Beraber zayıflayalım (Elma Diyetiii)

Steinshell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
4
1
26
Merhabalar arkadaşlarrr:KK9:

Virüs nedeniyle evde kaldığımız bu günlerde elma diyetine başlamaya karar verdim. Sabah normal kahvaltı yapıyoruz ama ekmeksiz(Veya da 1-2 dilim kepekli ekmek ) . Sonrasında acıktıkça sadece elma yiyoruz. Yeşil elma, kırmızı elmaya göre daha çabuk zayıflatıyor. Bunun yanında gün içerisinde yaklaşık 10-12 bardak su tüketiyoruz. İsteğe bağlı yeşil çay da içebiliriz.

Ben bugün başladım. 1-2 hafta uygulamayı düşünüyorum bu diyeti. Ve beraber zayıflayacak diyet arkadaşları arıyorum kendimee. 3-4 günde bir tartılıp sonucu buraya yazmayı düşünüyorum :dua:

Sağlıklı , bol kilo vermeli günlerimiz olsunn :KK5:

Günde tek öğün mü besleniyorsunuz ? Sadece kahvaltı sonrasında da hep elmamı ? 😊

merhaba bu diyeti yıllar önce yaptım 8 günde 6 kilo vermıstım. sabah ekmek fılan yememıstım. sonrasında 15 kılo olarak geri aldım. :KK43:( fakat eski beslenme alışkanlığıma geri dönmüştüm sebep buydu bence.. Tekrar başlamak istiyorum. benimle kimler başlamak ister ???

merhaba bu diyeti yıllar önce yaptım 8 günde 6 kilo vermıstım. sabah ekmek fılan yememıstım. sonrasında 15 kılo olarak geri aldım. :KK43:( fakat eski beslenme alışkanlığıma geri dönmüştüm sebep buydu bence.. Tekrar başlamak istiyorum. benimle kimler başlamak ister ???
8 günde 6 kilo verdiren bir diyet nasıl sağlıklı olacak ki. Sadece elma mı yiyoruz pek nasıl besleneceğimizi de anlamadım

sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben de.. :KK43: fakat artık arsız iştahıma son verecek tek dıyet bu ssnırım.. itirsf etmeliyim çok zorlanmıştım.. sizin başka bir öneriniz va rmı ? başka diyet varsa baslayalım.. ben sabah elma yemıstım acıktıkca yogurt peynır fılan yemiştim. gerçekten sonucuna inanamamıştım :)

sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben de.. :KK43: fakat artık arsız iştahıma son verecek tek dıyet bu ssnırım.. itirsf etmeliyim çok zorlanmıştım.. sizin başka bir öneriniz va rmı ? başka diyet varsa baslayalım.. ben sabah elma yemıstım acıktıkca yogurt peynır fılan yemiştim. gerçekten sonucuna inanamamıştım :)
Ben coronadan sonra diyetisyene gidicem bakalım. Kendi kendime bir diyete başlamak istemiyorum. Yanlış uygulanan diyetler kötü sonuçlar doğurabiliyor malesef 😔

hic inanmazdim ama verdıgımın 2 katı gerı alıyorum genelde boyle diyetlerde. ama tabı yemegi abarttıgım ıcın

Yaptığınız diyet hiç mantıklı değil ki bağışıklık sisteminin çok önemli olduğu bu günlerde sadece elma yemek hiç mantıklı değil ve bu gibi diyetlerde tartıda kilo vermiş gibi olsanızda vücudunuzda kastan kayıp yaşarsınız, bu da rejimi bıraktığınız an fazlasıyla kiloyu tekrar almanız demektir, size tavsiyem sağlıklı şeyler yiyin ama az ve öz yiyin yeri geldi mi makarna da yiyin ama koca bir tabak dolusu değil, porsiyonunuzu azaltın, akşam 7 veya 8 den sonra birşey yememeye çalışın en az 1,5 litre su için, işin uzmanı değilim ama tecrübelerim bu yönde, kendimden örnek vereyim bu ara yediklerime bende dikkat ediyorum, bugün mesela canım inanılmaz kek istedi üzümlü kek yaptım ve şekeri yarı yarıya azaltarak yaptım, 1 dilim yedim yemeden önce internette araştırdım ortalama 200 kalori ve ara öğünümün yerine geçmiş oldu, hayatı kendinize zindan etmeyin insanız sonuçta iki hafta elmayla olmaz bu iş oluyorsa bile sağlıklı olmaz.

Bende sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabikide ama şuan kilo verememek aşırı bozuyor moralimi :bicak: Ben başlamak isterim yenideeen :KK5:

Ben isteriiim :KK5:

X