• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beralife-PKO setimizi denediniz mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazlcnberalife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
12
6
1
29
PKO sorunu günümüzde oldukça artmıştır. Markamız adı altında keten tohumu yağı,aspir yağı,sandoloz sakızlı elma sirkesi ve çörekotu yağı ,soğuk pres yöntemiyle üretilen hiç bir katkı maddesi veya herhangi bir dip ve karışma işlemi uygulanmadan tamamen organik olan ürünlerimizi denediniz mi ? Aynı zamanda distilasyon ünitemizde çakşır ve hayıt suyu bayanlarda yumurta kalitesini arttırmakta ve erkeklerde sperm kalitesini arttırıp döllenmeyi kolaylaştırmaktadır.

PKO sorunu günümüzde oldukça artmıştır. Markamız adı altında keten tohumu yağı,aspir yağı,sandoloz sakızlı elma sirkesi ve çörekotu yağı ,soğuk pres yöntemiyle üretilen hiç bir katkı maddesi veya herhangi bir dip ve karışma işlemi uygulanmadan tamamen organik olan ürünlerimizi denediniz mi ? Aynı zamanda distilasyon ünitemizde çakşır ve hayıt suyu bayanlarda yumurta kalitesini arttırmakta ve erkeklerde sperm kalitesini arttırıp döllenmeyi kolaylaştırmaktadır.
Merhaba mesajı görür müsünüz bilmiyorum ama ben pko setini aldım 2 gün oluyor alalı ne kadar sürede konuş alırım

Back