• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayifliyalim hatdda yarişalim

Gunel hesenzade

Zayiflamak guzeldir
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
411
701
18
38
Bundan oncede konum var yesil kahve icerek zayifliyalim yazdim hic kimsi zayiflamadi ele.bende:110:amma simdi azimli kararli arkadaslar ariyorum bir birimize destek olalim tex bir zamanda zayiflayalim .
Ve kurallara uymayacak arkadaslar gelmesin .
Kendine guvenen zayiflamak isteyenler.
Sporu yasam tarzi bilenler.
Hadi hep beraber Bissmillah diyerekden başlayalim ......
Yaris baslasin ..
Amma bazi kurallarim var
Onuda sorarsiz artik.
Bende anlatirim:rapci::rapci:
Hepimize başariyla zayiflamgi dilerim ..
Kendine guvenenler cesaretli olun diyete başlamanin tam zamanidir.

Kurallar!!!!!!
Hafta sonu tarti gunumuz olsun.
Hergun kim ne yedi kim ne icdi yazsin.hattda munkunse resimerin atsin yedik icdiklerinin.
Spor yapildimi yapilmadimi?
Duzenli olarak paylasimlar yapsin .
Hafta sonu tartida eskildiyini goren arkadasa simdenden tebrikler ilitiyorum hadi yarişimiz başlasin......
Kendine guvenen iradesi olanlar bekliyorum hepinizi.

Sabah uyandim aksamdan demedliyim kiraz sapiyla maydonuz cayimi ilitdim icine azacik sike katdim onu icdim .
Yarim saat kecdi yesil kahvemi icdim .
Yarim saat daha kecsin kahvaltimi yapcam sizinlede paylasirim insallah .

20170416_100155.jpg

• 4 kasik yogurt 1 t kasik ciha azacik keten tohmu 2 kasikda yulaf katdim bir birine.
  • Azacik meyve marmeleti dusuk sekerli.
  • Beyez peynir
  • Kasar peynir
  • Kepek ekmek kizardim
  • Yesil cay
  • 2 ceviz
  • 3 zeytin
  • Buda kahvaltim nus olsun bana sifa olur insallah umarim bu pazar kahvaltisi bana yariyacak bu gunden kilo vermem hizlanir hadi insallah

• 4 kasik yogurt 1 t kasik ciha azacik keten tohmu 2 kasikda yulaf katdim bir birine.
  • Azacik meyve marmeleti dusuk sekerli.
  • Beyez peynir
  • Kasar peynir
  • Kepek ekmek kizardim
  • Yesil cay
  • 2 ceviz
  • 3 zeytin
  • Buda kahvaltim nus olsun bana sifa olur insallah umarim bu pazar kahvaltisi bana yariyacak bu gunden kilo vermem hizlanir hadi insallah
Oh oh maşallah ben bı gruba uyeyim canım ama sana da yazarım bende diyetteyim bı aydır üç kilodan fazlası gitti her gün bı saat yürüyorum sabahları da plates yapıyorum

Oglen corba icdim 1 dilimin yarisi kepek ekmek .
Simdi acikdim sanki midem kazindi su icdim turk kahvesi yapayim sade iceyim insallah acligimi bastirar aslinda aclik deyil tatli istegidir midemi kaziyan .
Acayib tatli istiyorum bilmem nedendir tatli istiyorum .

Iyi aksamlar bugun ogleden sonra saat 5 di pilatese basladim tam 1 saat pilates yapdim karin kol bacak calisdim simdi de yorgunlukdan oluyorum birazda ev isleri gordum utudu camasirdi falan .
Aksamda ispanak yemeyi yanindada 3 kasik pilav .
Simdide sumak zencefil zerdecal pul biber tarcin yogurt karsdirib yedim ustundende su icdim ..
Survivora baciram simdi yatcam iyi geceler

Bugun ki gunum kosusdurmali kecdi kisacasi menumu yaziram cok yorgunum.
Iki kez kirese gidim geldim yurudum otobuse minmedim.
Evde ev banyo mutfak kose bucak temizlik .
45 daka yurus kosu bandinda.
Toplam bugun yurusum 15 km yurus ...
Menum sabah kahvaltida 1 yumurta
Peynir
Kasar peynir
Demli cay
Beyaz ekmek.

Oglen ispanak yemegi
Bol yesilliktere tarhun kisnis dereotu.
Pilav
Cacik sumak pul biberli cacikda bol yesilik katdim maydonuz falan...

Aksam
Ispanak yemegi yogurt sumak pul biber
Bol yesilik.

2.500 su icildi yatincada icerim heralde 3 L olurr.
Kollarim kalkimiyor cok yorgunum..

Valla maşallah size ya bende sabah zeytin peynir bir yumurta ekmek yok hiç birinde üç gibi de kepekli tost yedim küçük dilimli olanalar var ya iki tane ben bugün sporda yapamadım mutfağı döküp temizledim yaww şimdi de l pul biberli limonlu yoğurt kurunu yicem

Gunlugum merhaba
Sabah ilik suyumu icdim yesil kahvemi demledim icdim.
Sonra cocuklari kirese apardim donusde yurus yapdim super oldu tam 1 km yurudum 15 dakka oldu yurusum .
Bugunde islerim cokdu yenede kosusdurmali gune start verdim

Siz çok iyi gidiyorsunuz masallah bende yeni kallkdim diyete tam bı ay oldu başlayalı 70 kusur kilodan 66.8 gördüm sabah ve ben havalara uçtum hemen ya çok iyi geldi saabh sabah dün sporumu aksattim ylben maalesef mutfagi temizledim

Back