Beratcan'ın babası dün "Eşimin arkasındayım" derken bugün boşanma davası açıyor

acili baba birde haa , kadinin adamla resimleri icin fotoshop diyen adam kaldiki katilin eski esi konustu türkan beni ariyip hakaret ederki sanki 2 kadin benmisim gibi , varsaylim ayrildigi gün adami saat10 da ariyip ariliyorum senden diyp ki adam onun icin ailesini silmis manyak belli , bunu yanina birakmam demis sabah saatlerinde ehh öglende oglun kayboluyor , neden hemen adamin ismini vermedi belki cocuk suan hayatda olabilirdi , kadin suclu , zaten suan tutuklu yargilanacak...

Kendine acımayana biz niye acıyorsak.
Olan küçük yavrumuza oldu

Ya bu kk da ne zeki kadinlar var . bence de dediğin mantikli avukat filan misiniz bu arada

oğlu, adamın hiç uğranda değil

Adam dun karisina iftira atildigini söylüyordu. Bir an icin samimi oldugunu düşünmüştüm. Evet annenin bu iliskisi oğlunun ölümüne sebep oldu. Bunun vebalini ödeyemezdi bosanmasaydi. Ama hala mahalle baskisi demesi de tuhaf demek baski olmasa bosanmayacak. Ben geride kalan diğer çocuğa daha cok üzülüyorum şu an.

rezalettt yıne olan ölene oldu

Pessss !!!

Adamın ruh sağlıgı yerinde değil heralde . . Daha kaç gün oldu evladını kaybedeli. . Ne çayı .. . Mahalle baskısı evlat acısından mı üstün !!

Allah akıl fikir versin . .

aynen çocuk gömüleli kaç gün oldu daha ve tabii vahşice öldürüldüğünü öğreneli...

bende adamın karısını pazarladığını düşündüm. günahı boynuna

Haberlerde ağzım açık izledim o baba müsveddesini ben sinirimden duramadım evde mahalleli nasıl dursun. Üç tane damarı bozuk yüzünden canice bir çocuk öldü melek oldu gitti. O üçünü yan yana koysunlar ağzım kuruyana kadar suratlarına tükürmek istiyorum!!!

Beratcan cinayetinde flaş gelişme
Tuzla Orhanlı Tepeüstü Mahallesi'nde ormanlık alandaki su kanalında cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, savcının talebi üzerine, daha önce sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan anne Türkan karakütük hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
Sitene Ekle

Katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkçı ve Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük, önceki gün "tutuklama" talebiyle mahkemeye sevk edilmiş, mahkeme Kaşıkçı'yı tutuklayıp cezaevine gönderirken, şüpheli anne serbest bırakılmıştı.

Ancak soruşturmayı yürüten savcı, anne Türkan Karakütük'ün serbest kalması üzerine, kararı veren Anadolu 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurarak, "tutuklamaya yönelik yakalama kararı" çıkarılmasını talep etti. Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği ise bu talebi reddederek, itiraz dilekçesini değerlendirilmek üzere bir üst mahkeme olan Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderdi.

Savcının itirazını inceleyen Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, talebi yerinde görerek, anne Türkan Karakütük hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.
http://www.milliyet.com.tr/beratcan-cinayetinde-flas-gelisme-gundem-2218580/

Allah beni affetsin ama Ben beratcanın bu adamdan olduğu konusunda şüpheye düsmeye basladım... öz baba olsa yas dönemi bukadar cabuk bitipde eş dostla cay icme derdine dusmez ...

Dün okuyup şok olmuştum karısının , çocuğunun katili ile sarmaş dolaş resimleri çıkmış adam karımın arkasındayım diyor ne diyor bu diye.

Mahalle baskısı olmasa birbirlerinin yüzüne bakmaya devam edebileceklermiş yani pes!!!!

Kadını gözaltına al sonra delil yetersizliği de serbest bırak ama iki gün sonrada yakalama emriyle tutuklama kararı çıkar.
İşleri arap saçına çevirmekte üstümüze yok.

Babaya gelincede buda ortalıkta babayım diye dolaşıyo hee.
Allah senide bildiği gibi yapsın!!!

Bakalım daha neler duyacağız Allah böylelerini bildiği gibi yapsın Aklah akıl fikir versin

Adam large ya cocugu olmus oldurulmus umrunda degil es dost cay corba derdinde 6 yillik iliskiyide farketmemesi (biliyorda olabilir) bu rahatligindan olsa gerek

6 yıl ilişki sürecek, kocasının anlamamasına imkan yok, çocuklarda fark etmiştir.
Bunlar nasıl aile, tövbe estağfurullah
Olan Beratcan'a oldu, yazık yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…