Kadının kocasını aldatmaktan başka bir suçu olduğunu düşünmüyorum.Adam suçu üzerinden atmaya çalışıyor.Ama evladı kendi yüzünden öldürülen bir anneninde hapiste olmayı pek umursayacağını düşünmüyorum. Çektiği vicdan azabıyla ona heryer zindan olur zaten.Allah sabır versin.
acaba çocuk ilişkilerine şahit oldu diye mi bu vahşice planı yaptılar? aklım almıyor bir türlü nasıl kıyılır küçücük çocugacnn de dediğine göre annesi azmettirmiş, adam öyle ifade vermiş, annesi demiş çocuğu öldür diye, annesi kabul etmemiş tabii
acaba çocuk ilişkilerine şahit oldu diye mi bu vahşice planı yaptılar? aklım almıyor bir türlü nasıl kıyılır küçücük çocuga
Öyle olsa kadın tv ye çıkmazdi ki .acaba çocuk ilişkilerine şahit oldu diye mi bu vahşice planı yaptılar? aklım almıyor bir türlü nasıl kıyılır küçücük çocuga
Görüntüleri bende izledim.Adam uzun süre çocuğun gelmesini bekliyor.Çocuk okuldan çıkıp direk servis aracına gidiyor.Adamdaki patolojik bir sevgi anladığım kadarıyla. Zannetmiyorum bu kadın oğlunu öldürmesi için adamı yönlendirsin.
Ancak bir soru işareti var; kadın, oğlu ile servis şoförü adamın tanışmadığını söylüyor. Ancak kayıtlarda, çocuk kendi ayağıyla gidiyor metrelerce yürüyor ve adamın aracına biniyor.
Sabah beri online izliyorum süreci, ifadeler hep havada.
Adamdaki patolojik bir sevgi anladığım kadarıyla. Zannetmiyorum bu kadın oğlunu öldürmesi için adamı yönlendirsin.
Ancak bir soru işareti var; kadın, oğlu ile servis şoförü adamın tanışmadığını söylüyor. Ancak kayıtlarda, çocuk kendi ayağıyla gidiyor metrelerce yürüyor ve adamın aracına biniyor.
Sabah beri online izliyorum süreci, ifadeler hep havada.
Görüntüleri bende izledim.Adam uzun süre çocuğun gelmesini bekliyor.Çocuk okuldan çıkıp direk servis aracına gidiyor.
Bu çocuğa birisi oraya gitmesini söylemiş sanki??
İzledim.Yavrum okuldan nasıl keyifle çıkıyorEvet. Çocuk her gün kullandığı güzergahı değiştiriyor, planlı bir kaçırılmaya çocuk da "güvendiği birisi tarafından" dahil ediliyor sanki. Anne de ifade değiştirmiş onu da izledin mi? Başta kesin o yapmıştır diyen kadın, günler sonra o korkar böyle şeyler yapmaya o yapmamıştır diyor.
Yine de içim elvermiyor katil zanlısının iddiaları yalan çıksın, annesinin eliyle ölüme gitmiş olmasın diyorum
Belki adam kadının oğlu ile gitti bir şekil tanıştı güvenini kazandı. Ben de adama inanmıyorum. Kendini kurtarmak için kadına iftira atıyordur. Kadının tek hatası kocasını aldatmak olabilir.
Kadın ifadesindeki bir bilgiyi değiştiriyor izledin mi bilmiyorum da,
"Kesin o yapmıştır" derken, "O yapamaz korkaktır" demeye başlıyor.
6 senelik mi dedi yalan olmasın bi tanışmışlık varmış aralarında, mesajlaşmalar vs vs. Aldatıyor muydu, idare mi etmeye çalışıyordu kadın, zarar vermesin diye belli değil. Çünkü adam takıntılı.
Ümit ediyorum ki çocuğunu ölüme yollayan bir anne çıkmaz tüm bunların altından. Ne kadar "Olamaz, yapılamaz, nasıl?!!" desek de, maalesef böyle insanlar da var ve aramızdalar...
Annenin çıkma ihtimalini gözardı edemiyorum benKadın ifadesindeki bir bilgiyi değiştiriyor izledin mi bilmiyorum da,
"Kesin o yapmıştır" derken, "O yapamaz korkaktır" demeye başlıyor.
6 senelik mi dedi yalan olmasın bi tanışmışlık varmış aralarında, mesajlaşmalar vs vs. Aldatıyor muydu, idare mi etmeye çalışıyordu kadın, zarar vermesin diye belli değil. Çünkü adam takıntılı.
Ümit ediyorum ki çocuğunu ölüme yollayan bir anne çıkmaz tüm bunların altından. Ne kadar "Olamaz, yapılamaz, nasıl?!!" desek de, maalesef böyle insanlar da var ve aramızdalar...
Yok ben detaylari bilmiyorum. Kadınin da zaman içinde fikri değişmiş olabilir. Yani sürekli bu konu düşünüyor ve konuşuyorlardır.
Online izliyorum demişsin. Nerden izliyorsun
Anne ifade değiştirmiş sonradan çelişkili ifadeleri varmış programda söylediler.Zanlı "çocuk ilişkimizi gördü babasına söyleyebilir al götür" dedi annesi diye ifade vermiş.
Pek inanmadım kadın öyle dese adamın adını neden versin o yapabilir diye annesi anlattı o şekilde takip edildi adam
Annenin çıkma ihtimalini gözardı edemiyorum ben
9 yaşındaki bir çocuğa annesi okul çıkışı şuraya git derse gider yoksa başkasının sözünü dinlemez.
Kapsonlu birinden söz ediyorlari hep acaba o kişi kim ki.Ya da adamla, annesinin bilgisi dışında tanışıklıkları oldu F fozgeb 'in de dediği gibi.
Çünkü çocuğun arkadaş çevresini filan biliyor ve ona göre annesini arayıp "Oğlunun arkadaşlarına dikkat et, iyi değiller" filan diyormuş adam. Ya uzaktan takip etti, arkadaşları ile tanıştı ve güvendiği bir arkadaşı ile kendine yönlendirdi, ya annesinin bilgisi dışında bir tanışıklıkları oldu, ya da telaffuzu bile can sıkan diğer tüyler ürperten ihtimaller...
Her şey ihtimal dahilinde şu dakika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?