Merhaba kizlar, 22 Mayis 2012 de Izmir de Cenk Tokat a gogus buyutme estetigi oldum. Dogumlarimdan ve emzirmeden dolayi goguslerim deforme olmustu icleri bosalmisti dolgun ve dik olmalarini istiyordum. doktorum 350cc- 400cc olabilr demisti, ameliyat sirasinda 425cc en uygunu olmus yuvarlak mentor marka kullanildi. ameliyat bittikten sonra uyandigimda agrim olmustu ozellikle dogrulurken agrim oldu ama 4-5 saat sonra tamamen kesildi ve sabah uyandigimda her turlu isimi kendim yaptim zorluk cekmedim. Bir kac hafta kendime dikkat ettim. Bir ay sonra denize gittim 3 hafta tatil yaptim. Su anda bir ay uc hafta oldu cok memnunum iyiki Cenk Tokat i secmisim Izmir de bu ameliyati olmak isteyenlere tavsiye ederim.yurt disinda yasiyorum hem aile ziyareti hemde ameliyat ayni zamanda oldu dun evime dondum ve resimlerimi ekledim.Esimi ikna etmek zor olmadi cunku bu ameliyat bana esimin dogum hediyesi idi:) 3.5 yil bekledikten sonra ameliyati olmaya karar verdim iyiki olmusum umarim ileride de hersey yolunda gider bir aksilik cikmaz bu arada beni taniyanlar ameliyat oldugumu anlamadi sporcu sutyen ile eskiden kullandigim sungerli sutyenlerle ile gorunusu ayni oldu:) herkeze sevgiler.