• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber zayıflamaya var mısınız :)

nursema derya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
160
146
53
37
Merhaba arkadaşlar ben mart gibi doğum yaptım tam 23 kilo alarak tabi :) ama çok şükür bir kısmından kurtuldum. Geriye kalan 17.5 kilomu da sizlerle beraber verebileceğimi düşündüm :) açıkçası forumlardaki herhangi bir diyet programına kaynak olmayı denedim ilk başta fakat baktım ki onlar baya eski tanıdıklar ve ortam yenileri pek kaldırmayacak gibi :KK66: o yüzden yeni topik açayım istedim. ben buraya hergün yaptıklarımı ve verdiğim kiloları yazacağım. Eğer bana katılmak isterseniz topik size hep açık :)
evet öncelikle bugünkü kilomu yazayım: 73.5 kilo
boyum: 1.67
büyük hedef: 56

arkadaşlar benim bu haftaki hedefim 72.5 e inebilmek. her hafta 1 kilo vermek hiç de zor olmasa gerek :)
sabah: 1 ton balığı 1 domates 3 zeytin
öğlen: 6 kaşık sulu yemek ve 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 elma 1 portakal
ayrıca dostlar sporu da unutmuyorum çünkü sarkmaları istemeyiz:)
bugün 40 dk spor (30 dk yürüyüş veya koşu bandı 10 dk mekik şınav aerobik)

evet arkadaşlar benim şu an itibariyle sadece akşam yemeğim kaldı :) ve tabiki sporum. yarın kaç kilo olacağımı merak ediyorum :)) inş pazartesiye kadar 72.5 olurum :KK66:
bu arada hamile kalmadan önce 68 kiloydum doğuma 91 ile girdim :110:doğumla birlikte 10 küsür kilom gitti şükür 79 civarına kendi kendine düştü bedenim ödemmiş çünkü :) sonrası bana kaldı tabiki. bakalım inşallah hep birlikte kilolarımızdan kurtuluruz :KK66:

Nursema merhaba
ben de forumda yeniyim. Sağlıklı kilo vermek isteyenler buraya baksın topiğindeki 1.listeden başladım dün.

36 yaşında 2 çocuk annesiyim. 167 boyunda 76 kg. yum. öncelikle ilk hedefim 67 kg. olabilmek.

listene uyabilirsen pazartesi 72,5 veya daha altın da olabilirsin diye düşünüyorum

Betulcüm evet ben de gördüm seni orada. inşAllah veririz kilolarımızı seninle boylarımız aynıymış. ideal kilomuz 59 gösteriyor ama ben inmişken 56 ya ineyim istiyorum :) Rabbim hepimize kolaylık versin

Nursema sen kaç yaşındasın canım, kaç çocuğun var.

Nursema 36 yaşındayım canım, evlenirken bile 59 kg.dum.
belli bir yaştan sonra yüz fena çöküyor.
1 sene öncesine kadar 67-68 kiloykan ve ben kendimi hala bu kilolarda sanarken 76 olmuşum.

işyerinde arkadaşlar da yapıyor diyet, şimdilik iyi gidiyor. bakalım hafta sonu bozuluyor çoğunlukta.

benim bir çocuğum var Betülcüm 2015 martta doğum yaptım 28 yaşındayım. Çok kilo alıp vermekten de vücut solmaya başlıyor. ben 91 e çıkınca haliyle yüzüm de şişti. şimdi 73lere düşünce hafif bir kırışıklık oldu ama kremlerle ve sporla diri tutmaya çalışıyorum. En güzeli ideal kiloya inip orada kalmak ;)

benim bir çocuğum var Betülcüm 2015 martta doğum yaptım 28 yaşındayım. Çok kilo alıp vermekten de vücut solmaya başlıyor. ben 91 e çıkınca haliyle yüzüm de şişti. şimdi 73lere düşünce hafif bir kırışıklık oldu ama kremlerle ve sporla diri tutmaya çalışıyorum. En güzeli ideal kiloya inip orada kalmak :KK66:

Allah bağışlasın.
bende hamileliklerimde 25 kilo almıştım, senin yaşın genç daha bir an önce kilolarından kurtulursun inş.

selam Nursema kimsecikler uğramamış buraya.

benim diyetim çok iyi gidiyor.
dün 2.günümdü, kaçamaksız çok güzel geçti.

sabah uyanınca- sirkeli su
kahvaltı - 2 dilim tam buğday ekmekli peynirli maydonozlu tost, şekersiz çay
ara- 2 adet kayısı, 1 tane ceviz
öğlen- salata, haşlanmış tavuk, 1 dilim ekmek
ara - yarım paket kepekli bisküvi
ara - 2 adet kayısı
akşam- lahana yemeği, salata
gece- yarım elma, yarım portakal

gün içerisinde 3 lt. suyumu da içtim.

bu sabah güne yine sirkeli ılık suyumla başladım.

selam Nursema kimsecikler uğramamış buraya.

benim diyetim çok iyi gidiyor.
dün 2.günümdü, kaçamaksız çok güzel geçti.

sabah uyanınca- sirkeli su
kahvaltı - 2 dilim tam buğday ekmekli peynirli maydonozlu tost, şekersiz çay
ara- 2 adet kayısı, 1 tane ceviz
öğlen- salata, haşlanmış tavuk, 1 dilim ekmek
ara - yarım paket kepekli bisküvi
ara - 2 adet kayısı
akşam- lahana yemeği, salata
gece- yarım elma, yarım portakal

gün içerisinde 3 lt. suyumu da içtim.

bu sabah güne yine sirkeli ılık suyumla başladım.
Merhaba Betül,
benim de zor da olsa iyiydi şükür. ben her gün tartılıyorum. 73.2 olmuşum çok şükür :) inş bugün de veririz
ben sabah: çeyrek kaşarlı tost 1 domates 2 kaşık süzme yoğurt
öğlen: 2 biber dolma 1 kase domates çorba
akşam: 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı yeşil salata
yiyeceğim. Tek akşam yemeğim kaldı şimdi bir de spor ;)

Selam kızlar en uzun yaptiğim diyet 3 güni bulmamiidir motıveye ihtiyaç varrr

Canim çok tşk ederim şimdi kendime zayiflayacak arkadas buldum :KK16:ama yinede çok sağol

Back