oldum.
Yara çok geç de olsa kapanır Rif pansuman + Balaban pomad karışımı ile ama şekil malum… bir de yara kapansa dahi izi derin olur :( çok üzüldüm gerçekten tuylerim urperdi

Back