Biryerde Ada'mın şuanda Beratcan ın okulunda servis şoförlüğü yaptığını okumuştum.farklı güzergahtaki çocukları götürüyormuş. Beratcanla okulda tanışmış ve onu izliyor olabilirYa da adamla, annesinin bilgisi dışında tanışıklıkları oldu @fozgeb 'in de dediği gibi.
Çünkü çocuğun arkadaş çevresini filan biliyor ve ona göre annesini arayıp "Oğlunun arkadaşlarına dikkat et, iyi değiller" filan diyormuş adam. Ya uzaktan takip etti, arkadaşları ile tanıştı ve güvendiği bir arkadaşı ile kendine yönlendirdi, ya annesinin bilgisi dışında bir tanışıklıkları oldu, ya da telaffuzu bile can sıkan diğer tüyler ürperten ihtimaller...
Her şey ihtimal dahilinde şu dakika.
Kapsonlu birinden söz ediyorlari hep acaba o kişi kim ki.
valla bi parmağı varsa annenin şaşırmam örneklerini çok görmedik miKadin nasil hala kocasinin yaninda kalabiliyor yaa telefonda gunde 80 mesaji varmis adamin kadinla iliskileri varmis cocuk nerden taniyordu adami evine ters olan yolda ne isi vardi nasil gitti oraya arabaya neden bindi tanimasa 10 yasindaki cocuk binermiydi arabaya bir anne iliskisini gizlemek icin cocuguna kiyabilir mi sonrada çıkıp ağlayabilir mi nereye gidiyoruz boyle bu ne ask bu ne sehvet bu ne biçim bir anlayis yaa kadinin suçsuz olmasini diliyorum yoksa iceride yasatilmamali
Sende mi takip ediyordun canim bu olayi bende cok yakindan takip ettim ve cok etkilendim bu dunyada hic biseye sasirmaz hale geliyoruz allah muhafaza etsin yanlış yollara düşmekten herkesi korusun rabbim çocuklarımız Allaha emanetBir aldatmanın neye malolacağını düşündürür belki insanlara. Neredeyse her gün bir annenin aldatıyorum dediğine şahit oluyoruz. Burada veya başka bir yerlerde..
Gorduk ne yazik ki bu nedir yaa anlamiyorum evlisin be kadin otur gotunun üstüne bu azginlik nedir ya algilayamiyorumvalla bi parmağı varsa annenin şaşırmam örneklerini çok görmedik mi
Bende merak ediyordum, ne ara bu kadar insanliktan çıkıldı diye.Sende mi takip ediyordun canim bu olayi bende cok yakindan takip ettim ve cok etkilendim bu dunyada hic biseye sasirmaz hale geliyoruz allah muhafaza etsin yanlış yollara düşmekten herkesi korusun rabbim çocuklarımız Allaha emanet((
O anda insan olmaktan çıkıyorlar demekki ya degilse mümkünü yok çocuğun ellerini ağzını kilo bandiyla bantlamis arka tarafa saklamış cocuk arabanin içindeyken servise çıkmış işi bitince de çocuğun kafasını cenazesini attigi yerdeki suyun içine batırarak bogmuaBende merak ediyordum, ne ara bu kadar insanliktan çıkıldı diye.
İnsan kendinden utanır, bir çocuğa bir kalıbına bakıp..
İnşallah misliyle muamele görür.O anda insan olmaktan çıkıyorlar demekki ya degilse mümkünü yok çocuğun ellerini ağzını kilo bandiyla bantlamis arka tarafa saklamış cocuk arabanin içindeyken servise çıkmış işi bitince de çocuğun kafasını cenazesini attigi yerdeki suyun içine batırarak bogmua((((((
Hem bu dünyalarını hem öbür dünyalarını mahvediyorlar rabbimbizi seytanjn nefsinimizn eline birakmasin şeytan dan cok seytanlasmis insanlardan korkuyorum.benİnşallah misliyle muamele görür.
Görür ona şüphe yokta, insan biraz ferahlamak adına bu dünyada da acı çeksin istiyor İşte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?