Canım 6 Mart Berat kandili ..Ne okunacak canm? Siralamayi da pek anlayamadim. Yeni yeni dua gruplarina katıldığım için pek tecrübeli degilim vallahi.
Anladim canm, katilmak isterim ama şuan zor görünüyor.Baska zaman inşallah. Bildirimin için çok teşekkür ederim.Canım 6 Mart Berat kandili ..
Bizde hatim yapalım dedik cüz dağıtıyorum canım
Rica ederim canımAnladim canm, katilmak isterim ama şuan zor görünüyor.Baska zaman inşallah. Bildirimin için çok teşekkür ederim.
Unutur muyum hiç Tuğbammmmm seniiiLna16 kuzım Allah razı olsun unutmamışsın beni.
Ben de 1 cüz aşırım . Hangisi olursa olsun hiç farketmez
Rabbim binlerce kez razı olsun benim güzel kalpli SelinimmmUnutur muyum hiç Tuğbammmmm seniii28 cüzü yazıyorum sana kuzum
Allah senden de razı olsun birtanemRabbim binlerce kez razı olsun benim güzel kalpli Selinimmm
Tamam kuzum en kısa zamanda okuyup bildiririm sana
Ben kendim de okuyorum kuzum çok hızlı değilim ama Bi tane alsam olur muKaç tane istersen birtanem
İlk kez kendine hatim yapacaksın TuğbacığımmmLna16 canım ben kendi kendime ilk defa bitirmek istiyorum ilk hatmim olcak da süre tutmadım kendim için
Burdan da alablrmiyim aynı anda iki ayrı süre okunur mu ki bilemedim
Olur tabi birtanem nasıl istersen sayfa başında cüzlar var boş olan hangisini istersen yazayımBen kendim de okuyorum kuzum çok hızlı değilim ama Bi tane alsam olur mu
Aynen aşkımİlk kez kendine hatim yapacaksın Tuğbacığımmm
Burdan da mı cüz almak istiyorsun olur mu aynı anda 2 süre okumak cüz okumak diye mi soruyorsun
O hatim başka bu hatim başka kuzumLna16 canım ben kendi kendime ilk defa bitirmek istiyorum ilk hatmim olcak da süre tutmadım kendim için
Burdan da alablrmiyim aynı anda iki ayrı süre okunur mu ki bilemedim
Okuyabilirsin bizimde 4 tane hatim grubumuz var okuyoruz canım sıkıntı yokAynen aşkım
27. Cüzü Alayim canım o zaman ilk defa katıldım hatim grubunaOkuyabilirsin bizimde 4 tane hatim grubumuz var okuyoruz canım sıkıntı yok
Yaz birini kuzum farketmezOlur tabi birtanem nasıl istersen sayfa başında cüzlar var boş olan hangisini istersen yazayım
İlk hatim grubun hayırlı olsun o zaman TuğbacığımmmBu
27. Cüzü Alayim canım o zaman ilk defa katıldım hatim grubuna
26 cüzü sana yazıyorum bebeğimYaz birini kuzum farketmez
Okurum canımİlk hatim grubun hayırlı olsun o zaman Tuğbacığımmm
Allah kabul etsin kuzum seninde hatmini dualarını, niyetlerini inşallah
Hemen yazıyorum
5 marta kadar okunacak daha zaman var rahat okursun