Anket Beraber olduğunuz insandan daha fazla artıları olan biri sizinle ilgileniyorsa

Beraber olduğunuz insandan daha fazla artıları olan biri sizinle ilgileniyorsa

• Biriyle berabersem kesinlike başkasıyla ilgilenmem

OY: 53 76,8%
  • Ben ilgilenmem, ama benimle ilgilenmesi de hoşuma gider; açık kapı bırakırım

OY: 12 17,4%
  • Ben de onunla ilgilenirim, çıtayı sürekli yükseltmek gerekir

OY: 4 5,8%

• Ankete Katılan
    69
sevgilimden istediklerimi alamıyorsam ilgisiz ve sevgisizse ve benimle daha iyi olduğunu düşündüğüm biri ilgileniyorsa...ve ona karşı birşeyler hissetmeye başlamışsam zaten önceki ilişkim bitmiş demektir ayrılıp yenisine başlamak lazımdır...bu mantığımın cevabıı
Ama kalbim bana ne yaparsa yapsın sevgilimden yana...Şeniz

biriyle beraberken sırf daha çok artısı var diye birini aldatan insan bence kalleştir (kadında erkekte) ve o bana yaklaşanada iyi bi sille tokatı atarım nerden geldiğini şaşırır alimallah üstesinden gelirim

asla ilgilenmeme bize terssssssssssssssssss

beraber oldugum ınsandan daha fazla artısı olması bırsey deıstırmes benımle ılgılenıorsa bırıyle bırlıkte oldugumu bılıordur baska bırıyle cıktıgımı bıldıgı halde hala bana ılgı duyuyorsa yuzsuzdur derım

Biriyle berabersem kesinlike başkasıyla ilgilenmem bence en doğrusu şimdiye kadar kimseyi aldatmadım aldatmamda.......

birlikte olduğum erkeğin haricinde başka bir erkekle ilgilenmem. Ama standartlarının artılarının daha yüksek olduğu biri bana ilgi duyuyorsa elbette ki hoşuma gider. Başıma geldi de zaten mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…