Beraber yürüdük biz bu yollarda...

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Kızlar aydan aya actıgımız topıklerde hamıle kalanlar oluyor ve onları bı daha goremıyebılıyoruz artık sabıt bır baslık altında hepımız toplanalım Allah katından hepımıze hayırlı saglıklı nur yüzlü kız ve erkek evlatlar nasıp etsın Amın

pembişimmm canım yeni topiqimiz hepimize hayırlı olsun Allah nazarlardan saklasın
inşallah bu topikte hep güzel ve mutlu haberler alırız

çok güzel düşünmüşsün şekerim hayırlı haberler verecegimiz bir topik olsun inşallah

çok güzel düşünmüşsün şekerim hayırlı haberler verecegimiz bir topik olsun inşallah

Amın canım ınsallah artık hamıle kalma cabaları hamılelık donemımız dogum cocukların buyumesı falan ınsAllah hepsını Rabbim burda paylaşmamızı nasıp etsın AMIN

eee ne zaman geçiyoruz bu topiğe?? inşallah hepimizin mutlu haberler verdiği, hayırlı evlat sahibi olma sürecinde birbirimize destek olacağımız bir topic olur.

yaaa ben o topik senin bu topik benim gezemiyorum sabit bi topiğimiz olsun ama ben buraya 1 mayısta başlıcam... yinede hayırlı uğurlu olsun umarım müjdeli haber vermem için bir vesiledir burası kızlar.. kimsede yok bugün topiği açıp kaçtınız dimiiii:))))

topık hayırlı olsun bende sık gıremıyorum cok hzılı ılerlıyor gecmısı takıpte edemıyorum umarım en kısada hepımız hamıle kalırız benım bır arkdasım 6 yıldır hamıle kalmıyordu esınde varıkosel vardı sonra amelıyat oldu esınde seker hastalıgı cıktı o spermlerı öldürüyor dedı sonra artık devletten raporla tüpbebek yapmaya karar verdıler protokoller derken asılama yapılcaktı ılk buseferde menapoz hormonu fsh yüksek cıkmıs hamıle kalamazsın demısler böyle ılac verdıler fsh düşsün diye düştü asılamaya gecıldı ıgnelerını aldı adetı beklerken 3 gün gewcıkmesı oldu ve asılama yapılamadan hamıle kaldı asla umudunuzu yitirmeyın oda asla dogal yolla hamıle kalamam dıyordu ve kaldı 6 yıllık özlemden sonra hamıle allah tüm isteyenlere nasıp etsın ınsallah

yeni topik hayırlı olsun.tek başlık altında toplanmak gayet güzel bir fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…